I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 20. do 27. septembra

OVAN

U ovom periodu postižete zavidne rezultate na mnogim poljima zahvaljujući dobroj organizaciji i sposobnosti izvršavanja. Mars je u odličnom aspektu sa Saturnom, tako da su marljivost, preduzimljivost, energičnost, strpljivost i ambicije pravi recept za uspeh. Naglasak je na javnim kontaktima, saradnji, udruživanju, jer ste zainteresovani za povezivanje sa drugima, razmenu ideja, pod uslovom da vam drugi prepuste glavnu ulogu. Izuzetno ste privlačni za suprotni pol, i lako se možete zaljubiti na prvi pogled. Sa bračnim partnerom ste na istim talasnim dužinama. Zdravlje je stabilno.

BIK

Nema opuštanja za vas, bar kada je reč o svakodnevnim obavezama. Ipak, biće konsturktivnih dogovora, kako sa saradnicima, klijentima, tako i sa autoritetima, pretpostavljenima. Kao da ćete se bolje snalaziti, organizovati i prilagođavati novonastalim promenama. Ono što, eventualno, može biti problem su javne rasprave, pod uslovom da se bavite politikom, novinarstvom, diplomatijom ili ste na visokoj poziciji. Venera u izazovnom aspektu sa Uranom ukazuje na uzbuđenja na sentimentalnom planu, strastvene susrete i nepredviđene situacije. Relaksirajte se.

BLIZANCI

Merkur je u vama prijateljskom znaku i lepom aspektu sa Jupiterom, a sve to obećava uspešne kontakte sa autoritetima. Odnosno, pregovore, potpisivanje važnih ugovora i obavljanje finansijskih transakcija. Izazovan aspekt sa Plutonom nagoveštava tajnovitost, sumnjičavost u nečiju iskrenost, što nije bez razloga. Vrlo brzo ćete razotkriti pozadinu svega, pod uslovom da ne prenagljujete u svojim odlukama. Sjajan period za izlaske, provod, nova poznanstva ili produbljivanje emotivnih odnosa. Ne dozvolite da vas sitnice izbace iz takta. Relaksirajte se.

RAK

U utorak je pun Mesec koji deluje na vaše polje inostranstva, putovanja, visokog obrazovanja. Možda donesete neku iznenadnu odluku, napravite promenu plana i otputujete neorganizovano. Ipak, većina je okrenuta privatnim poslovima, ili nešto radi kod kuće, renovira… Čak tri planete okupiraju polje privatnosti što može biti zanimljivo ako se bavite državnim poslovima, politikom, zastupate opštedruštvene interese. Privrženi ste porodici, deci, bračnom partneru. Slobodni Rakovi su skloni neuobičajenim potezima u ljubavi. Pojačana senzitivnost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sunce, vaš vladar, menja znak u sredu. Delovaće na polje komunikacije  narednih mesec dana. Uživaćete u kontaktima, poznanstvima, kraćim putovanjima, studiranju, učenju, pisanju, razmeni informacija. Dobar aspekt sa Saturnom ukazuje na protežiranje starijih, njihovu naklonost ili usvajanje korisnih sugestija. Nisu isključena iznenađenja ili preokreti ako se bavite privatnim biznisom, ali ćete sve teškoće rešavati mirno i razumno. Emotivna situacija je prilično složena, kao da balansirate između prošlosti i sadašnjosti. Sportski ste nastrojeni.

DEVICA

U sredu Sunce napušta vaš znak i prelazi u polje zarada, materijalne sigurnosti. Kako je u društvu još dve planete, fokus je na poslovima, korištenju prilika, ekonomiji, novčanim pitanjima. Dan pre toga je pun Mesec u opozitnom znaku što ukazuje na važnost partnerstva i da se možete osloniti  na neku žensku osobu. Iako su dobici izvesni i to sa više strana, biće i izdataka, ili iznenadnih troškova. Svakako, izbegavajte ekstravaganciju i ne donosite nepromišljene odluke. Ljubavna situacija je složena ali za mlađe. Menjaćete raspoloženje a nije isključena i poneka avanturica. Pažljivo u saobraćaju.

VAGA

Sunce započinje tranzit vašim znakom od srede. Grejaće vas u narednih mesec dana, a trenutno je u društvu još dve planete. Dakle, stelijum koji pozitivno utiče na komunikaciju, ostvarivanje ambicija, napredovanje. Idealan za predvodnike, vođe, autoritete i sve koji su na javnim funkcijama. Venera, vaš vladar, ima upliv na finansije a tu nije sjajna situacija jer je u izazovnom aspektu sa Uranom. Rizici nisu preporučljivi, kao ni investicije. Sa bračnim partnerom se odlično dopunjujete. Slobodne Vage su na meti udvarača ali prilično neodlučne. Hormonski disbalans.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, je u polju izolacije a tu je i planeta komunikacije – Merkur. Od srede im se pridružuje Sunce koje vlada vašim poljem karijere. Očigledno ste raspoloženi za rad iza scene, daleko od očiju javnosti. Možete se pozabaviti istraživačkim radom, konsultacijama, pisanjem, proučavanjem neobičnih tema ili tajnim poslovima. Biće i susreta, pregovora koji podrazumevaju neku vrstu diskrecije. Venera je i dalje u vašem znaku, ali u izazovnom aspektu sa Uranom, pa naginjete iskušenjima, neobičnim avanturama, susretima. Konstruktivno usmeravajte energiju.

STRELAC

Izuzetno povoljan period za većinu jer je Jupiter u lepom aspektu sa Merkurom. Društveni život je u usponu, kontakti, pregovori, ugovaranje poslova, putovanja… Sunce napušta polje karijere u sredu i prelazi u  oblast koja se odnosi na planove, ciljeve, prijatelje. Takođe, povoljno je za dobitke od karijere. Spremni ste da drugima priskočite u pomoć a biće i dosta sastanaka sa udruženjima, klubovima, strankama ili humanitarnim organizacijama. Emotivna situacija je mnogo složenija nego što se to na prvi pogled naslućuje. Uglavnom, za sve koji imaju nerešen status. Tajne ljubavi i susreti. Jačajte imunitet.

JARAC

Polje karijere je pod uplivom Marsa, Merkura a od srede i Sunca. Šanse za napredovanje su na dohvat ruke, kao i za sklapanje pregovora, širenje profesionalnog uticaja. Neki će inicirati nove projekte, pre svega u sportu ili  medicinskoj struci. Saturn, vaš vladar, je u dobrom aspektu sa Suncem, tako da samostalno rešavate svaki problem. Uglavnom, ne podnosite autoritete, niti mešanje u odluke, tako da ćete sami preuzeti odgovornost za ono što radite. Možda će vas iznenaditi emotivna reakcija ili udvaranje, ako ste sa nekim u prijateljskom odnosu. Prolazne tegobe sa zglobovima, kostima.

VODOLIJA

Iako je Venera u polju karijere kao da niste motivisani za rad. Izazovan aspekt sa Uranom najavljuje određene promene, ili neko iznenađenje ali ne treba da se zbog toga uzbuđujete. Aspekt je zanimljiv za umetike, sve koji se bave stvaralaštvom, estradom, zavise od medija, popularnosti. Mnogo bolja situacija je za sve koji se bave obrazovanjem, studiraju ili poslovno sarađuju sa inostranstvom. Putovanja donose sreću a otvaraju i nove vidike. Možda se nešto teže usklađujete sa porodicom, emotivnim partnerom , zbog nagomilanih obaveza, ali vrlo brzo ćete to rešiti. Proverite rad štitne žlezde.

RIBE

Početkom nedelje je pun Mesec u vašem znaku. Kako je u aspektu sa Neptunom, pojačava senzibilitet a ima upliva i na snove. Možda ste u fazi kada vas zaokupljaju neobični interesi i kada se trudite da realizujete odlične ideje. Sada je pravi trenutak za to ali pod uslovom da ne očekujete previše od drugih. Ako se oslanjate na saradnike, partnere, usklađivanje neće ići tempom koji vama odgovara. Odličan period za finansije i dobijanje materijalne podrške. Ljubav na daljinu ili na nekom putu. Sanjajte romantične snove.

Piše: Astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh