I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 20. do 27. novembra

OVAN

Mars u kući javnosti i partnerstva ukazuje na period kada ste izuzetno dominantni. Obratite pažnju na međuljudske odnose, naročito sa poslovnim saradnicima jer ste skloni naglim raskidima i konfliktima. Izazovan aspekt sa Uranom se prevazilazi samokontrolom, zdravorazumskim rasuđivanjem. Možda teže podnosite autoritete ili kada zavisite od drugih, ali zaplitanje u sumanute postupke nije rešenje za nagomilane probleme. Od srede je lep period za putovanja, studiranje, učenje. U bračnim i emotivnim odnosima sve teče uobičajenim tokovima. Prolazna napetost.

BIK

Ovo je period naglašene poslovne aktivnosti. U fokusu su preduzetnici, pivatnici, svi koji pružaju neku vrstu usluga, bave se ručnom proizvodnjom, servisiranjem, popravkama, mehanikom, elektrikom, snabdevanjem. Možda će biti nesporazuma oko naplate, finansija, ili zbog iznenadnih kvarova. Budite spremni na iznenađenja posebno u drugoj polovini nedelje. Sunce donosi dobitke ako ste u poslovnom ortakluku ili preko bračnog partnera. Atraktivni ste i privlačni za suprotni pol što vešto koristite u mnogim situacijama. Nova romansa za mlađe. Ojačajte imunitet vitaminima.

BLIZANCI

Dobar aspekt Merkura i Marsa naglašava intelektualnu energiju i sposobnost sprovođenja planova u delo. U stanju ste da prozrete tuđe namere, razotkrijete mnoge tajne i prodrete u suštinu problema. Od srede je Sunce u opozitnom znaku i stavlja u prvi plan kontakte sa autoritetima, šefovima, moćnim ljudima. Ipak, budite obazrivi u dogovorima sa starijim osobama, posebno ako nešto potpisujete. Venera u polju rada ukazuje na simpatiju ili udvaranje kroz poslovne kontakte. Ostali su skloni evociranju uspomena,vraćanju u prošlost. Rekreirajte se.

RAK

Mesec je u fazi rasta što vas čini osetljivim i sklonim impresijama. Ipak, početkom nedelje tranzitira znak koji podstiče optimizam, otvorenost, pristupačnost. Biće zanimljivih kontakata, novih aranžmana, putovanja. Lep period za privatnike, rukovodioce i sve koji se bave uslužnim delatnostima. Uglavnom, poslovi koji podrazumevaju rad sa sitnim stvarima, možda medikamentima, medicinskom opremom i slično. Naklonjeni ste sportu, zabavi, izlascima i udvaranjima. Ako ste u braku, izbegavajte kritike na račun partnera. Unosite više voća i povrća.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV

Sunce , vaš vladar, menja znak od srede. Deluje na oblast kreativnosti i podstiče umetnike, sportiste, muzičare, glumce, pedagoge. Možda ćete biti razapeti na više strana, spremni da realizujete planove o kojima već duže vreme maštate. Aspekt je povoljan za finansijske špekulacije i ulaganja. Mars u polju komunikacije otežava kompromise sa neistomišljenicima a nisu isključena ni iznenađenja kada je reč o administraciji, papirologiji. Najbolje se osećate u krugu porodice, sa onima koje volite. Mlađi uživaju u sportu, zabavi i flertu. Pažljivo u saobraćaju.

DEVICA

Merkur je u polju privatnosti u aspektu sa Saturnom. Navodi na prihvatanje ozbiljnijih dužnosti. Na neki način se aktiviraju ambicije koje podrazumevaju ostvarenje dugoročnih planova. Možda ćete se pozabaviti promenom stana, kupovinom, renoviranjem, ulaganjem u nekretnine. Prioritet imaju odnosi sa starijim osobama, autoritetima ali i decom. Iako vodite računa o sopstvenim interesima kao da zanemarujete finansije. Emotivno ste ispunjeni i spremni da sve delite sa partnerom. Izvesni su zajednički putevi, posete bliskim rođacima. Glavobolja.

VAGA

Samo od vas zavisi kako usmeravate energiju Marsa ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka. Aspekt sa Uranom je priličan izazov i često donosi preokrete, pa budite spremni da reagujete na adekvatan način. Naglašena je komunikacija sa okolinom, prepiska, administracija, papirologija, razmena informacija. Svakako, proveravajte račune, šta potpisujete, ispravnost tehničkih uređaja, kompjutera, telefona. Pažljivo planirajte putovanja. U ljubavi dominiraju strasti, preispitivanje, povremeno ljubomora ako ste na početku veze. Više se odmarajte.

ŠKORPIJA

Sunce napušta vaš znak i od srede deluje na oblast finansija. Odličan period za nove poslove, dugoročne ili nešto što podrazumeva ozbiljniji angažman. Iznenadne promene možete očekivati ako se bavite privatnim biznisom, poslujete zajedno sa prijateljem. Aktuelan je izazovan aspekt Marsa i Urana koji ukazuje na gubitak novca, nepredviđene troškove, investicije. Svakako, proveravajte lojalnost određenih poslovnih saradnika. Venera u vašem znaku čini vas privlačnim i zaljubljivim. Uživaćete u društvu suprotnog pola. Skloni ste prehladi.

STRELAC

Sunce tranzitira kroz vaš znak od srede. Podstiče optimizam, intuiciju, ambicije i potrebu za realizacijom planova. Možete se posvetiti projektima od društvenog značaja. Biće zanimljivih susreta, dogovora, putovanja, kontakata sa starijim osobama. Spremni ste za reorganizaciju ili nove poslove. Obratite pažnju na nova prijateljstva ili pristup neproverenim udruženjima, timovima, klubovima. Pažljivo birajte reči i izbegavajte kritičnost. Svoj emotivni status ljubomorno čuvate od javnosti. Tajni ljubavni susreti ako ste mlađi. Uživajte u sportskim aktivnostima.

JARAC

Od utorka je Mesec u vašem znaku. Na neki način ste pod uticajem porodice, okoline ili javnosti. Podređeni ste dužnostima privatnog karaktera. Kako je Mars još uvek u polju karijere, pomalo gubite strpljenje kada je reč o autoritetima, moćnim ljudima. Krajem nedelje su izvesna iznenađenja, nepredviđene okolnosti, pa budite tolerantni. Nisu isključene kritike, optuživanja ili borba da se održi poslovni rejting. Možete se uvek osloniti na savet i podršku bračnog partnera. Jedno prijateljstvo polako prerasta u ljubav. Smanjite unos šećera.

VODOLIJA

U ovom periodu dominira aspekt Urana sa Merkurom. Proširuje mentalna interesovanja a usmerava na putovanja, proučavanje, istraživanje, ispitivanje, originalno razmišljanje. Lep aspekt za reformatore, pronalazače, inovatore ali i književnike. Prijatelji mogu delovati stimulativno na vaš rad. Krajem nedelje se aktivira opozicija sa Marsom što pojačava potrebu za nezavisnošću. Nepredviđene okolnosti ako  negde putujete. Dosta ste posvećeni prijateljima, izlascima. Sve delite sa emotivnim partnerom. Proverite rad srca.

RIBE

Naglašeno polje karijere ukazuje na ambicije i da ste posvećeni onome što radite. Od srede Sunce deluje na ovu oblast, što je pozitivno ako ste na rukovodećoj poziciji. Donosi naklonost ili protežiranje moćnih, uticajnih ljudi. Moguće su nepredviđene okolnosti u oblasti finansija ali pod uslovom da zavisite od partnera. Većina je naklonjena stvaralačkom radu, duhovnosti, umetnosti i putovanjima. Venera u aspektu sa Neptunom intezivira osećanja i donosi ispunjenje u emotivnim odnosima. Ljubavi na daljinu. Mirno okruženje je pravi lek za vas.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh