I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 19. do 26. juna

OVAN

Pored Marsa, od srede su Sunce i Merkur u vašem polju privatnosti. To vas čini aktivnim kod kuće ili oko porodičnog biznisa. Aspekti su odlični ako se bavite građevinama, iznajmljivanjem, investiranjem i nekretninama. Donosi ugled i popularnost u sredini u kojoj živite. Većina je okupirana  nasleđem ili kupovinom stana, lokala, ulaganjem u budućnost. U svakom slučaju, vikend je zanimljiv za nove početke, dogovor sa porodicom i ukućanima oko  bitnih zajedničkih planova. Emotivni partner je raspoložen za ispunjavanje vaših želja. Naučite da se opustite.

BIK

Lep aspekt između Venere i Neptuna podstiče estetske i stvaralačke sposobnosti. Sada ste u fazi kada lako uspostavljate balans između praktične i duhovne strane. Od srede se inteziviraju kontakti, pa će biti više susreta sa poslovnim saradnicima, razmene informacija, kraćih putovanja. Za mlađe je ovo period kada su posvećeni učenju, polaganju ispita i konsultacijama. Obratite pažnju na dokumenta i ispunjavanje zakonskih odredbi. Kada je reč o ljubavi, većina ne silazi sa oblaka. Zaljubljeni ste do ušiju i ne odvajate se od drage osobe. Pažljivo u saobraćaju.

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur od srede menja znak tako da će pažnja biti na finansijama i praktičnim stvarima. Možete se pozabaviti nekretninama, ulaganjem u stambeni ili poslovni prostor. Aspekti ukazuju na brojne prilike za rešavanje ekonomskih problema ali i susrete sa važnim ljudima. Većina postiže uspeh kroz promovisanje ideja, podučavanje, pisanje, inovacije, knjige, trgovačke poduhvate. Skloni ste tajnim ljubavima i susretima daleko od očiju javnosti. Ako ste u braku ili stabilnoj vezi, nema bitnijih promena. Obratite pažnju na metabolizam.

RAK

Većina brzih planeta okupira vaš znak i najavljuje brojna dešavanja i promene. Sunce i Merkur tranzitiraju prvo polje od srede. Na neki način ulivaju osećaj lične snage, podstiču ambicije a obećavaju i naklonost uticajnih ljudi. Raspoloženi ste za razmenu ideja, pregovore, primanje i davanje informacija, putovanja. U subotu je mlad Mesec u vašem znaku, što može biti signal za važna porodična dešavanja. Mnogima donosi priznanje i ugled. Društveno ste orijentisani a na pomolu su i udvaranja ako ste slobodni. Raste vitalnost i dobro raspoloženje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV

Sunce menja znak od srede. Delovaće u polju tajni, tako da vas neće zanimati sitne, trivijalne stvari. Idealno za učenje, studiranje, istraživački rad i brojne analize. S druge strane, skloni ste tajnim pregovorima, poverljivim razgovorima i razmenjivanju informacija. Ukoliko ste u dilemi, donosite teške odluke, posavetujte se sa nekim u koga imate poverenje. Odlično se snalazite u diplomatiji i kreativnim poslovima. Pomalo ste sputani kada je reč o ljubavi. Preispitajte sopstvene stavove i otvorenije razgovarajte sa partnerom. Proverite krvni pritisak.

DEVICA

S obzirom da Merkur, kao vaš vladar, menja znak od srede, fokusiraćete se na ciljeve i planove. Aspekti su povoljni za organizaciju poslova, za sprovođenje reformi, inovacija  u radu. Biće dosta sastanaka, kontakata sa strankama, udruženjima, klubovima. Naklonjeni ste timskom radu ili saradnji sa prijateljima. Većina pregovora usmerena je na dugoročne poslove, privatni biznis i finansijsku sigurnost. Lep period za ljubav ako ste bez stalnog partnera. Uživanje u zabavi, izlascima i novim poznanstvima učiniće da zablistate. U odličnoj ste formi.

VAGA

Karijera i status su u prvom planu. Od srede ulazite u zanimljiv period ako ste na rukovodećoj poziciji. Sunce deluje na vaš imidž i donosi popularnost u javnosti. Krajem nedelje je mlad Mesec koji najavljuje početak, uspeh i zaokret kada je reč o profesionalnom životu. Uticaj Marsa je prilično jak, tako da se suočavate sa različitim pritiscima, oponentima, ali sve će to biti ispit koji ćete uspešno položiti. Venera ima prilično dobre aspekte što možete iskoristiti u osvajanju suprotnog pola ili da poboljšate odnos sa partnerom. Ginekološki problemi.

ŠKORPIJA

Možda ste u fazi kada želite da otputujete u inostranstvo ili poslujete sa strancima. Mars podstiče sportske aktivnosti, tako da ste spremni za takmičenja, da se borite i osvajate trofeje. S druge strane, utiče na studiranje, pa možete intezivirati učenje, pisanje, razmenu informacija. Skloni ste da se borite za svoje ideje, stavove, posebno ako ste naklonjeni politici. Od srede je dobar period za polaganje ispita, upis na fakultet. Sa Venerom u kući braka uživate naklonost partnera. Mnogi će se zaljubiti ako već nisu i planirati zajednički život. Napetost i stres utiču na stomak.

STRELAC

Venera u kući rada donosi harmoniju na radnom mestu ali pod uslovom da se bavite uslužnim delatnostima. Imate uspeha u poslovima vezanim za žene, za lepotu, umetnost, modu, sve što je kreativno. Sredinom nedelje možete biti u situaciji da rešavate krupnije finansijske probleme. Aspekti su povoljni za transakcije, bavljenje osiguranjem, nasleđem, investicijama. Izvesni su dobici od ortakluka ili preko bračnog partnera. Većina se oslanja na savete i podršku drage osobe. Simpatija na radnom mestu za slobodne. Obratite pažnju na unos slatkiša.

JARAC

Naglašeno polje partnerstva i javnosti ukazuje na buran društveni život. Do srede vodite računa u ophođenju sa neistomišljenicima. Izazovan aspekt sa Marsom ukazuje na konflikte, pravne probleme, rešavanje složenijih pitanja. Sunce i Merkur unose pozitivnije impulse i pomoć autoriteta. Oslonite se na razum i lako ćete rešiti sve nedoumice. Bitno je da razdvojite poslovni od privatnog života. Ne dozvolite da napetost utiče na porodične odnose. Mlađi su u lepom ljubavnom periodu i uživaju u izlascima. Konstruktivno kanališite energiju.

VODOLIJA

Naglašeno polje rada ukazuje na pojačanu aktivnost ali dolazi do značajnih promena sredinom nedelje. Sunce i Merkur unose svežinu, nove kontakte sa  mlađim saradnicima ali i autoritetima. Pokazaćete svoje organizatorske sposobnosti i umeće prilagođavanja, što neće ostati neprimećeno kod pretpostavljenih. Mnogi će tražiti vaš savet kada je reč o praktičnim pitanjima. Prijaće vam kraće poslovno putovanje ako se bavite trgovinom. Osećate se zaštićeno u krugu porodice i svaki slobodan trenutak provodite zajedno. Rekreirajte se.

RIBE

U prethodnom periodu ste bili okupirani privatnim problemima i radovima u kući. Od srede se  menja fokus i sada ste spremni da se posvetite  aktivnostima koje volite. Sunce i Merkur su idealni za bavljenje pedagoškim radom, kulturom, umetnošću i šou-biznisom. Dosta pažnje posvećujete sportskim aktivnostima, posebno ako se i profesionalno bavite edukacijom dece i omladine. Aspekti su povoljni za finansijske špekulacije. Kod većine je naglašena potreba za saradnjom sa emotivnim partnerom, tako da se ne odvajate jedno od drugog. Verujte u sebe.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh