I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 20. do 27. maja

OVAN

U ovom periodu dominira pozitivan aspekt između Marsa i Urana. Možete ga iskoristiti za nešto novo, neobično, plasiranje originalnih ideja. Dakle, ako se bavite privatnim biznisom, ručnom izradom predmeta, inovacijama, ali i trgovinom, snabdevanjem. Većinu poslova obavljate kod kuće ili ste se fokusirali na domaći teren, porodične aktivnosti. Imate uspeha i na finansijskom planu a dobici su izvesni kada ih najmanje očekujete. Krajnje je vreme da raščistite sve nesuglasice sa članovima porodice ali i sa intimnim partnerom. Nervoza.

BIK

Sunce i Merkur napuštaju vaš znak od utorka. U narednom periodu deluju na oblast prihoda, materijalne sigurnosti. Svakako, donose finansijski uspon, dobre poslovne mogućnosti, nove aranžmane i projekte, ako ste na rukovodećoj poziciji, ili se bavite privatnim biznisom. Biće zanimljivih ponuda za intelektualce, sve koji se bave obrazovanjem, ali i bankarstvom, ekonomijom, menadžementom. Još uvek ste pod uplivom Venere koja donosi povoljne prilike za nova emotivna poznanstva. Možda vas privlači osoba koja poseduje nesvakidašnje talente. Odmarajte se više.

BLIZANCI

Sunce i Merkur tranzitiraju vašim znakom od utorka. To će uneti svetlo i radost u svakodnevni život. Ohrabriće vas da se upustite u ambiciozne projekte i poslove koji iziskuju nesakidašnje talente. To podrazumeva ispoljavanje organizacionih sposobnosti kao i moć komunikacije. Biće zanimljivih susreta, dogovora, prenošenja i primanja informacija, kraćih putovanja. Dominiraće aktivnosti vezane za pisanje, konverzaciju. Na emotivnom planu ima dosta neodumica ili ste se prilično učaurili i čekate da vas neko probudi iz sna. Tajni susreti za mlađe. Jačajte imunitet.

RAK

Mesec je u fazi opadanja, pa tako i poriv za radom postepeno slabi. S druge strane, Mars u vašem znaku podstiče ambicije, potrebu za vođstvom, liderstvom. Na neki način ste u centru pažnje ili je upliv okoline takav da niste u prilici da se oduprete njihovim zahtevima. Neophodno je da izbalansirate odnose sa onima od kojih zavisite a naročito sa autoritetima, starijim osobama. Možda će vas iritirati neko od koga ste to najmanje očekivali. Stalo vam je do poboljšanja odnosa sa bračnim partnerom i prevazilaženja konzervativnih stavova. Ne razbacujte energiju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Većinu poslova privodite kraju i sada  ležernije obavljate sve što je uobičajeno i spada u svakodnevnu rutinu. Sunce, vaš vladar, od utorka menja znak i stavlja akcenat na društvene aktivnosti, planove, ciljeve. Sada sve zavisi od dogovora, usaglašavanja sa timovima, saradnicima ali i udruženjima, strankama ili državnim institucijama. Pašće vam kamen sa srca, što se tiče finansija, jer ćete i na tom planu napraviti značajan pomak. Okrenućete se prijateljima, zabavi, izlascima i dragoj osobi. Privlači vas neko na visokom položaju ako ste slobodni. Fokusirajte se.

DEVICA

Ulazite u dinamičan poslovni period koji će inicirati tranzit Merkura i Sunca od utorka. Radićete mnogo, ali sa entuzijazmom i ostvariti napredak o kojem mnogi sanjaju. U prvom planu su  intelektualni, trgovački i administrativni poslovi. Sve što je vezano za obrazovanje ali i poslovna putovanja. Mnoštvo susreta, novih kontakata koji će uticati na dalje poslovne planove i korake koje ćete preduzeti u budućnosti. Ako vas privlači neko ko je daleko ili je poslovno vezan za putovanja, naoružajte se strpljenjem. Uskoro lepe vesti. Čuvajte kukove.

VAGA

Euforija na poslu ne jenjava ali se nekako snalazite.Svesni ste da mnogo toga ne zavisi od vas i da je neophodno prilagođavanje. Često ste suočeni sa novinama i aktivnostima koje podrazumevaju brze reakcije i dobru moć procenjivanja. Ulazite u period kada se više posvećujete obrazovanju, učenju stranih jezika, studiranju ili ćete ostvariti dobre kontakte sa inostranstvom. Odlično za diplomate. Privlačni ste za okolinu a naročito za suprotni pol. Na neki način uživate u svojoj nezavisnosti što često zbunjuje one koji žele da vam se približe. Naginjete hedonizmu.

ŠKORPIJA

Značajne promene na poslovnom planu očekujte od utorka. Naravno, pod uslovom da ste na rukovodećoj poziciji ili u situaciji da nešto menjate. Napredovanje možete osetiti ako se bavite ekonomijom, bankarstvom, militantnim profesijama. Takođe, medicinom, hirurgijom i srodnim oblastima. Prilično ste popularni u javosti a to ima značajnog uticaja na sklapanje ortakluka i poslovnih partnerstava. Emotivni partner je za vas na prvom mestu i sa njim delite sve svoje probleme. Moguća ljubav na prvi pogled ako ste mlađi. Tegobe sa želucem.

STRELAC

Od utorka Sunce i Merkur deluju na vaše polje javnosti. Eto prilike da skrenete pažnju na sebe svojim nastupima, izjavama ili talentima. U prvom planu su političari, glumci, muzičari, voditelji, svi koji su u šou-biznisu ili zavise od medija. Aspekt je povoljan za sklapanje ugovora, potpisivanje važnih dokumenata, ali i ortačke poslove. Bračni partner može preuzeti važnu ulogu u pogledu karijere. Na neki način se javni i privatni život prepliću. Obratite pažnju na ljubavne signale koje vam šalje kolega na radnom mestu. U dobroj ste formi.

JARAC

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Više ćete se oslanjati na žene ili će aktivnosti vezane za porodicu biti u prvom planu. Pomalo ste u raskoraku sa ortacima, javnošću, autoritetima. Dostojanstvenim stavom ispratićete pritisak konkurencije i eventualne, sugestije. Obratite pažnju na verbalnu komunikaciju, šta javno izjavljujete ili koga kritikujete. Raspoloženi ste za animiranje drugih, timsko delovanje ali je najvažniji izbor pravih saradnika. Oscilacije na ljubavnom planu su neizbežne ako ste mlađi. Izbegavajte stres.

VODOLIJA

Poslovi se gomilaju a vas hvata panika. Usaglasite se sa saradnicima ili podređenima ako ste na rukovodećoj poziciji. Možda imate utisak da vas konkurencija ,na neki način, ometa ili da tapkate u  mestu kada je reč o novim projektima. Od utorka, imate priliku da se dokažete u zanimljivim i kreativnim poslovima. Neko će biti raspoložen da vas angažuje, baš onako kako priželjkujete, a na vama je da pravovremeno reagujete. Na pravom ste putu da se zaljubite ako već niste. Ulazite u lep period za druženja, zabavu, udvaranje. Uživaćete u sportu.

RIBE

U  ovom periodu akcenat je na finansijskoj sigurnosti. Zarade su moguće kroz sve vrste aktivnosti koje radite iz zadovoljstva, ljubavi. Mars u polju kreativnosti donosi prihode od sporta, šou-biznisa, kafića, splavova, podučavanja, raznih vrsta hobija. Dakle, sve zavisi od vaše kreativnosti. Neki će više biti okrenuti privatnom biznisu i dešavanjima vezanim za porodicu, decu i bračnog partnera. Ako ste od onih koji se radije povlače i sve sami rade, obratite pažnju da se previše ne udaljite od drage osobe. Iznenadan romantičan susret ako ste slobodni. Više spavajte.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh