I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. oktobra

OVAN

U četvrtak je pun Mesec u vašem znaku. To je prilika da privedete kraju neki projekat ili zaokružite sve što ste do sada radili. Mars ukazuje na pojačanu aktivnost, puno rada, pravljenje planova od javnog interesa. Ipak, favorizovani su  svi koji su u privatnom sektoru, šefovi, vođe, rukovodioci. Nakon toga, slede promene koje će imati uticaja na finansijsku sigurnost. Odlično se snalazite u javnim diskusijama a biće prilike i za potpisivanje važnih ugovora. Sa emotivnim partnerom ste na  istoj talasnoj dužini. Obratite pažnju na ishranu.

BIK

Venera je i dalje u izazovnom aspektu sa Neptunom, pa se savetuje oprez u svim poslovnim pitanjima. Možda se bavite raščišćavanjem nepravde koja vam je ranije učinjena. Aspekt često donosi obmane, iluzije, prevare. Dakle, ovo je period kada rezimirate utiske i pravite strategiju kada je reč o izboru saradnika. Ipak, dobar aspekt sa Plutonom ukazuje na prevazilaženje problema i da će sve biti ispravljeno. Na ljubavnom planu ima iznenađenja, tajnih susreta, maštanja, posebno ako ste mlađi. Izbegavajte stimulativna sredstva.

BLIZANCI

Merkur je u vazdušnom znaku i polju koje podstiče kreativnost. Sada ste u svom elementu i radite ono u čemu ste najbolji i što volite. Mladi ljudi vas mogu inspirisati ali i vi njih. Biće zanimljivih predavanja, kreativnih radionica, reklamiranja, kraćih putovanja. Dominiraće želja za intelektualnim radom, pisanjem, dopisivanjem, a obavićete i dosta konstruktivnih pregovora. Bitno je da ne precenite svoje snage jer ste i dalje rastrzani između porodičnih i privatnih obaveza. Uživaćete u naklonosti emotivnog partnera i izlascima. Nervoza.

RAK

Pun Mesec je u vašem polju karijere u četvrtak. Aspekt ističe u prvi plan produktivnost, osećaj ispunjenosti i svojevrsnu satisfakciju. Dakle, to je pokazatelj dobro obavljenog posla i da zaokružujete jednu fazu delovanja. Izuzetno ste motivisani da se dokažete u raznim oblastima i to vam prilično uspeva. Nekako vas ne drži mesto, pa ste uvek spremni za kraće putovanje, ili ste često za volanom, mobilni u svakom trenutku. Ako ste se nedavno zaljubili, onda se ne odvajate od emotivnog partnera. Aktuelna su porodična okupljanja i slavlja. Više se odmarajte.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV

Tokom ove nedelje je aktuelan pun Mesec. Možda će na površinu isplivati neka sporna pitanja, nešto što ste odlagali. U svakom slučaju, kulminirajući period a može se odnositi na putovanja, transport, saobraćaj ili komunikaciju na daljinu. Pravi je trenutak da nešto privedete kraju i zaokružite celinu. Dobar aspekt Sunca i Merkura  donosi uspeh u studiranju, učenju, predavanjima. Stižu vesti koje očekujete iz daljine. Možda ćete voljenoj osobi prirediti neko iznenađenje u vidu poklona, prijatne večere ili ona vama. Kontrolišite rad srca ako imate hronične tegobe.

DEVICA

Merkur je u polju zarada, vrednosti i materijalne sigurnosti. Stavlja akcenat na poslove i organizaciju. Dobar je za pregovore, kraća putovanja, trgovinu ali i intelektualne delatnosti. S obzirom da je u vašem znaku Mars, izuzetno lako i brzo postižete uspeh. Aspekt je povoljan za sportiste, manuelne radnike, zanimanja koja podrazumevaju fizičku spremnost. Bitan je za sve koji su na rukovodećoj poziciji. Venera donosi zadovoljstvo, sreću, sklonost ulepšavanju, kupovini odeće i nakita. Uživanje u ljubavi i naklonosti suprotnog pola. Moguća upala zglobova.

VAGA

Ovo je poslednja nedelja u kojoj je Jupiter u vašem znaku. To ne znači da će vas napustiti dobra sreća, već da se pažnja usmerava na nešto drugo. Sada ste pod uplivom Sunca i Merkura koji imaju odličan uticaj na poslovnu situaciju. Obavljate mnoštvo poslova ili ste zainteresovani za razne oblasti. Za neke je ovo prilika da prošire biznis ili se upuste u nove projekte. Pun Mesec u opozitnom znaku može predstavljati izazov, posebno kada je reč o bračnim i emotivnim odnosima. Svoj ljubavni život držite u tajnosti i daleko od očiju javnosti. U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA

Severni lunarni čvor ima blagotvoran uticaj na status i karijeru. Mars, kao vaš vladar, stavlja akcenat na ciljeve i ostvarenje planova. Oslanjate se na prijatelje, timski rad i sve što podrazumeva saradnju. Izazovan aspekt sa Saturnom podrazumeva postizanje uspeha kroz neuobičajene napore. Ali vama to ne predstavlja problem jer preferirate izazove. Na taj način testirate sopstvenu snagu i izdržljivost. Društveni život je izuzetno zanimljiv i uvek ste spremni za zabavu, provod ali i udvaranje. Strastvene ljubavi. Proverite rad bubrega.

STRELAC

Vaš vladar Jupiter je na poslednjim stepenima znaka Vage i uskoro će promeniti znak. Sigurno osećate da ste na pragu nečeg novog, ili priželjkujete promenu. Za sada ste izuzetno aktivni, energični i uspešni u poslu. Mars ima odličan uticaj na  karijeru ako se bavite vojnim zanimanjima, sportom, svuda gde je neophodan rizik. Naravno, hrabrost i delotvorna taktika se podrazumevaju. Biće dosta sastanaka, pregovora i kontakata sa prijateljima. Prilično ste ambiciozni kada je reč o braku i ljubavi. Možda vas privlači osoba na položaju. Vitalni ste.

JARAC

Iskoristite ovu nedelju da učvrstite položaj ili za dobijanje još značajnije državne pozicije. Jupiter ima blagotvoran uticaj na karijeru još neko vreme. Predstoje vam značajni susreti sa autoritetima, moćnim ljudima i razmena mišljenja, informacija. Obratite pažnju na konkurenciju i neistomišljenike u drugoj polovini nedelje. Izazovan aspekt sa Marsom i Uranom nagoveštava neslaganje oko tradicionalnih vrednosti. S druge strane, donosi inhibicije na ljubavnom i emotivnom planu. Budite fleksibilniji u odnosu sa dragom osobom. Sklonost prehladama.

VODOLIJA

Opozicija Urana i Jupitera ukazuje na potrebu za nezavisnim delovanjem i promenama.Stalo vam je do sopstvenih principa i ne odstupate od svog načina mišljenja. To otežava postizanje kompromisa sa poslovnim saradnicima, ali samo pod uslovom da se već niste izborili za svoj status. Većina je naklonjena privatnom biznisu i poslovima koji podrazumevaju veći stepen samostalnosti. Ovo je period kada ste uspešni u obrazovanju, studiranju, poslovima sa strancima. Izvesna su  putovanja sa emotivnim partnerom ili ljubav na daljinu. Više spavajte.

RIBE

Sredinom nedelje je pun Mesec u vašem polju zarada. Dakle, nadajte se značajnim dobicima, uvećanju zarade. Aspekt pozitivno utiče na poslovni renome a favorizuje sve koji zavise od publike, medija. Dakle, glumci, voditelji, umetnici, pevači, novinari, političari i slično. Prihodi su mogući i kroz ortakluke, neki vid udruživanja i partnerstva, uključujući i bračno partnerstvo. Možda je bračni partner u fazi finansijskog uspona. Ljubavne planete u kući javnosti imaju pozitivan efekat na emotivni život. Skloni ste zabavi i lako osvajate suprotni pol. Izbegavajte nikotin.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh