I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. septembra

OVAN

U ovom periodu dolaze do izražaja svi koji su ambiciozni, hrabri, preduzimljivi, temeljni.Mars, vaš vladar, je u dobrom aspektu sa Suncem i Saturnom, što podrazumeva konstruktivnu saradnju i komunikaciju sa autoritetima. Mogu vam ponuditi odgovorniji položaj ili specifičnu ulogu u dugoročnom projektu. U svakom slučaju, sposobni ste za rešavanje najtežih problema i prevazilaženje komplikovanih situacija. Obratite pažnju na reči i poruke koje upućujete emotivnom partneru. Skloni ste preterivanju, pronalaženju grešaka a to vas samo udaljava jedno od drugog. Relaksirajte se.

BIK

Većina je fokusirana na aktivnosti koje podrazumevaju kreativnost, umetnost, pedagogiju. Stelijum planeta u polju zabave podrazumeva lako postizanje uspeha i ciljeva, posebno kada je reč o finansijskim špekulacijama. Donosi popularnost u javnim nastupima i aktivnostima vezanim za obrazovanje, sport, rad sa decom i omladinom. Neki će se baviti novim projektima ili voditi pregovore o budućoj saradnji. Ništa manje uzbudljivo neće biti ni na emotivnom planu. Privlačićete mnoge a na vama je da prepoznate srodnu dušu. Sklonost infekcijama.

BLIZANCI

Intelektualna fleksibilnost dolazi do izražaja u mnogim sferama vašeg delovanja. Lep aspekt Merkura sa Uranom može se ispoljiti kroz pronalaske, uvođenje novina u radu, investicije ili putem ulaganja. Sve što je povezano sa sredstvima komunikacije donosi profit, od putovanja, preko transporta, prevozničkih ili poštanskih kompanija. Bavićete se marketingom, korespodencijom i organizacijom poslova. Porodica je centar sveta i sve se vrti oko zajedničkih planova, interesa, putovanja. Najbolje se osećate kod kuće. Moguće psihosomatske smetnje, pod uslovom da ste skloni iscrpljivanju.

RAK

Mesec je u prvoj fazi kada je energija i snaga u zamahu. Sada imate povoljnije reakcije a samim tim, lakše pronalazite rešenja za svoje probleme. Kako je naglašeno polje komunikacije i kraćih putovanja, u  prilici ste da sklopite dugoročne poslovne aranžmane. Moguća su udruživanja, ortakluci sa osobama od autoriteta ili ćete dobiti podršku neke starije osobe. Ipak, budite na oprezu sa dokumentima, papirologijom i ne preterujte u svojim zahtevima. Nema većih turbulencija ako ste u braku ili dužoj emotivnoj vezi. Mlađi su skloni flertu. Oprezno vozite.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Naglašena je oblast finansija i materijalne sigurnosti. Čini se da sa svih strana samo dobijate, uvećavate saldo, ali i troškarite. Većina aspekata ima povoljan upliv na privatan biznis, napredovanje u karijeri, širenje poslovnog uticaja. Sunce je u aspektu sa Marsom i Merkurom što podstiče organizatorske sposobnosti i ukazuje na uspeh u pregovorima. Izbegavajte ekstravaganciju kada je reč o kupovinama, investicijama. Ovih dana dolazi do izražaja vaša sklonost hedonizmu, pa nikad dosta hrane, pića, ljubavi, udvaranja i lenčarenja. Iskoristite moć regeneracije.

DEVICA

Imate utisak da se sve ubrzalo, da se događaji nižu jedan za drugim a vi niste u prilici da ih analizirate i podvučete crtu. Okruženi ste saradnicima, prijateljima, sklapate nova poznanstva, razmenjujete informacije, ideje. Izvesna su kraća poslovna putovanja, bavljenje marketingom, trgovinom. Od prevashodne je važnosti da napravite listu prioriteta i da ništa ne prepuštate slučaju. Posebno ako ste u novim poslovnim pregovorima. Venera u vašem znaku vas čini magnetski privlačnim za suprotni pol i sklonim zaljubljivanju na prvi pogled. Čuvajte se infekcija.

VAGA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Deluje podsticajno na karijeru, poslovne odnose sa ženama. Možda ćete biti okruženi većim brojem ljudi i uživati u nekoj vrsti popularnosti. Ipak, ovih dana ste naklonjeni obavezama koje ne iziskuju veći  napor. U prilici ste da završite poslove koji podrazumevaju veći stepen koncentracije ili neku vrstu analize. S druge strane, aspekti su povoljni za konsultacije sa klijentima. Tajansteni ste kada je reč o pitanjima srca. Možda sumnjate u vernost emotivnog partnera ili ste skloni tajnim ljubavima. Regulišite ishranu.

ŠKORPIJA

Društveno ste orijentisani i naklonjeni prijateljima. Većina se bavi organizacijom poslova, sprovođenjem reformi i novih radnih metoda. Sada ste u fazi kada pregovarate sa različitim interesnim grupama, udruženjima, asocijacijama, klubovima ali i pojedincima. Fokus može biti na finansijskoj podršci, pridobijanju sponzora ako se bavite humanitarnim radom. Izbegavajte prekoračenje budžeta i ulaganje u nedovoljno osmišljene projekte. Vedar duh je nešto što doprinosi vašoj neodoljivosti kod suprotnog pola. Ljubav kroz prijateljstvo. Obratite pažnju na krvni pritisak.

STRELAC

Ne dižete glavu od posla ali vam to, na neki način, odgovara. U prilici ste da rešavate različite pravne probleme ili nešto što ima veze sa nekretninama. Povoljan je period za ulaganje sredstava u kupovinu stana, kuće ili zemljišta. Takođe, za kupovinu poslovnog prostora. Biće dosta aktivnosti oko dokumentacije, prepiske, dobijanja dozvola, ili konsultacija sa saradnicima, pretpostavljenima. Kraća poslovna putovanja se podrazumevaju. Okupiranost obavezama vas udaljava od porodice. Ako ste slobodni, može vas privući neko na položaju. Vitalni ste.

JARAC

Početak nedelje je zanimljiv ako se bavite javnim poslovima. Možete biti u žiži interesovanja ako se bavite diplomatijom, politikom ili ste povezani sa medijima. Većina je fokusirana na inostranstvo, sve što ima veze sa izvozom, uvozom, trgovinom, transportom. Dobar aspekt Saturna sa Marsom je odličan za sportiste i manuelne radnike, ali i organizaciju poslova, rešavanje najtežih problema. Svi planovi su usmereni na putovanje sa emotivnim partnerom ili romantičan susret sa nekim ko je daleko. Ne zanemarujete fizičku aktivnost.

VODOLIJA

Još uvek ste u fazi kada uživate u prednosti koju ste zasluženo ostvarili. Polje finansija je naglašeno što ukazuje na dobitke i podršku na koju možete da računate. Možda ste u pregovorima oko novih naučnih projekata jer ste raspoloženi za reforme, ulaganje u nešto od opštedruštvenog značaja. Neki će se pozabaviti transakcijama, nasledstvom, kreditima ili osiguranjem. Trenutno ste osetljiviji i ranjiviji, nego obično, što može poremetiti odnos sa bračnim partnerom. Slobodni su naklonjeni avanturama i ekstravaganciji. Priuštite sebi neko lepo putovanje.

RIBE

Pažnja je na javnim odnosima i svemu što ima veze sa partnerstvom. Nemate vremena za predah jer ste konstantno u pregovorima. Ovih dana je saradnja imperativ, obavljanje konsultacija, potpisivanje raznih ugovora, dokumenata ili rešavanje pravnih stvari. Moguća su udruživanja, osnivanje saveza, klubova, od sportskih, preko kulturnih, umetničkih, naučnih, svih mogućih profila. Odnos sa bračnim partnerom je u uzlaznoj fazi. Vaša povezanost je sve dublja a to vam, i te kako, prija. Unosite više svežih namirnica ako ste skloni infekcijama.

Piše: Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh