I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. avgusta

OVAN

Možda ćete početkom nedelje biti nešto nervozniji zbog nagomilanih obaveza, ali već od srede tenzija popušta. Mars u dobrom aspektu sa Uranom čini vas originalnim, inventivnim, pronicljivim, što će najbolje iskoristiti trgovci, preduzimači, snabdevači ali i svi koji su kreativni. Takođe, novinari, izveštači, akcionari. Finansijska situacija se polako stabilizuje, mada ste skloni troškarenju i nepromišljenim investicijama. Slobodni Ovnovi se odlično zabavljaju a za vikend je izvesna romantična avantura ili zanimljivo poznanstvo. Razmislite o korekciji ishrane.

BIK

Ova nedelja je prilično naporna za sve fiksne znake u koje i vi spadate. Uglavnom, profesionalni segment, ali i privatni, mogu biti izvor stresa, pod uslovom da odugovlačite rešavanje nagomilanih problema. Kao da uporno izbegavate donošenje konačne odluke jer se plašite neizvesnosti. Izbegavajte konfrontacije sa autoritetima, starijim osobama i onima koji imaju uticaja na vaš rejting. Venera u lepom aspektu sa Uranom ukazuje na prijatna iznenađenja i uživanje u svemu što je neuobičajeno. Možda prijateljski susret koji će vrlo brzo prerasti u nešto više. Osetljiv stomak.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

BLIZANCI

Početkom nedelje Merkur, vaš vladar, je u izazovnim aspektima sa Uranom i Saturnom. Obratite pažnju na komunikaciju i odluke koje donosite. Rizično je potpisivanje dokumenata, sklapanje pregovora i uplitanje u verbalno nadmudrivanje ili neki vid korespodencije. Razilaženje u mišljenju je gotovo neminovno, ne samo sa opozicijom, nego i sa prijateljima, saradnicima. Proveravajte ispravnost vozila a savetuje se i dodatni oprez u saobraćaju. Tražićete relaksaciju u porodičnom okruženju, sa onima koje volite. Opustite se.

RAK

Razapeti ste na više strana i konstantno u žurbi. Većina je u pokretu, na kraćim putovanjima, ili okolo tumaraju. U subotu je mlad Mesec koji utiče na polje zarada. Možda se pokrene nešto što je bilo u zastoju ili će biti pregovora sa potencijalnim saradnicima oko novog projekta. Ipak, budite obazrivi i precizni kada je reč o visini nadoknade i finansijama jer će to biti prilično klizav teren. Nadređene i šefove zaobilazite u što širem krugu. Diplomatski se ponašate u odnosu sa emotivnim partnerom, a to daje dobre rezultate ako ste od nedavno u vezi. Vitalni ste.

LAV

U subotu je mlad Mesec u vašem znaku. Čini vas egzaltiranim, sklonim uživanju, superiornim, sa jakom željom i potrebom za punim životom. Dakle, kao kraljevi, naročito ako ste kreativni, skloni paradama, jer sada ste u periodu kada slavite rođendan. Ipak, ima tu i nekih senki koje su se nadvile u vidu izazovnog aspekta sa Saturnom i Uranom. Možda će odnos sa okolinom, naročito autoritetima, starijima, biti poljuljan, obojen neslaganjima, suprotnim gledištima. Slično je i u bračnim, partnerskim relacijama. Sada je trenutak za suočavanje sa emotivnim problemima. Proveravajte krvni pritisak.

DEVICA

Iako ste pod uplivom Venere i Marsa, što vas čini atraktivnim i na neki način superiornim, vaš vladar Merkur je u polju tajni. To vas pomalo sputava kada je reč o karijeri ali može biti i pokazatelj drugačijeg usmerenja. Tokom vikenda su moguća iznenađenja, vesti, informacije, dogovori koji će pokrenuti nešto što ste mislili da je iza vas. Savet starije osobe ili autoriteta biće od velike važnosti ako započinjete nešto novo. Odličan period za nova poznanstva, ljubavi, udvaranja, druženje i puno zabave. Odmarajte se što više i vodite računa o ishrani.

VAGA

Imate mnoštvo planova koje pokušavate da realizujete. U ovom trenutku ne znate čemu dati prioritet jer vam okolnosti ne idu baš na ruku. Možda će krajem sedmice biti nekog pomaka u dogovorima sa saradnicima, ili ćete uspeti da animirate javnost, ako su vaše aspiracije više od proseka. Finansijska situacija je promenljiva i tu baš ne blistate, ali ruku na srce, ni ne trudite se previše. Venera u polju tajni ukazuje na potrebu za povlačenjem, rezimiranjem prošlosti. Ipak, ima prostora za tajne susrete ili eksperimentisanje ako ste slobodni. Dajte prioritet zdravoj ishrani.

ŠKORPIJA

Krajem nedelje je mlad Mesec u vašem polju karijere, statusa. Dobar je za nove početke, iniciranje razgovora, dogovora ali uz veliku dozu opreza. Izazovni aspekti ukazuju na konfrontacije, neslaganje, oprečna mišljenja, pre svega ako ste timski igrač. Naravno, ako zavisite od saradnika, javnog mnjenja i slično. Dobro razmislite o svakoj izgovorenoj reči, informaciji ali i onome što potpisujete. Nekako ste više usmereni na druženja, prijateljstva ali i novu simpatiju ako ste slobodni. Više tolerancije u bračnim odnosima. Kondicija je na zavidnom nivou.

STRELAC

Sa Marsom u polju karijere nema odmora. Radite punom parom ali ste prilično organizovani. Uz to, imate podršku kolega, saradnika, jednom rečju – omiljeni ste i drugi rado sarađuju sa vama. Komplikovanija je situacija za sve koji imaju veze sa inostranstvom, očekuju pozitivne vesti, bave se izvozno-uvoznim poslovima. Promene očekuju i sve koji su povezani sa obrazovanjem, studiranjem, učenjem, predavanjima. Zaokupljenost obavezama i poslovima udaljava vas od emotivnog ili bračnog partnera. Više se zabavljajte i relaksirajte.

JARAC

Saturn, vaš vladar je u izazovnom aspektu sa Suncem, pa je ovo period kada ste pomalo zabrinuti za svoju finansijsku ili poslovnu situaciju. Nije isključeno ni neslaganje sa nekim autoritetom na poslu, ako ste u zavisnom položaju. Ipak, radi se o prolaznom aspektu koji može samo na trenutak da vas pokoleba ili zaustavi u ispunjenju ciljeva. Odličnu saradnju možete ostvariti sa strancima. Uopšte, putovanja će goditi svima, naročito onima koji su u potrazi sa emotivnim partnerom. Ali i oni braku će biti zadovoljni dobrim provodom. Podložni ste hroničnim tegobama.

VODOLIJA

Fiksni znaci su ove nedelje u izazovnom periodu. Uran vaš vladar u aspektu sa Suncem pojačava nervozu ali je i pokazatelj iznenadnih dešavanja, promena. Bitno je da ne reagujete nepromišljeno, ishitreno, naročito u delikatnim situacijama ili u odnosu sa autoritetima. Promene se mogu manifestovati, kako u profesionalnoj oblasti, tako i u porodičnoj. Pod uslovom da se bavite privatnim biznisom. Odnos sa ukućanima, bračnim partnerom je osetljiviji, pa je neophodno više strpljenja i taktičnosti u slavadavanju nesuglasica. Izbegavajte stres.

RIBE

Venera i Mars u polju partnerstva i javnosti odgovaraju kreativnim podanicima znaka. Onima koji su zainteresovani za timski rad, saradnju, ali i animiranje okoline. Dakle, spremni ste za udruživanje ali, pod uslovom da vas drugi prate. Mlad Mesec u vašem polju rada nagoveštava nešto novo, određene promene, naročito u odnosu sa saradnicima. Akcenat je na pružanju usluga, ali i poslovnim putovanjima. Još uvek ste u lepom ljubavnom periodu, kada plenite pažnju suprotnog pola i kada vas partner obasipa nežnošću. Izbalansirajte privatan i profesionalni život.

Piše: Astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh