I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 19. do 26. marta

OVAN

Od utorka Sunce tranzitira vašim znakom. To je mesto njegove egzaltacije, vitalnosti i moći. Uliva samopouzdanje ali budite na oprezu jer je tokom ovog perioda u izazovnom aspektu sa Marsom i Saturnom. Samokontrola je ključ za prevazilaženje svih problema koji se mogu javiti u odnosu sa pretpostavljenima, autoritetima. Izbegavajte rasprave, suprotstavljanje, kritike, bilo kakve pravne sporove. Okrenite se prijateljima, zabavi i uživajte u naklonosti suprotnog pola. Ako ste već u vezi, biće iskušenja i tajnih susreta, dvoumljenja. Moguća upala sinusa, visoke temperature.

BIK

Mesec je od utorka u vašem znaku tako da osećanja i želje uslovljavaju psihičko stanje. Većina planeta deluje na oblast tajni, podsvesti, što možete iskoristiti za dogovore sa klijentima. Takođe, za pretresanje dugoročnih problema, konsultacije i pregovore iza zatvorenih vrata. Raspoloženi ste za duge razgovore, pisanje, analiziranje, proveru svega što ste do sada uradili. Od petka, budite oprezni u donošenju zaključaka, i kod potpisivanja ugovora. Prenaglašeni emotivni i erotski odnosi, ako ste bez stalnog partnera. Osetljivost reproduktivnih organa.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, kreće retrogardno od petka. Poželjno je da do tada obavite sve važnije poslove, dogovore, jer kasnije može biti odlaganja ili nepreviđenih barijera. Aspekt je na snazi sve do sredine aprila tako da ste u prilici da se pozabavite stvarima koje iziskuju veći stepen koncentracije. Usaglašavanje sa saradnicima neće ići tempom koji očekujete ali ne dozvolite da budete frustrirani zbog toga. Izbegavajte veće kupovine, ulaganje u nove projekte. Možda ćete otkriti neke tajne o osobi koja vas privlači ili ući u paralelnu vezu. Prijaće vam masaža.

RAK

Izuzetno ste motivisani da se dokažete u poslu i to vam polazi za rukom. Većina planeta deluje na oblast karijere a Sunce, od utorka, doprinosi većoj popularnosti u društvu. Naklonjeni su vam autoriteti, svi koji su na visokom položaju  ili će vas protežirati uticajni ljudi. Odličan period za kontakte sa umetnicima, mladima, obrazovnim ustanovama ali i poslovna putovanja. Mars deluje na partnerske i javne odnose i čini vas dominantnim u diskusijama. Izbegavajte oštre tonove u odnosu sa bračnim partnerom. Simpatija kroz poslovne kontakte, ako ste slobodni. Nemir.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV

S obzirom na to da u utorak Sunce prelazi u znak svoje egzaltacije menja se i vaše raspoloženje. Deluje podsticajno na studente, profesore, sve koji se bave obrazovanjem. Odličan aspekt za poslovnu saradnju sa strancima, stranim firmama i kompanijama ili putovanje koje utiče na karijeru. Izazovan aspekt sa Marsom podrazumeva veći stepen tolerancije u komunikaciji. Izbegavajte ekstravaganciju, brzopletost u donošenju odluka. Moguć susret sa osobom koja vam je značila u prošlosti, kolebanje u osećanjima. Kanališite energiju kroz sportske aktivnosti.

DEVICA

Ovo je period kada vas zaokupljaju ozbiljnije teme. Merkur menja smer kretanja od petka i može uticati na finansijsku situaciju. Izbegavajte transakcije, zaduživanje, veće kupovine sve do sredine aprila. Mogu kasniti isplate, ako ste sa nekim u ortakluku, ili će se prolongirati dogovori vezani za saradnju. Izazovan aspekt sa Plutonom znači da vas privlače neobična i neistražena područja ako se bavite naukom. U ljubavi ste skloni ekstremima i prilično zahtevni. Izvesne su ljubavi na prvi pogled ako ste mlađi. Problemi sa disajnim organima .

VAGA

Naglasak je na partnerskim i javnim odnosima. Sunce od utorka stavlja u prvi plan brojne kontakte sa autoritetima, ali i sa novinarima, pedagozima, umetnicima, ekspertima iz raznih oblasti. Retro Merkur od petka utiče na sve što se odnosi na papirologiju, dokumenta, pravne odluke. Izbegavajte sve što je rizično, neprovereno ili novo. Možda će biti odlaganja sastanaka, konačnih rešenja ali to ne treba da vas brine. Društveni život je izuzetno zanimljiv. Pozivaju vas na slavlja, predstave, a neće izostati ni romantična udvaranja. Oprez u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Većina planeta deluje na vaše polje rada i svakodnevnih obaveza. Prilično se dobro snalazite u uslužnim delatnostima, privatnom biznisu, trgovačkim poduhvatima. Iako ste majstor organizacije, možda će ovih dana biti teže da ostvarite planove koje ste sebi zacrtali. Kao da vas pojedini saradnici ne razumeju ili ne prate vaš tempo. Izazovan aspekt Marsa i Sunca zahteva više tolerancije, posebno kada je reč o isplatama i finansijama. Simpatija na radnom mestu ili kroz poslovne kontakte ako ste slobodni. Napetost možete kanalisati kroz sportske aktivnosti.

STRELAC

Afirmacija je moguća kroz kretivan rad, umetnost, zabavu, rad sa decom, pedagogiju, sport. Dakle, sve ono što radite iz ljubavi, u čemu uživate. Izvesne su zanimljive poslovne ponude ili dogovori oko novih projekata vezanih za kulturu, pozorište, film i slično. Trenutno ste frustrirani zbog finansija a mogu kasniti i redovne isplate. Izbegavajte rizične transakcije, bar do sredine aprila. Zadovoljni ste svojim emotivnim životom jer ste voljeni i volite. Ako ste slobodni, biće izlazaka, zabave, dobrog provoda i udvaranja. Uživajte u rekreaciji.

JARAC

Odličan period za sportiste, sve koji se bave militantnim ili manuelnim poslovima. Mars u vašem znaku daje prednost u odnosu na druge, bar kada je reč o fizičkoj spremnosti. Samo od vas zavisi kako ćete iskoristiti obilje energije. Izazovan aspekt sa Suncem često komplkuje odnose sa okolinom, neistomišljenicima i starijim osobama. Oprezno donosite odluke vezane za privatan biznis, nekretnine i sve što podrazumeva rizik. Porodica je  u prvom planu, dogovori sa ukućanima, bračnim partnerom. Mlađi uživaju u osvajanju. Više se relaksirajte.

VODOLIJA

Prati vas sreća na poslovnom planu. Naglašeno polje komunikacije donosi zanimljive susrete i kraća putovanja. Uspeh postižete u pisanju, književnom radu, novinarstvu, studiranju, obrazovanju, ekonomiji, trgovini i svim komercijalnim poslovima. Retro Merkur od petka podrazumeva oprez kada je reč o papirologiji, računima, ali i dogovorima. Budite spremni  na iznenađenja i preokrete. Mogući su  nesporazumi sa emotivnim partnerom, ali bez većih posledica. Budite otvoreniji u ispoljavanju mišljenja. Proveravajte ispravnost kola.

RIBE

Sunce napušta vaš znak od utorka ali će imati pozitivan uticaj na finansije. Mogući su novi poslovni aranžmani, prihodi sa više strana. Ipak, uzdržite se od nerazumnog trošenja, ulaganja u nedovoljno osmišljenje projekte ili nešto što podrazumeva rizik. Može vas razočarati ili iznenaditi novostečeni prijatelj, neko sa kim ste od nedavno u  ortakluku. To se odnosi i na organizacije, timove, klubove, stranke. Većina se odlično provodi, uživa u izlascima, ugađanju onima koje voli. Ako ste u braku, usaglasite aktivnosti sa partnerom. Unosite sveže namirnice.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh