I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 19. do 26. jula

OVAN

Drugi deo nedelje, tačnije od četvrtka, donosi promene. Verovatno su mnogi bili na odmoru ili većinu poslova obavljali kod kuće a sada je vreme da ubacite u petu brzinu. Možda su se neki zaželeli aktivnosti, novih izazova a toga može biti u ovom periodu. Venera u polju rada ukazuje na dobre poslovne veze i odnose, pre svega, ako se bavite medicinom, higijenom, kozmetikom, farmacijom ili sarađujete sa ženama. Za izlaske i zabavu ste uvek spremni i tu nema nikakvih kompromisa. Nove ljubavne avanture ako ste slobodni. Vitalnost raste.

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak u četvrtak. Kako je u znaku koji je  ne podržava i u izazovnom aspektu sa Jupiterom, obratite pažnju na finansije. Ne upuštajte se u veće investicije, troškarenja, prekoračenje budžeta, transakcije… U subotu je pun Mesec koji deluje na vaše polje karijere a može značiti da se nešto privodi kraju, da se radi o kulminaciji, ili da razmišljate da na nešto stavite tačku. Skloni ste analiziranju a to će se odraziti i na vaš emotivni status. Možda ćete okrenuti drugi list kada je reč o ljubavi. Zanimljiv susret za mlađe. Sporiji metabolizam.

BLIZANCI

Merkur u dobrom aspektu sa Uranom donosi potrebu za novim iskustvima. Inventivni ste na mnogim područjima, posebno na intelektualnom planu, uspostavljanju dobih veza, komunikacije. Uglavnom, svemu što je neuobičajeno, revolucionarno, iznad proseka. Druga polovina nedelje donosi svima određene promene, pa i vama, jer neke planete menjaju pozicije. Fokus može biti na porodičnim dešavanjima, slavlju, planiranju odmora ili ćete više vremena provoditi sa decom, bračnim partnerom. Regulišite ishranu.

RAK

Sunce napušta vaš znak u četvrtak, pa će u narednih mesec dana uticati na zarade i poslovni segment. Možete pokrenuti nove projekte,ili ćete se više angažovati oko pregovora, marketinga, rada sa novim saradnicima, klijentima… Pun Mesec u subotu stavlja akcenat na finansije i sve što se ima veze sa nekretninama, nasleđem, ili dobicima od partnerstva, ortakluka, nekog vida udruživanja. Ipak, sve što se odnosi na porodicu ima prioritet. Zanimljiva poznanstva, udvaranja i kraća putovanja za mlađe. U dobroj ste formi ali pažljivije planirajte ishranu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Od četvrtka ste pod uplivom Sunca, vašeg vladara. Zablistaćete, pleniti pažnjom sve oko sebe i biti kao magnet za okolinu. Iskoristite ovaj aspekt za ispunjavanje ciljeva, jer ćete lakše dolaziti do kompromisa i onih koji vas protežiraju. Istog dana, Venera započinje tranzit vašim poljem zarada i najavljuje veći priliv finansija. Ipak, ne žurite sa troškovima, razbacivanjem novca na stvari koje vam zaista nisu neophodne. U subotu je pun Mesec koji utiče na polje braka, partnerstva, što daje priliku za rešavanje nagomilanih problema između vas i drage osobe. Dobro se osećate.

DEVICA

Venera započinje tranzit vašim znakom u četvrtak. Iako je to mesto njenog izgona, ipak, donosi neku vrstu poboljšanja, bolje raspoloženje, usmerenost na lepe stvari. Izazovan aspekt sa Jupiterom ukazuje na bavljenje pravnim problemima, poslovima vezanim za inostranstvo ili strane firme, na interakcije sa stručanjacima, visokoobrazovnim ustanovama. Budite pažljivi u svemu što podrazumeva poverenje i u finansijskim transakcijama. Iako ćete biti izuzetno atraktivni za suprotni pol, analiziraćete svakog ko vas iole zaintrigira. Potreba za ljubavlju je naglašena ali razum dominira. Obratite pažnju na digestivni trakt.

VAGA

Venera, vaš vladar, menja znak u  četvrtak. Delovaće na polje tajni i podsvesti do sredine avgusta. Poslovna komunikacije je prilično dobra i tu ste na svom terenu. Lako se prilagođavate novinama, kojih će biti u narednom periodu. Druga polovina sedmice je povoljna za pregovore, susrete sa autoritetima, zaključivanje ugovora. Moguć iznenadan priliv novca ili ćete razmišljati o proširenju posla, što podrazumeva ekonomski napredak i finansijsku nezavisnost. Analizirate svoj emotivni i ljubavni status. Neki su u iskušenju da se upuste u tajni odnos. Izbegavajte slatkiše.

ŠKORPIJA

Kod vas se baš zahuktalo i nema predaha. Druga polovina nedelje donosi zanimljiva dešavanja na profesionalnom planu. Pun Mesec nagoveštava kulminaciju, da nešto privodite kraju, da li pregovore, ili  zaključujete neki važan projekat a možda menjate i poziciju na kojoj ste do sada bili. Uglavnom, ako radite u nekoj državnoj ustanovi osetićete naklonost važnih osoba koje mogu bitnije uticati na vaš rejting. Društveni život je sve zanimljiviji a biće prilike i za upoznavanje preko prijatelja, za neku novu simpatiju. Puni ste energije.

STRELAC

Druga polovina nedelje donosi bolju poslovnu dinamiku zbog tranzita Venere kroz polje karijere. Odličan položaj za žene ili poslovnu saradnju sa njima. Aspekt favorizuje sve koji se bave umetnošću, kreativnim zanimanjima, uslužnim ali i diplomatijom, pravnim stvarima. Donosi i neku vrstu popularnosti, omiljenosti u poslovnim krugovima, što će olakšati postizanje kompromisa. Emotivna situacija može biti komplikovana za sve koji još nisu u stabilnim vezama. Oni u braku i dužim vezama planiraju zajedničko putovanje. Pojačan apetit.

JARAC

Otvaraju se neka nova vrata u poslovnoj sferi. Venera, kao vladar vaše karijere, menja znak a to donosi šanse svima koji se bave obrazovanjem, rade na fakultetu, kao predavači ali i onima koji posluju sa inostranstvom. Mnogima je ovo period kada planiraju godišnji odmor, odlazak na neku dalju destinaciju a za to će biti, itekako, prilike. Promene će se osetiti i na finansijskom planu, naročito od subote. Možda, iznenadni dobitak ako se bavite privatnim biznisom ili ste sa nekim u ortakluku. Poboljšanje na emotivnom planu, kako za bračne, tako i za sve Jarce koji su u potrazi sa partnerom. Optimizam raste.

VODOLIJA

U subotu je pun Mesec u vašem znaku. Osetljivost je pojačana, pa dva puta razmislite pre nego što nešto preduzmete ili javno izgovorite. Upliv ovog aspekta se najviše odražava na javne i partnerske odnose  a to znači da lako dolazi do raskida zbog nestrpljivosti, grešaka, netolerancije. Možete imati utisak da ste pod jakim pritiskom ili ćete drugima delovati kontradiktorno zbog snažne potrebe za nezavisnošću. Ipak, Sunce u opozitnom znaku donosi zanimljiva poznanstva ako ste u potrazi za srodnom dušom. Važne odluke prepustite partneru. Nervoza.

RIBE

U ovom periodu lako ostvarujete ambicije ako se bavite javnim ili privatnim poslom. Venera je u opozitnom znaku od četvrtka i najavljuje lepa dešavanja ako se bavite umetnošću, lepotom, muzikom, ali i pravnim poslovima, diplomatijom. Kako je u izazovnom aspektu sa Jupiterom, izbegavajte bilo kakva preterivanja, obećanja koja niste u stanju da ispunite, pre svega ako se odnose na finansije. Možda ćete prekoračiti finansijski budžet ali lako ćete sve nadoknaditi. Uživaćete u pažnji emotivnog ili bračnog partnera. Zanimljivo i za slobodne Ribe, novo poznanstvo. Skloni ste opuštanju.

Pše: Astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh