I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 19. do 26. novembra

OVAN

Možda će u ovom periodu biti naprezanja više nego obično i potrebe da se drugima dokazujete. Mars je u znaku i polju gde je oslabljen pa ste osetljiviji u kontaktu sa autoritetima. Ako ste od onih koji vole da rade u tišini, onda je ovo  idealan period za ispoljavanje kreativnosti. Izazovan aspekt sa Jupiterom stavlja u prvi plan obrazovane ljude, pravnike, državne službenike, organizatore, direktore većih kompanija. Na emotivnom planu su moguća iznenađenja, ili ćete imati utisak da ne vredi da bilo šta planirate ili se oslanjate na partnera. Proverite krvni pritisak.

BIK

Iako Venera u kući svakodnevnih obaveza ukazuje na opušteniju atmosferu, kada je reč o poslu, pomalo ste dezorjentisani. Sumanjte u svoje odluke, ili imate utisak da vam neko ugrožava status. Od četvrtka se nadajte dobicima ili će vas obradovati vest o uspešnim finansijskim operacijama. Posvetite pažnju organizaciji poslova i pokušajte da izbalansirate svoje stavove sa saradnicima. Biće sastanaka, konsultacija sa timovima, udruženjima i različitim organizacijama. U ljubavi naginjete ekstremima, nezavisnosti, naglim preokretima, što zbunjuje partnera. Pad imuniteta.

BLIZANCI

U petak je pun Mesec u vašem znaku. Predstavlja kulminaciju, završetak nekog posla, dogovora. Istovremeno je u aspektima sa planetama koje stavljaju u prvi plan karijeru, javni život i finansije. Svakako, Mars ukazuje na izuzetno dinamičan poslovni period i da puno ulažete u nove projekte. Možda ćete inicirati nešto što je od šireg društvenog značaja ili skrenuti pažnju javnosti na  određene propuste. Sunce ima povoljan uticaj na bračne i emotivne odnose. Mlađi će uživati u provodu, izlascima i osvajanju suprotnog pola. Sklonost infekcijama.

RAK

U petak je pun Mesec koji deluje na vaše polje tajni. U prilici ste da realizujete nešto o čemu dugo sanjate. Sa Uranom koji podstiče nesvakidašnje ambicije, uspeh je zagarantovan ako se bavite tehnikom, kompjuterima, nekim modernim zanimanjem, ali pre svega, inovacijama u oblasti nauke. Druga polovina nedelje je povoljna za poslovna putovanja, dogovore sa strancima i usaglašavanje sa autoritetima. Porodični odnosi za vas nemaju alternativu i trudite se da svaki slobodan trenutak provodite sa ukućanima i dragom osobom. Vitalni ste.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Sunce menja znak u četvrtak. Osetićete pozitivne promene i kako vam samopouzdanje raste iz dana u dan. Aktiviraće se oblast stvaralaštva, kreativnosti, sporta. Posvetićete se svemu što radite iz ljubavi a to znači da do izražaja dolaze razne ideje ,predvodničke sposobnosti, organizatorske. Odličan period za finansijske špekulacije, transakcije, zarade od privatnog biznisa. Neki će putovati ili kovati plan sa prijateljima, emotivnim partnerom o izletu i predstojećim praznicima. Većina će biti u centru pažnje suprotnog pola. Uživajte u sportskim aktivnostima.

DEVICA

Ovo je period kada ste posvećeni privatnim poslovima. Prilično zavisite od drugih ili ste zainteresovani za razne oblike udruživanja, ortakluka, timskog rada. Mars deluje na javne i partnerske odnose, pa je neophodno da više pažnje posvetite dijalogu. Izbegavajte kritičnost, posebno ako se bavite novinarstvom,politikom, militantnim profesijama. Možda ste u fazi kada završavate neki važan pravni ili sudski proces. U bračnim i emotivnim odnosima dominirate na sebi svojstven način. Ljubav na kraćem putu ako ste mlađi. Pažljivo sa medikamentima.

VAGA

Upliv Venere u vašem znaku podstiče umetničke sklonosti. S druge strane, ovo je period kada ste dosta angažovani i obavljate više poslova koji se međusobno dopunjuju. Mars u polju rada znači da nemate ni trenutak predaha, pa je važno da se posvetite boljoj organizaciji. Ne zanemarujte saradnike i budite spremni da nekome priskočite u pomoć , ako je to neophodno. Nije isključen prekovremeni rad ili ćete biti u situaciji da nešto popravljate, proveravate po ko zna koji put. Naginjete romantici, zaljubljivanju, dobrom provodu ako ste slobodni. Više se odmarajte.

ŠKORPIJA

Sunce napušta vaš  znak od četvrtka. U narednom periodu deluje na oblast finansija. Odličan aspekt za ekonomiste, menadžere, privatnike, bankare, trgovce i sve koji posluju sa inostranstvom. Ipak, izbegavajte finansijske špekulacije zbog izazovnog aspekta sa Marsom. Njegov uticaj iskoristite ako se bavite sportom, ili ste vlasnik teretane, fitnes centra, zabavnog parka. Biće važnih susreta i dogovora sa autoritetima. Teško kontrolišete strastvenost kada vas neko fascinira, kao što je to sada slučaj. Ljubav na prvi pogled. Imate moć regeneracije.

STRELAC

Sunce tranzitira vaš znak od četvrtka. Tako će stelijum od više planeta delovati na specifičan način. Istovremeno je pun Mesec u opozitnom znaku, pa ste u prednosti nad drugima. Od vas zavisi kako ćete iskoristiti šanse koje su pred vama ako se bavite javnim poslom, ili poslujete sa inostranstvom. Neophodno je da završite sve privatne obaveze ili operacije vezane za nekretnine, ličnu imovinu. Možda će biti više aktivnosti oko kuće, porodice, renoviranja, iznenadnih popravki. Usaglasite stavove sa bračnim partnerom ili dragom osobom. Optimizam raste.

JARAC

Zadovoljni ste poslovnim učinkom i kako se stvari odvijaju u poslednje vreme. Sada se više posvećujete aktivnostima iz ličnog zavodoljstva ili nečemu što iziskuje koncentraciju, posvećenost. Naglašeno polje tajni stavlja u prvi plan sastanke i konsultacije iza zatvorenih vrata. Za sada, pravite planove koje ne otkrivate drugima ili ste u fazi kada se bavite analizama, proverama. Odličan period za medicinske radnike, lekare i sve koji rade u zatvorenim ustanovama. Radite na usaglašavanju profesionalnog i emotivnog života. Relaksirajte se.

VODOLIJA

Prva polovina nedelje podrazumeva uobičajene aktivnosti. Od četvrtka se fokusirate na timski rad, usaglašavanje sa saradnicima, potencijalnim ortacima u poslu. Mars deluje na finansije i može doneti troškove na koje niste računali. Ipak, nećete biti na gubitku, posebno ako ste u fazi kada sklapate dogovore sa strancima. Akcenat stavite na diplomatske odnose i sve ono što ste u prethodnom periodu propustili. Uživaćete u društvenim kontaktima, izlascima, slavljima ali i udvaranju. Stabilizacija u emotivnim odnosima i braku. Pažljivo u saobraćaju.

RIBE

Prilično ste aktivni i usmereni na karijeru. Sredinom nedelje možete biti u centru pažnje javnosti ako ste na rukovodećoj poziciji. Sunce ima pozitivan uticaj na poslovni ambijent i donosi naklonost moćnih ljudi, naročito stranaca. Izvesna su putovanja, širenje poslovnog uticaja ali budite oprezni kada je reč o konkurenciji. Dok je Mars u vašem znaku ,imate uspeha u sportu i militantnim profesijama. Teško odolevate iskušenjima na emotivnom planu, pa povedite računa o tome, pod uslovom da ste u braku ili dužoj vezi. Kanališite energiju.

Vesna Lalić

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh