I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 20. do 27. avgusta

OVAN

Ovo je poslednja sedmica u kojoj je vladar Mars još uvek retrogardan. S obzirom da je na poslednjem stepenu svoje egzaltacije, možete biti u situaciji da rešavate ključne probleme, kako poslovne, tako i privatne. Od četvrtka je povoljan period za kreativce, sve koji se bave obrazovanjem dece, rade u sportskim centrima ili mestima za zabavu. Uživaćete u svakodnevnom radu, rutinskim obavezama i kontaktima sa umetnicima. Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini. Venera u kući javnosti čini vas privlačnim i neodoljivim za suprotni pol. Sklonost infekcijama.

BIK

Vaš vladar Venera je u lepom aspektu sa Merkurom što ima pozitivan uticaj na društvene kontakte. Kako deluje na poslovnu klimu, ukazuje na period kada ste prilično rasterećeni i bez većih obaveza. Odnos sa poslovnim saradnicima je kakav se samo poželeti može, posebno ako se bavite umetnošću ili ste u interakciji sa ženama. Ako ste raspoloženi za promene i realizaciju novih planova, sada je pravi trenutak. Krajem nedelje se inteziviraju strasti što može uticati na ljubavne i emotivne odnose. Bitno je da ne preterujete u zahtevima. Kod žena rođenih u znaku Bika, ginekološki problemi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

BLIZANCIž

Direktno kretanje Merkura povoljno utiče na komunikaciju i kretanje. Lakše ostvarujete ciljeve ako su vezani za trgovinu, marketing, pisanje, novinarstvo, obrazovanje i rad sa decom. Većina je usmerena na umetnost, lepotu, stvaralaštvo, kreativne programe, prenošenje informacija i znanja. Do kraja nedelje budite obazrivi kada je reč o finansijama, ulaganjima, kreditima. Finansijske transakcije odložite za kraj meseca. Druga polovina nedelje stavlja u prvi plan porodična okupljanja. Nova simpatija za mlađe. Posvetite se relaksaciji.

RAK

Finansijska situacija se popravlja i sada ste u prilici da realizujete neke od svojih ideja. Biće vraćanja dugova, ili dobijanja kredita, mogućnosti za ulaganja, nove aranžmane. Ipak, budite obazrivi kada je reč o javnoj komunikaciji. Mars i više teških planeta u opozitnom znaku, podrazumevaju borbu, konfrontacije ako se bavite politikom. Takođe, ako vaše zanimanje podrazumeva zavisnost od medija, publike. Bračni partner može biti u fazi kada ne diže glavu od posla i kada očekuje vašu podršku. Najbolje se osećate kod kuće. Čuvajte kolena i zglobove.

LAV

Sunce je u vašem znaku do četvrtka a potom prelazi u polje novca. Odličan aspekt za dobitke, privatan biznis, dugoročne poslove ali i realizaciju novih aranžmana. Dobri aspekti sa Uranom i Saturnom podrazumevaju napredovanje, posebno ako ste naklonjeni pronalazaštvu, nauci, inovacijama. Možete učvrstiti svoj profesionalni položaj uz pomoć starijih, iskusnijih ljudi ili steći nova trajna prijateljstva. Kraća poslovna putovanja neće proći bez prijatnih susreta i ponekog flerta. Ako ste u dužoj vezi ili braku, budite na oprezu i dobro razmislite o posledicama. Prilično ste izdržljivi.

DEVICA

Sunce tranzitira vaš znak od četvrtka. Povoljno utiče na samopouzdanje, volju, ambicije a može doneti naklonost moćnih i uticajnih osoba. U svakom slučaju, aspekt olakšava postizanje ciljeva, donosi uspeh, pod uslovom, da ste u prethodnom periodu bili vredni. Kako je i vaš vladar Merkur u direktnom hodu, u prilici ste da realizujete dogovore ili tajne planove. Još uvek izbegavajte finansijske špekulacije i transakcije, bar do kraja nedelje. Hedonistički ste raspoloženi i spremni da ugađate onima koje volite. U dobroj ste formi.

vesti zrenjanin

VAGA

Većina aspekata naglašava privatan biznis i aktivnosti povezane sa kućom. Možda ste pretrpani obavezama ili rešavate teže poslovne probleme. Komunikacija sa saradnicima se menja na bolje, posebno ako ste u nekom udruženju, ortakluku ili se bavite stranačkim aktivnostima. Druga polovina nedelje podrazumeva udaljavanje od svakodnevnice. Možda ćete se posvetiti specifičnim temama, konsultacijama i pregovorima iza zatvorenih vrata. Iskoristite uticaj Venere da uživate u ljubavi, naklonosti partnera i izlascima. Imate moć regeneracije.

ŠKORPIJA

Druga polovina nedelje donosi dobitke i profit od poslova na koje ste dugo čekali. Uspeh vas očekuje ako se bavite intelektualnim, administrativnim ili trgovačkim poduhvatima. Sunce ima dobar upliv na društveni život, pa će biti više susreta sa prijateljima, saradnicima ako ste član nekog kluba, udruženja, stranke. S obzirom na to da je vaš vladar Mars, do kraja nedelje, u povratnom hodu, obratite pažnju na papirologiju, račune i izbegavajte veće kupovine. Skloni ste povlačenju ili tajnim emotivnim susretima, uživanju u putovanjima, udaljavanju od svakodnevnice. Oprez u saobraćaju.

STRELAC

Naglašeno polje novca ukazuje na dosta poslovnih aktivnosti i da rešavate krupne materijalne probleme. Sa Marsom može biti neplaniranih troškova, pa izbegavajte rizične poduhvate i sve brze poslove. Ma koliko neki predlozi deluju primamljivo, nije dobar period za kockanje. Sunce ima dobar upliv na karijeru od četvrtka. U fokusu su autoriteti, šefovi, moćni ljudi, privatni biznismeni. U prilici ste da realizujete poslovno putovanje. Popularni ste u među prijateljima, a naročito kod suprotnog pola. Biće izlazaka, udvaranja i zaljubljivanja. Vitalni ste.

JARAC

Za razliku od drugih, odlično se snalazite kada naiđu prepreke. Uhvatili ste se u koštac sa najtežim problemima i ne odustajete. Saturn je u lepom aspektu sa Suncem a to znači da ste u prilici da preuzmete na sebe veće odgovornosti. Dakle, ovo je šansa za realizaciju dugoročnog posla, saradnju sa strancima ili nekom velikom kompanijom. Moguća su krupnija, trajnija novčana ulaganja ili preuzimanje funkcije sa većim stepenom poverenja. Porodici ste izuzetno posvećeni, kao i bračnom partneru. Prepliću se ljubav i karijera. Više se odmarajte.

VODOLIJA

Javni odnosi su prilično naglašeni a direktno kretanje Merkura olakšava komunikaciju. Odličan aspekt za diplomatiju, ortakluke, sklapanje ugovora i razne vrste udruživanja. Druga polovina nedelje je povoljna za finansijske operacije, bankarske poslove, ekonomiju. Naglašeno polje tajni ukazuje na iskušenja i da se klonite izazova, violentnih tipova, rizičnih, ilegalnih poslova. Ako se bavite medicinom, onda je ovo period kada ste izuzetno aktivni. Neki će uživati u putovanjima i romantičnim susretima. Sreća u ljubavi. Konstruktivno usmeravajte energiju.

RIBE

Ako je bilo zastoja u svakodnevnom radu, odlaganja, sada možete da odahnete. Polako se sve vraća u uobičajene tokove, pa možete planirati dogovore, poslovna putovanja. Sunce ima povoljan uticaj na javne odnose u drugoj polovini nedelje. Spremite se na iznenađenja, preokrete kada je reč o važnim pregovorima ili ortaklucima. Savet starijih, iskusnijih, biće od velike pomoći. Timski rad je još uvek pod znakom pitanja ali u narednom periodu ćete i to rešiti. Naklonjeni ste osobama koje moraju zadovoljiti vaš istačani ukus. Strastvena ljubav ako ste slobodni. Sportski ste nastrojeni.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh