I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. avgusta

 

OVAN

Početkom nedelje je pomračenje Sunca koje je u aspektu sa vašim vladarem Marsom. Snažna kombinacija koju ćete osetiti u septembru. Dobar aspekt sa Saturnom i Jupiterom ukazuje na praktičnost, velike ambicije, preduzimljivost u poslu. Ipak, oprez se savetuje kada je reč o investicijama, finansijskim špekulacijama, rizičnim poslovima. Sunce deluje na polje rada što je idealno ako se bavite pružanjem usluga. Vikend donosi lepa dešavanja na emotivnom i ljubavnom planu, puno izlazaka i nova poznanstva. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BIK

Venera, kao vaš vladar, od subote menja znak i donosi drugačije impulse u svakodnevni život. Zanimljiva je za privatne poslove, nešto što radite kod kuće, ali može da znači odmor, predah od uobičajenih aktivnosti. S druge strane, vladar karijere je u direktnom hodu, odnosno Saturn, što ukazuje na uspeh u politici. Dobijate podršku koju već dugo očekujete. Aspekt je povoljan za rešavanje nasleđa, dugovanja i drugih finansijskih problema vezanih za prošlost. Zadovoljstvo pronalazite u krugu porodice, sa decom i onima koje volite. Mlađima predstoje nova poznanstva. Okrenite se sportu.

BLIZANCI

Retrogaradni Merkur ima poseban uticaj u ovom periodu kada se dešava totalno pomračenje Sunca. Pažljivo donosite odluke vezane za preseljenje, kupovinu stana, kola. Ovaj aspekt će se najviše ispoljiti početkom septembra jer će se aktivirati konjukcija sa Marsom na stepenu eklipse. Dosta ste usmereni na rešavanje privatnih poslova, partnerskih. Direktno kretanje Saturna pokreće pitanje ortakluka, udruživanja i javnih poslova. Takođe odnos sa bračnim partnerom. Mlađima predstoje uzbuđenja i romantični susreti na kraćem putu. Pažljivo vozite.

I Taxi Zrenjanin

RAK

Pomračenje Sunca u vašem polju novca, zarada i materijalne sigurnosti pokreće mnoga pitanja. Svakako, pažljivo raspolažite imovinom, resursima, investicijama. Izbegavajte rizične poduhvate, bar dve nedelje od eklipse. Dakle, tek u drugoj polovini septembra razmišljajte o novim projektima ili ulaganjima. Venera je do subote u vašem znaku, što ima pozitivan uticaj na društvene odnose i sklapanje novih poznanstava. Čini vas atraktivnim za suprotni pol, prijemčivim za ljubav. Obratite pažnju na unos hrane i pića jer ste skloni hedonizmu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV

Početkom nedelje je totalno pomračenje Sunca u vašem znaku. Ovo je važan period kada do izražaja dolaze vaša ličnost, ugled, autoritet, moć. Naravno, sve zavisi od položaja koji imate u karijeri, društvu, porodici. Efekat ovog pomračenja biće najsnažniji tokom prve polovine septembra. Od utorka Sunce prelazi u vaše drugo polje novca, zarada i zanimljivo je za sve koji su na rukovodećoj poziciji. Venera će ulepšati vikend jer tranzitira kroz vaš znak i čini vas zaljubljivim. Bićete u centru pažnje, omiljeni u društvu i mamiti uzdahe suprotnog pola. Čuvajte se povreda.

DEVICA

Od utorka je Sunce u vašem znaku što vam daje snagu i potrebu za isticanjem. U prvom planu su odnosi sa javnošću i neposrednom okolinom. Biće puno kretanja, kraćih putovanja i novih kontakata. Kako je Merkur još uvek u povratnom hodu, budite obazrivi kod sklapanja ugovora, primanja imformacija. Naročito sa strancima, nepoznatim i neproverenim saradnicima. Pomračenje u vašem polju tajni može se ispoljiti kroz brige i strahove, sumnjičavost. Venera i Mars donose tajne ljubavi, strastvene susrete. Ako ste nervozni, naučite da se opuštate.

VAGA

Venera je do subote u polju karijere i ima dobar upliv na socijalni uspeh. Ipak, ovo je period kada nije preporučljivo da pravite rezove kada je reč o planovima i ciljevima vezanim za društveno delovanje. Posebno ako ste član udruženja, asocijacije, političke stranke i slično. Pomračenje u sektoru prijatelja ukazuje na važnost timskog rada, ali i problem usaglašavanja oko zajedničkog delovanja. Druga polovina nedelje donosi profit od nekog posla ili dobitak. Lep period za druženje, izlaske, slavlja ali i ljubavi kroz prijateljstvo. U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA

Pomračenje Sunca u kombinaciji sa Marsom, vašim vladarem, ima snažan uticaj na status i karijeru. Stavlja u prvi plan autoritete, odnos sa pretpostavljenima, ili vas u odnosu sa javnošću. Možda ćete doživeti transformaciju kroz posao ili kontakt sa nekom moćnom osobom. Promena posla nije isključena, kao i dolazak novog šefa ako ste u podređenoj ulozi. Od utorka je odličan period za dobitke i uvećanje prihoda. Okrećete se društvenom životu i prijateljima. Venera donosi zanimljive susrete kroz poslovne kontakte ako ste slobodni. Rekreirajte se.

STRELAC

Pored Merkura, od utorka na karijeru i status utiče i Sunce. To donosi određene profesionalne prednosti jer vas stavlja u prvi plan, naročito ako ste na rukovodećoj poziciji. Pokretljivi ste, često na putu, posebno ako se bavite trgovačkim, administrativnim ili intelektualnim poslovima. Možete biti osetljiviji na sve što se odnosi na ideologiju, odnose sa profesorima, filozofima ili strancima. Krajem nedelje Venera donosi pozitivne impulse od nekog ko je daleko od vas. Ljubav na daljinu ili  romantično putovanje u dvoje. Puni ste energije.

JARAC

Do subote je Venera u polju javnosti što stavlja u prvi plan partnerske  odnose, ortakluke, udruživanje. Ipak, većina planeta utiče na osmo polje koje je na neki način indikator svega što je tajno. Pomračenje u ovom polju može značiti sudbonosne odluke u oblasti finansija, ulaganja, kredita, osiguranja. Važnije odluke je preporučljivo donositi u drugoj polovini septembra i ne upuštati se u rizične finansijske poslove. Vikend je idealan za opuštanje kraj drage osobe i porodicu. Mars i Venera, u polju erotike, mlađima donose strastvene susrete. Problem sa zglobovima.

VODOLIJA

Pomračenje Sunca u opozitnom znaku ima upliva na vas i zato budite pažljivi u toku narednih par nedelja. Kako deluje na polje partnerstva, obratite pažnju na komunikaciju i odnos sa poslovnim partnerima, klijentima. Aspekti se ispoljavaju kroz nestrpljivost, ljutnju, nervozu a sve to može narušiti poverenje između vas i okoline. Ipak, krajem nedelje Venera donosi olakšanje i pomaže da uspešno okončate pravne probleme. Unosi vedrinu u bračni život a slobodnima pruža priliku da upoznaju nekog zanimljivog. Priuštite sebi kraće putovanje i to će vas relaksirati.

RIBE

Kod vas je naglašeno polje svakodnevnih aktivnosti a eklipsa u tom području može doneti određene promene. Pre svega, nove saradnike, klijente ili pretpostavljene. Takođe, možete biti u situaciji da menjate radnu sredinu, da transformišete dosadašnje metode delovanja. Sunce i Merkur ukazuju na konstruktivne odnose sa javnošću, na udruživanje sa istomišljenicima, na kontakte sa intelektualcima i osobama iz kulturnog života. Dobro sarađujete sa bračnim partnerom, decom i porodicom. Simpatija na radnom mestu za slobodne. Skloni ste iscrpljivanju.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh