I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 19. do 26. oktobra

OVAN

Različiti izazovi su pred vama u ovoj nedelji. Kvadrat Marsa i Jupitera dovodi do preterivanja i gubitka strpljenja ukoliko u kratkom vremenu ne vidite rezultate svog rada. To se odražava na posao, obrazovanje, kontakte sa inostranstvom. Međutim, ukoliko precizno i mudro budete postupali ove nedelje, uz dozu opreza i pridržavanje unapred određenog plana, uspećete da prevaziđete sve prepreke. Na emotivnom polju se više prilagođavate zahtevima partnera nego svojim potrebama. Imaćete osećaj kao da ste ovih dana pomalo udaljeni jedan od drugog. Mogu vas mučiti bolovi u kostima i zglobovima.

BIK

Lepi aspekti Venere sa Jupiterom i Plutonom obojiće ovu nedelju svim Bikovima. Bićete kreativno orijentisani, osetićete nalet da stvarate i rukovodite. Oni koji su u preduzetničkim vodama, bave se ekonomijom ili bankarstvom, mogli bi da dožive uspeh. To je šansa za uvećanje prihoda i dobitke ukoliko poslujete sa inostranstvom. Paralelno, raste popularnost u društvu, bićete ove nedelje mnogima u fokusu – zračićete svojim prepoznatljivim optimizmom i šarmom. Na emotivnom polju vas takođe prati sreća. Organizam je ovih dana top formi.

BLIZANCI

Rešavate svakodnevne obaveze i poslove. Prva polovina nedelje je kritična u pogledu komunikacije, te stoga budite oprezni u komunikaciji i donošenju odluka. Izazovan aspekt Merkura sa Uranom dovešće vas u situaciju da reagujete burno sa željom da se oslobodite tuđih pritisaka. Potreba da se oslobodite svega onoga što vas je u prethodnom periodu sputavalo, ograničavalo, biće jako izražena. Na testu će ove nedelje biti odnosi sa prijateljima, kolegama, porodicom. Strpljenje i tehnike disanja mogu vam pomoći u prevazilaženju nervoze.

RAK

Iako je Mesec je u fazi rasta, za vas ovo nije lak period. Postoji niz drugih izazovnih aspekata koji od vas traže prilagođavanje i balansiranje. Ukoliko ste dobili priliku za unapređenje i napredovanje, od vas će se tražiti da se dokažete i da iskažete svoj potencijal. Druga polovina nedelje donosi odlične aspekte za poslovanje sa inostranstvom i sklapanje ugovora sa inostranim klijentima. Imate utisak da ste dugo izolovani u svem svetu zbog čega ćete poželeti da napravite promenu i u svoju svakodnevnicu uvedete više druženja i zabave. Preporučuje vam se više sporta i rekreacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Vaš vladar, Sunce, u petak menja znak i to će se odraziti na na polje privatnosti, intime i porodice. Bićete više udredsrećeni na porodična pitanja, imovinu, rad od kuće. Ukoliko duže razmišljate o promenama, izazovan aspekt sa Saturnom upozorava da nije vreme za promene. Trenutno nisu poželjne rasprave ni suprotstavljanje autoritetima i starijim osobama koje igraju važnu ulogu u vašem životu. Imaćete utisak da vas nešto sputava, ograničava, ali to je samo privremeno. U ovom periodu se više odmarajte u toplini svog doma.

DEVICA

Izazovan aspekt Merkura sa Uranom opominje da treba da pojačate meere opreza. Moguće su nepredvidive situacije, vaša želja za kontriranjem, suprotstavljanjem. Sve to može uticati na odnos sa prijateljima, rodbinom, bliskim saradnicima i okolinom. Kod vas se može javiti potreba za promenom, samostalnim delovanjem, oslobađanjem od svega što vas duže vreme sputava. Možda bi bilo najbolje ovu nedelju i upliv Venere iskoristiti za uživanje u ljubavi i uspostavljanje harmonije u emotivnom odnosu. Zdravstveno ste dobro ali osećate nemir.

VAGA

U petak Sunce napušta vaš znak i prelazi u polje zarada, dobitaka, materijalne sigurnosti. Ukazuje na ekonomsku ekspanziju, dobitke, nove projekte koji će se pokazati isplativim u budućnosti. Poslovi će se odvijati prilično lako i uspešno, a osetićete i porast popularnosti.U prvom planu će biti društveni angažman, zabava, susreti sa prijateljima ali i konsultacije iza zatvorenih vrata. Kako je Venera u polju tajni, skloni ste preispitivanju, vraćanju u prošlost ali i skrivenim susretima. Uživanje u ljubavi. Vitalni ste i dobro raspoloženi.

ŠKORPIJA

Od petka Sunce započinje tranzit vašim znakom. To podrazumeva porast energije, jačanje volje, samopouzdanja. Odličan aspekt za rukovodioce, javne ličnosti, političare, biznismene, sve koji zavise od popularnosti u društvu. Ipak, svesni ste da su pred vama brojni izazovi i da su promene neminovne. Obratite pažnju na konkurenciju, opoziciju i držite se svog kursa. To znači da ne preterujete ni u čemu, niti vršite pritisak na druge, naročito poslovne saradnike. Potrudite se da izgladite nesporazum sa dragom osobom i bolje ćete se osećati. Proverite krvni pritisak.

STRELAC

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Čini vas nemirnim, nezavisnim i prilično senzitivnim. Kako je Jupiter, vaš vladar, u izazovnom aspektu sa Marsom, izbegavajte rizične situacije, brzo donošenje odluka. Ne preporučuju se finansijske transakcije, velike investicije, niti kupovine. To ne znači da vam poslovi ne idu od ruke, naprotiv, već da se uzdržite od naglih promena i upuštanja u grandiozne projekte. Odnos sa emotivnim partnerom podrazumeva postizanje kompromisa, pod uslovom da ste okupirani karijerom. Tegobe sa zglobovima.

JARAC

Za vas je od prevashodne važnosti da ne podlegnete pesimizmu ili liniji manjeg otpora. Saturn u izazovnom aspektu sa Suncem ukazuje na ograničenje,osećaj da ste potisnuti od strane drugih, okoline. Naravno, radi se o prolaznom aspektu, tako da nema razloga za brige jer će se sve uskoro srediti na najbolji mogući način. Druga polovina nedelje je povoljna za dobitke i bavljenje finansijskim pitanjima. Porodične probleme rešavajte u hodu. Ako ste u mogućnosti priuštite sebi i emotivnom partneru putovanje jer će vas to relaksirati na najbolji način. Odmarajte se.

VODOLIJA

Ova nedelja je pomalo stresna za većinu, pa tako i za vas. Nepredviđene situacije, nesporazumi sa kolegama na radnom mestu, sve to može vas izbaciti iz takta. Ipak, vi ste od onih koji se prilično dobro snalaze sa izazovima, pa ćete već od petka preuzeti kormilo u svoje ruke. Nije preporučljiva kupovina tehnike, kompjutera, mobilnih telefona, računarske opreme i slično. Mogući su češći kvarovi, a proveravajte i ispravnost automobila. Svesni ste da vas poslovi udaljavaju od drage osobe, pa razmišljate o kraćem zajedničkom putovanju. Nemir.

RIBE

Dok je Venera u dobrom aspektu sa Jupiterom, vašim vladarem, možete postići sve što poželite. Sreća vas prati na finansijskom planu, u javnim poslovima a u poziciji ste da sklopite važna prijateljstva ili produbite već postojeća. Moguća su češća putovanja, interakcije sa strancima, stranim firmama i kompanijama. Veći društveni angažman donosi i popularnost u određenim krugovima i naklonost uticajnih ljudi. Raspoloženi ste za zabavu, izlaske, ćaskanje sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Lep period za ljubav ako ste mlađi. Vitalnost raste.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh