I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. aprila

OVAN

Sada ste pod uplivom Sunca i Merkura što vas čini oštroumnim. Ipak, budite krajnje obazrivi u komunikaciji jer vaš vladar Mars ima visoku deklinaciju. Dominantni ste, beskompromisni u odnosu sa opozicijom ali i saradnicima koji nisu u stanju da prate vaš tempo. Naglašeno polje karijere ukazuje na velike napore koje ulažete u ispunjavanje obaveza ali i uspeh. Krajem nedelje očekujte dobitak. Partner vas može prijatno iznenaditi ako ste u dužoj emotivnoj vezi. Uživaćete u zabavi, provodu a izvesne su i ljubavi na prvi pogled ako ste mlađi. Nervoza.

BIK

Venera ima pozitivan upliv na raspoloženje i komunikaciju sa okolinom. Donosi uspeh koji je povezan sa poslovima u ustanovama zatvorenog tipa. Podrazumeva skrivenu podršku, pomoć prijatelja  ako se bavite sudskim istraživanjem i pravnim poslovima. Obratite pažnju na kupoprodajne ugovore i sve što se tiče poreza, olakšica ako se bavite trgovinom. Mogući su problemi oko naplate ako poslujete sa inostranstvom. Pojačana senzualnost ukazuje na potrebu za ljubavlju i privlačenjem pažnje suprotnog pola. Uživaćete u romantičnim susretima. Ograničite unos slatkiša.

BLIZANCI

Ovo je period restrikcija, kada se odluke teže donose, posebno kada je reč o rešavanju ozbiljnijih problema. Usmereni ste na društvene organizacije, asocijacije, humanitarna društva, političke stranke i klubove. Većina planova podrazumeva finansijsku podršku, pokroviteljstvo ili učešće prijatelja. Za sada, tapkate u mestu zbog okolnosti na koje ne možete da utičete. Budite strpljivi još neko vreme, i shvatićete da niste ništa propustili. Društveno ste aktivni, ali više uživate daleko od očiju javnosti sa onima koje volite. Tajne ljubavi za mlađe. Čuvajte se povreda.

RAK

Zanimljiv period za privatnike i sve koji se bave javnim poslovima. U fokusu su dogovori, sporazumi, ugovori, konsultacije, sklapanje saradnje i različitih saveza.Vodite računa o svakoj izjavi ako zavisite od medija, viših organizacija ili se bavite pravnim poslovima. Realizacija planova se odvija sporije nego što ste očekivali ali imate priliku da razmislite o prioritetima. Zanemarite intrige kada je reč o bračnim i partnerskim odnosima. Venera donosi lepa prijateljstva i ljubavi kroz društvene kontakte. Neko će vas šarmirati na prvi pogled. Rekreirajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Okupirani ste radom i svakodnevnim obavezama. Venera ima lep upliv na karijeru i donosi uspeh u organizaciji poslova. Možete se osloniti na žene ako se bavite umetnošću. Trud koji ste ulagali u dugoročne projekte pokazuje pozitivne rezultate. Zadovoljni ste ishodom a neće izostati ni materijalna satisfakcija. Sunce donosi uspeh u obrazovanju, izdavačkoj delatnosti, pisanju, putovanjima i poslovima vezanim za inostranstvo. Magnetski ste privlačni za druge. Ipak, pažnju poklanjate nekome ko zauzima posebno mesto u vašem srcu. Problemi sa kičmom.

DEVICA

Trenutno rešavate pitanje osiguranja, dobijanja kredita, pozajmica i svega što je vezano za finansije. Možda ste u fazi kada započinjete biznis u sferi proizvodnje ili komisionoj trgovini. U svakom slučaju, radi se o poslovima koji podrazumevaju veliku odgovornost ili ogromna ulaganja. Povoljan je period za operacije sa nekretninama, ali ne i sa devizama. Pažljivo sa ugovorima i papirologijom. Venera ima lep upliv na emotivne odnose na daljinu. Moguće putovanje sa partnerom. Skloni ste upalama respiratornih organa.

VAGA

Venera, vaš vladar, tranzitira oblast finansija što može doneti napredovanje u dugoročnim poslovima. Ako razmišljate o budućnosti, sada je pravi momenat za realizaciju planova. Imate podršku autoriteta, starijih  a moguća je i saradnja na novim projektima. Mars podstiče privatan biznis i ukazuje na gomilu poslova koje obavljate kod kuće. Društveno ste aktivni a ovih dana možete sklopiti ugovore sa umetnicima, kreativcima. Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini. Uzbudljiv emotivni period za mlađe. Budite umereni u svemu.

ŠKORPIJA

Proširuju se poslovne dužnosti a možda ste i u fazi kada napredujete, dobijate rukovodeći položaj. Može se povećati spisak zaposlenih, saradnika, posebno ako registrujete firmu, prodavnicu, radionicu. Venera ima dobar upliv na pravne poslove, konsultacije sa advokatima ili sklapanje tajnih saveza, poslova. Na neki način ste u prednosti u odnosu na druge, ali ne preterujte sa zahtevima. Lako sklapate emotivna prijateljstva a moguća i strastvena ljubav ako ste do sada bili bez stalnog partnera. Budite obazrivi u saobraćaju.

STRELAC

Dok Mars utiče na prihode, izbegavajte rizične finansijske poteze i prekomerno trošenje. Aspekt je povoljan za brze zarade od prezentacija, reklamnih akcija, izložbi, prodaje sportske opreme, lutrije, svih poslova vezanih za zabavu. Takođe, od kurseva, rada u školi, privatnih časova i slično. Na radnom mestu možete očekivati pozitivne promene, bolje uslove rada i podršku saradnika. Ljubav je izvesna kroz poslovne kontakte. Biće zabave, izlazaka, udvaranja a nisu isključene ni paralelne emotivne veze. Većina je u pokretu i u dobroj fizičkoj kondiciji.

JARAC

Pod uticajem Marsa ispoljavate borbenost, ambicije a to vodi ka uspehu. Naravno, pod uslovom da ste od onih koji konstruktivno usmeravaju energiju. Odličan period za sportiste, sve koji se bave militantnim profesijama. Dobar je period za poslove sa nekretninama, građevinama,  ali i za osvajanje tržišta. Venera ima zanimljiv upliv na poslovne poduhvate koji podrazumevaju kreativnost, saradnju sa umetnicima, ženama ali i decom. Naklonjeni ste zadovoljstvima, zabavi, provodu. Biće novih kontakata, zaljubljivanja, strastvenih susreta ako ste mlađi. Uspostavlja se harmonija između vas i bračnog partnera. U dobroj ste formi.

VODOLIJA

Možda ste pod utiskom da ne dajete svoj maksimum kada je reč o poslovima. Naglašeno polje tajni ukazuje na dobijanje poverljivih informacija ili bavljenje neobičnim hobijem. Aspekti su pogodni za  tajne dogovore, sporazume ili projekte koji podrazumevaju diskreciju. Ipak, budite na oprezu jer dezinformacije, intrige, mogu narušiti ono što ste godinama gradili. Proveravajte dokumenta i papirologiju. Venera ima čaroban efekat na porodične odnose. Uživaćete u naklonosti emotivnog partnera, dece i prijatelja. Neophodan vam je odmor.

RIBE

Naglasak je na finansijskoj sigurnosti i materijalnim vrednostima. Ovo je period kada možete dobiti sponzorsku podršku, od udruženja, stranaka, asocijacija. Mogući su neplanirani prihodi, nagrade za uloženi trud. Raspoloženi ste za saradnju, timski rad, ali vodite računa kome poklanjate poverenje ako sklapate nova prijateljstva. Nisu isključene interakcije sa militantnim ustanovama, pravnicima, advokatima. Venera ima pozitivan upliv na komunikaciju i emotivne odnose. Moguća simpatija u susednom gradu ako ste mlađi. Uživajte u prirodi.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh