I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. decembra

OVAN

Ova nedelja je specifična jer Jupiter, planeta sreće, izobilja, menja znak od utorka. Donosi promene u oblasti karijere, statusa, tako da ćete u narednih godinu dana osetiti boljitak i napredovanje. Neki će se zaposliti ili postići visok položaj uz pomoć moćnih ljudi. Lakše se ostvaruje popularnost ako se bavite javnim poslovima, politikom ili zavisite od podrške medija. S obzirom da je Mars, vaš vladar, u lepom aspektu sa Venerom, bićete uključeni u sve društvene aktivnosti. Bude se strasti, želje, instinkti, što ukazuje na uzbudljiv ljubavni život. Puni ste energije.

BIK

Od taktičnosti i diplomatskog umeća zavisiće ostvarenje saradnje i realizacije dalekosežnih planova. Za vas će tranzit Jupitera kroz zemljani  znak, od utorka, značiti razmenu sa stranim državljanima, putovanja. Biće to odlična godina za izdavaštvo, izvozno-uvozne poslove, veletrgovinu ali i studiranje u drugoj zemlji. Studentima donosi uspeh na fakultetu, kao i predavačima, intelektulanim radnicima. Trenutno ste zaokupljeni društvenim aktivnostima ali i odnosom sa emotivnim partnerom. Uživaćete u naklonosti drage osobe, ili udvaranju, ako ste slobodni. Vitalnost raste.

BLIZANCI

Većinu praktičnih poslova obavljate brzo i uspešno, u hodu, sa velikim entuzijazmom. Tako će biti do kraja godine. Kako Jupiter napušta vaše polje javnosti i partnerstva, od utorka, akcenat će biti na finansijama. Osetićete veliki napredak u pogledu novčane situacije, kroz ortakluke, udruživanja, bankarske operacije, nasledstvo ili neki vid sponzorisanja. Dobici su izvesni i preko bračnog partnera. Dosta se oslanjate na prijatelje, poznanike ali i na dragu osobu. Emotivni odnosi su prilično stabilni a mlađi se mogu upustiti u  neku novu avanturu. Više se rekreirajte.

RAK

Od utorka Jupiter tranzitira vašim poljem partnerstva i javnosti. Dakle, naredna godina je u znaku udruživanja, partnerskih poslova,državnih,u sticanju popularnosti. Bićete uspešni u društvenim kontaktima, razgovorima, pregovorima, sklapanju ugovora i rešavati pravne i sudske procese. Ova nedelja donosi uspeh u sportskim aktivnostima, finansijskim špekulacijama i poslovima koji podrazumevaju neku vrstu rizika. Usamljeni su na dobrom putu da najzad pronađu srodnu dušu. Uživaćete u ljubavi i naklonosti suprotnog pola. Obratite pažnju na ishranu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Većina je u periodu kada se afirmiše kroz neki vid zabave, umetnosti, pedagogije, stvaralačkih i kreativnih poslova. Sunce je u izazovnom aspektu sa Neptunom što podstiče maštovitost, entuzijazam i čini vas podložnim različitim utiscima. Moguća su iskušenja ali bi trebalo da kroz nepokolebljivost, istrajnost, prevaziđete sve što vas udaljava od cilja. Jupiter od  utorka donosi uspeh u uslužnim delatnostima, zanatskim poslovima. Neki će balansirati između porodičnih i privatnih obaveza, ali će imati podršku emotivnog partnera. Umor i pad imuniteta.

DEVICA

Ove nedelje dominira lep aspekt između Merkura i Plutona. Ima pozitivan uticaj na sve vidove komunikacija, kako na verbalnu, tako i na pismenu. Primaćete i davati informacije, posredovati u važnim poslovnim pregovorima, dogovorima, potpisivanju ugovora. Idealno za menadžere, rukovodioce, trgovce, sve koji se bave kompjuterima, mobilnim telefonima, internetom, pisanjem, predavanjem. Jupiter će u narednih godina dana delovati na polje ljubavi i dece. Zaljubiće se oni koji to još nisu, neki dobiti prinovu, a ostali uživati u zabavi. U dobroj ste formi.

VAGA

Radni kapacitet dolazi do izražaja kod većine. Do kraja godine ste u prilici da završite sve što ste sebi zacrtali, posebno ako se bavite privatnim biznisom. Možda ste nezadovoljni prilivom novca, ali honorarnim poslovima možete popuniti budžet. Jupiter od utorka tranzitira poljem privatnosti i to će biti prilika da se pozabavite nekretninama. Možda prodajom, kupovinom, renoviranjem, ulaganjem u stvari od veće vrednosti. Venera je u lepom aspektu sa Marsom što vas čini zaljubljivim, strastvenim i atraktivnim za suprotni pol. Izuzetno ste vitalni.

ŠKORPIJA

Dok ste pod uplivom Marsa, vašeg vladara, nema razloga za brigu. Ambicije su na zavidnom nivou, kao i poriv za delovanjem. Većina se dosta kreće, putuje, uspostavlja kontakte, dogovara se i razmenjuje informacije. Prilično ste uspešni i na finansijskom planu, ali budite oprezni u drugoj polovini nedelje ako se upuštate u nelegalne poslove. Od utorka Jupiter će delovati na vaše polje komunikacija. Odličan aspekt za književnike, pisce,za studente, ali i sve koji putuju. Ljubav na putu i želja za promenom. Uživajte u sportskim aktivnostima.

STRELAC

Jupiter, vaš vladar, od utorka napušta znak i prelazi u polje novca. Bićete u prilici da, tokom naredne godine, uvećate prihode, unapredite poslovanje, ili započnete biznis koji će vam se isplatiti. Radi se o aspektu bogatstva koji je naročito naklonjen preduzetnicima, pravnicima, advokatima, svima koji posluju sa inostranstvom. Trenutno ste u tajnim pregovorima ili je savetovanje sa klijentima u prvom planu. Volite da sa partnerom ćaskate o raznim temama, razmenjujete ideje ali i da uživate u zabavi. Posvetite pažnju relaksaciji.

JARAC

Jupiter, planeta sreće, od utorka tranzitira vašim znakom. Dakle, naredna godina je vaša! Iako je Jupiter u padu, on donosi zaštitu i mogućnost ekspanzije na svim nivoima. Može doneti napredovanje u karijeri, pomoć uglednih, moćnih ljudi, javna priznanja, raspolaganje nekretninama, nasleđem… Kontakti sa strancima, studiranje u inostranstvu, putovanja, sve su to mogućnosti koje pruža ovaj aspekt. Ljubav kuca na vaša vrata ako ste do sada bili usamljeni. Trenutno ste zaokupljeni emotivnim partnerom, druženjem, izlascima. Optimizam raste.

VODOLIJA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Stavlja u prvi plan ženske uticaje ali i kontakte sa javnošću. Poslovne aktivnosti su u punom zamahu. Nema predaha ali se odlično snalazite u pregovorima, susretima sa najrazličitijim ljudima. Biće novih poslovnih prilika ako ste mlađi i željni dokazivanja. Jupiter od utorka deluje na vaše polje tajni i podsvesti. Predstavlja zaštitu a povoljan je za bavljenje duhovnošću. Takođe, za daleka putovanja. Na neki način ste povučeni ili tajanstveni kada je reč o emotivnom i privatnom životu. Ali uživaćete u intimi i pažnji partnera. Nemir.

RIBE

Jupiter, vaš vladar, menja znak od utorka. Naredna godina donosi uvećanje prihoda, novac od karijere ili dobru penziju. Ide na ruku realizaciji grandioznih, velikih planova, koji podrazumevaju pomoć prijatelja. Možda saradnju sa raznim udruženjima, strankama, humanitarnim organizacijama, turističkim, klubovima, asocijacijama…U svakom slučaju, bićete društveno orijentisani, puni nade i očekivanja. Na ljubavnom planu se sve odvija kako se samo poželeti može. Ako ste bez stalnog partnera, lako vas može zainteresovati neko koga ćete upoznati preko prijatelja. Odmarajte se.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh