I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. jula

OVAN

Tokom ove nedelje dominira izazovan aspekt između Marsa i Merkura. Podrazumeva suzdržanost, promišljenost u odnosima, naročito sa prijateljima. Ukoliko dođe do razilaženja u mišljenju, načinu poslovanja, u stavovima, shvatite to kao proveru ili razobličavanje određenih ličnosti. Mesec tranzitira vašim znakom u četvrtak i petak što podstiče aktivnost, brzinu,kretanje, plemenitost i otvorenost. Odlično za bavljenje sportom, naročito na otvorenom. S druge strane, možete biti impulsivniji u ispoljavanju emocija, pa povedite računa o partneru. Napetost.

BIK

Ovo je period uzbudljivih dešavanja na poslu. Trebalo bi da do jeseni rešite sve dileme i nedoumice oko profesionalnog statusa. Mnogi su spremni da se odreknu svega u korist ciljeva, ali poželjno je da odredite prioritete kako ne bi besciljno lutali. U boljoj poziciji su privatnici, kreativci, svi koji su usmereni na dugoročne poslove. Izbegavajte veće investicije i troškove dok je Venera na poslednjim stepenima znaka. Prilično se oslanjate na porodicu, bračnog partnera. Kraj nedelje je idealan za izlaske i uživanje u zabavi, nova poznanstva. Regulišite ishranu.

BLIZANCI

Sunce ima blagotvoran uticaj na finansijsku situaciju, posebno ako ste naklonjeni umetnosti, medijima, stvaralaštvu, duhovnosti. Intuticija vam pomaže da ostvarite profit i uspeh u poduhvatima za koje većina ni ne sanja da postoje. Obratite pažnju na komunikaciju, kako verbalnu, tako i pismenu, posebno sredinom nedelje. Izazovan aspekt Merkura i Marsa provocira konflikte, ali i probleme na kraćim putovanjima, u saobraćaju.Emotivni partner neće tolerisati nikakav flert, pa budite pažljivi kada je reč o sms porukama. Nemir.

RAK

Dok je Sunce u vašem znaku puni ste samopouzdanja i spremni da se dokažete. Aspekt je povoljan za poslove sa javnošću, za rukovodeće pozicije i kontakte sa moćnim ljudima. Ipak, vaša pažnja je na materijalnoj i finansijskoj sigurnosti. Dobici su izvesni kroz privatan biznis, delatnosti vezane za žene, lepotu, modu, lečenje, rad sa decom. Ako ste sa nekim u ortakluku, izbegavajte rizične poduhvate, kredite, investicije. Taktičnost se savetuje i u odnosu sa bračnim ili emotivnim partnerom koji je trenutno u nezavidnoj situaciji. Posvetite se relaksaciji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Dobar aspekt Sunca i Jupitera obično donosi životnu priliku. Ekspanzija je izvesna kroz ulaganja, finansijske špekulacije, privatan biznis, turizam, poslove sa inostranstvom, ili podršku stranaca, autoriteta. Odličan aspekt za udruživanje, širenje uticaja u društvenoj sferi. Merkur i Venera podstiču komunikaciju, razmenu informacija, kraća putovanja, nova poznanstva. Izbegavajte rasprave sa neistomišljenicima i konkurencijom sredinom nedelje.Imajte na umu da
je magnetizam kojim zračite okidač za ljubomorne scene sa stalnim partnerom. Vitalni ste.

DEVICA

Udaljili ste se od svakodnevnice i uživate u aktivnostima koje volite. Merkur u polju tajni ima dobar upliv na analitičare, istraživače, naučnike, za studiranje i ozbiljno učenje. Odličan aspekt za konsultacije, za psihologe, poverljive razgovore i razna savetovanja. S druge strane, čekaju vas rutinske obaveze ili zanatski poslovi, posebno ako se bavite uslužnim delatnostima. Obratite pažnju na saradnike sredinom nedelje. Uživate u naklonosti emotivnog partnera i malim
sitnim zadovoljstvima, kao što je slušanje muzike, čitanje knjiga. Pritisak u donjem delu leđa.

VAGA

Sunce ima pozitivan uticaj na karijeru i status. Lakše ostvarujete svoje zamisli, ciljeve, a uživate i naklonost moćnih ljudi. Prednost imaju svi koji posluju sa inostranstvom, putuju,ili se bave bankarstvom, menadžmentom, nekretninama, izvozno-uvoznim poslovima. Dobici sa više strana ali i pokloni. Raspoloženi ste za timski rad, dogovore, sastanke i razmenu iskustava. Biće prilike i za opuštanje ali za vikend. Ljubavi su izvesne kroz prijateljske kontakte, druženja. Mars podstiče strastvenost a to znači da ste neodoljivi za suprotni pol. Sveže voće i povrće je za vas imperativ!

ŠKORPIJA

Ovo je period kada vas zaokupljaju razne aktivnosti ili ste u prilici da ispoljite svoje talente i sposobnosti. Menjaćete saradnike, poslove, putovati. Možda ćete imati utisak da vodite dva paralelna života. Na jednoj strani se dešava sve što ste zamislili, što volite, a na drugoj ste primorani da rešavate intimne probleme. Mars ima upliv na privatnost, porodične odnose, pa ako ste do sada izbegavali suočavanje sa prošlošću, sada to neće biti slučaj. Sredinom nedelje obratite pažnju na komunikaciju sa bliskim osobama i emotivnim partnerom. Proverite rad srca.

STRELAC

Raspoloženi ste za putovanja, kretanje i na neki način vas ne drži mesto. Znanje stičete kroz rad a ovo je period kada imate uspeha u pisanju, novinarstvu, bavljenju kritikom, dramom, poezijom. Neki su naklonjeni sportu, usavršavanju u inostranstvu i trenutno pregovaraju o svom boravku ili honorarnim poslovima. U svakom slučaju , znanje i mudrost su vaša karta za budućnost. Ako ste nestrpljivi zbog vesti koje očekujete iz daljine, uskoro očekujte promene. Dosta rizikujete kada je ljubav u pitanju ili vas privlače neistražena područja srca. Oprezno u saobraćaju.

JARAC

Sučeljavanje sa autoritetima i javnošću je prilično naglašeno. Sunce ukazuje na protežiranje značajnih ljudi a ishod zavisi od vaših sposobnosti a naročito zalaganja.Dok Mars deluje na finansije, ulažete enormne napore u sve što je isplativo i materijalnu sigurnost. Za sada, uspeh postižete kroz neki vid udruživanja, ortakluka, partnerstva. S druge strane, svesni ste da mnogi projekti podrazumevaju veća ulaganja
a trenutno niste spremni da rizikujete. Uzbuđenja vas čekaju na ljubavnom i erotskom planu, ako ste slobodni. Biće raznih iskušenja. Odmarajte se.

VODOLIJA

Venera i Merkur imaju zanimljiv uticaj na društveni život i javne odnose. Okolina vas uvlači u brojne aktivnosti, tako da ćete često biti u društvu mladih ljudi, iz sveta umetnosti, obrazovanja, novinarstva,sporta i slično. Sredinom nedelje je na snazi izazovan aspekt Marsa i Merkura koji utiče na komunikaciju. Izbegavajte konflikte sa neistomišljenicima, oštre reči, kritičnost, suprotstavljanje po svaku cenu. To se odnosi i na ljubavni i emotivni život. No, to može biti podsticajno za udvaranje i nova poznanstva ako ste slobodni. Opuštajte se.

RIBE

Nastavljate svoje uobičajene aktivnosti bez većih trzavica. Sve što je bilo važno ili ste imali u planu da uradite, završili ste. Posvećeni ste poslovima koje radite iz ljubavi, nečemu što vas ispunjava, što je kreativno.Dakle, odličan period za umetnike, kreativce, sportiste, privatnike i sve koji se bave marketingom. Mars u polju tajni može doneti probleme ako se bavite nelegalnim poslovima, trgovinom tehnike. Majstor ste za igre, zabavu, animaciju dece, sve što je podsticajno za um i telo. Uživaćete u zavođenju i naklonosti partnera. U dobroj ste formi.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh