I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 20. do 27. aprila

OVAN

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Dobar aspekt za poslove, karijeru jer podstiče originalnost, hrabrost i energičnost. Postižete značajne rezultate u svemu što podrazumeva brzinu i pouzdanost. Komunikacija je na zavidnom nivou, pa možete skrenuti pažnju svojim smelim izjavama ili se istaći u polemikama, ako se bavite politikom. Uglavnom, sve teče glatko jer se ne opterećujete nikakvim restrikcijama. Saosećajni ste i uživate u porodičnom životu. Sa emotivnim partnerom ste na istim talasnim dužinama. U odličnoj ste formi.

BIK

U četvrtak je mlad Mesec vašem znaku  ali u izazovnim aspektima, što upućuje na određena ograničenja. Možda je komunikacija sa poslovnim saradnicima otežana ili su stopirani važni projekti. Posebno ako ste na rukovodećoj poziciji ili se bavite neuobičajenim poslovima. Ipak, finansijska situacija je dobra, pa nema razloga da brinete. Venera  u polju novca ukazuje na prihode od partnerstva, umetnosti, stvaralaštva.. Možete se osloniti na dragu osobu ili nekoga ko je profesionalno uspešan. Ljubav kroz poslovne kontakte ako ste slobodni. Izbegavajte tromost.

BLIZANCI

Dobro raspoloženje vas ne napušta jer je Venera i dalje u prvom polju.Mentalne sposobnosti su na visokom nivou što se ispoljava ne samo u intelektualnim poslovima, pisanju, komunikaciji, nauci, nego i na materijalnom planu. Biće prilike za putovanja, naravno, koliko to prilike dozvoljavaju, makar do susednog grada. Uspostavićete saradnju sa mladim osobama a to može biti i početak nekog novog projekta. Ljubavni status je kod većine stabilan, ako ste u braku ili dužoj vezi. Mlađi su skloni romantičnim maštanjima. Ne drži vas mesto i stalno ste u pokretu.

RAK

U četvrtak je mlad Mesec koji ima upliv na vaše polje ciljeva. Odnosi se i na prijatelje, društvene organizacije, stranke, sve što je povezano sa timskim delovanjem. Osećate sputanost, da su druženje i komunikacija svedeni na minimum. Možda do vas dopiru uznemirujuće vesti ili se radi o promenama koje imaju veze sa finansijama. U svakom slučaju, ovih dana dosta brinete zbog prihoda, bolje reći rashoda koji se sve više gomilaju. Bračni podanici znaka su ušuškani u porodičnu oazu mira i uživaju u čitanju knjiga, slušanju muzike i ćaskanju sa partnerom. Jačajte imunitet.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce je u polju karijere i stavlja u prvi plan odnose sa autoritetima. Možda ćete biti u prilici da donosite odluke na brzinu, da nešto prelomite ili da se usklađujete  sa okolinom. Vodite računa o obećanjima koja dajete jer ste sada na nekoj vrsti testa, provere, naročito od strane konkurencije. Ako ste inventivni i bez predrasuda, pružiće vam se prilika da iskažete svoj potencijal. Izvesna su nesvakidašnja prijateljstva i razmena iskustava sa posebno talentovanim osobama. Ljubav preko interneta ako ste mlađi. Izbegavajte iscrpljivanje organizma.

DEVICA

Svakodnevne obaveze se gomilaju i ne dozvoljavaju da se opustite. Ako se bavite uslužnim delatnostima, zanatstvom ili radite u zdravstvu, budite spremni  na produženo radno vreme. Ovo je dobar period za realizaciju planova, posebno kada je reč o finansijama, i pitanjima vezanim za raspolaganje imovinom. Poželjno je da budete energičniji u svojim zahtevima kada je reč o karijeri, odnosno menjanju pozicije i uspinjanju po društvenoj lestvici. Emotivnom partneru ste pomalo nejasni ali i privlačni na sebi svojstven način. Neophodna vam je relaksacija.

VAGA

Prva polovine nedelje je izuzetno dinamična. Obavićete mnoštvo razgovora, uglavnom, sa mlađim osobama. To mogu biti kulturni radnici, novinari, svi koji se bave obrazovanjem ili sportom. Oslonite se na intuiciju i dobar osećaj za potrebe javnosti ako vaš posao ima veze sa medijima. Izbegavajte udruživanje, ortakluke, nove poslove koji iziskuju ulaganja, sve što je rizično. Ako ste već u  partnerstvu, možda vas iznenadi preokret u poslovanju. Moguća je emotivna veza na daljinu ili ćete sa dragom osobom praviti planove o zajedničkom životu. Alergije.

ŠKORPIJA

Ova nedelja može biti ključna u donošenju važnih profesionalnih odluka. Stalo vam je do utiska koji ostavljate u javnosti ali to ne znači da pristajete na kompromise. Biće prilike za usaglašavanje sa poslovnim saradnicima, konsultacija a i dogovora oko novih projekata. Uglavnom, sve ide po planu, pod uslovom da ste na rukovodećoj poziciji, odnosno, da ste nezavisni a da vas drugi prate. Mars je u lepom aspektu sa Venerom i čini vas izuzetno strastvenim, posvećenim dragoj osobi. Sklonost flertu ako ste mlađi. Konstruktivno usmeravajte energiju.

STRELAC

Obratite pažnju na komunikaciju i odnose koje uspostavljate. Mars otežava uspostavljanje kompromisa a može biti i indikator pravnih problema. U svakom slučaju, sada je dobar momenat da zatražite savet pravnika, da se pozabavite administracijom, računima, dokumentima, knjigovodstvom. U odnosu sa javnošću ne nailazite na prepreke a to može biti od značaja u sklapanju poslovnih veza. Ljubavni život je prilično bajkovit, tajanstven ili ste više naklonjeni platonskim vezama. Harmonija u porodici. Budite oprezni u saobraćaju.

JARAC

Iako je poslovna situacija prilično stabilna, sa finansijama to nije slučaj. Ima prihoda, ali su rashodi mnogo veći nego što ste to očekivali. Saturn je u izazovnom aspektu sa Suncem a to ukazuje na raskorak sa okolinom. Izbegavajte kritičnost, strogost u komunikaciji sa autoritetima, nadređenima, jer to može uticati na vaš rejting. Nije pravi momenat za velike poslove, ali ako se strpite sve će doći na svoje mesto. Uglavnom, uživate u krugu porodice, dece, drage osobe. Slobodni su skloni tajnim vezama, flertu i romantici. Vežbajte da poboljšate cirkulaciju.

VODOLIJA

Nije vam lako da se organizujete ovih dana. Kontradiktorni ste i vapite za promenama, slobodom i nezavisnim delovanjem. S obzirom da je Mars, još uvek, u vašem znaku, imate obilje energije koju možete iskoristiti za bavljenje sportom, ali i tehnikom, inovacijama. Biće zanimljivih dogovora, kontakata sa autoritetima, pa je neophodno da se naoružate strpljenjem ako imate velikih očekivanja. Neki će preuzeti brigu oko starijeg člana porodice. Većina je maksimalno posvećena voljenoj osobi. Sreća u ljubavi. Krećite se što više.

RIBE

Do kraja nedelje nema značajnijih poslovnih dešavanja. Ipak, biće dogovora oko buduće saradnje ili novih projekata. Na neki način se osećate sputano a nije isključeno ni da očekujete pozitivan signal od osobe na visokom položaju. Sada ste u prilici da proširite svoj profesionalni uticaj ako naginjete stvaralaštvu, inovacijama, nauci. Pod uslovom da prepoznate svoju pravu šansu, lako se možete orijentisati u pravcu koji vama odgovara. Porodična situacija je stabilna i to vam, i te kako, odgovara. Znate kako da se prilagodite partneru. Prolazna alergija.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh