I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 19. do 26. aprila

OVAN

Početkom nedelje Sunce napušta vaš znak i prelazi u polje zarada, novca i materijalne sigurnosti. Odličan period za poslove, ekonomsko blagostanje, valorizaciju novca. Kontakti sa uspešnim ljudima, autoritetima i sklapanje zanimljivih poslovnih aranžmana doprineće širenju uticaja, otvaranju neslućenih mogućnosti ako se bavite privatnim biznisom. U petak, Mars menja znak, pa će u narednih mesec ipo dana uticati na porodični i privatni život. Nisu isključeni radovi u kući, renoviranja… Izbegavajte rasprave sa partnerom. Osetljiv stomak.

BIK

Sunce i Merkur prelaze u vaš znak početkom nedelje. To znači da imate stelijum jer su  u društvu Venere i Urana. Predivna energija, ispoljavanje talenata, potencijala ali i okrenutost ličnim potrebama. Ipak, budite obazrivi zbog izazovnog aspekta sa Saturnom, koji će biti naglašen od petka, a podrazumeva problem u komunikaciji. Možda ćete biti prinuđeni da činite izvesne ustupke kada je reč o karijeri. Iako ćete biti izuzetno društveni potrudite se da razdvojite prijateljstvo od ljubavi. Neuobičajen susret ako ste slobodni. Prolazna napetost.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak početkom nedelje. Delovaće na polje podsvesti, tajni, nevidljivih prepreka, ograničenja, iskušenja i zatvorenih ustanova. U pozitivnom smislu, usmerava na  ozbiljno studiranje, učenje, istraživanje, udaljavanje od svakodnevnice. Mars napušta vaš znak u petak tako da će u narednih mesec i po dana uticati na finansije, zarade i materijalnu situaciju. Indikator je brzih poslova, zarada ali i nenadanih troškova. Emotivni život je prilično složen i dosta toga je skriveno, nedorečeno. Osetljivo grlo.

RAK

Tranzit Marsa kroz vaš znak započinje u petak i trajaće oko mesec ipo dana. S obzirom da je u izgonu, možete biti osetljiviji nego obično. Međutim, ovaj aspekt je povoljan za različite aktivnosti, od sportskih, pa sve do poslovnih. Usmerava vas ka ciljevima, karijeri, čini vas praktičnim, dobro organizovanim. Imaćete uspeha u finansijskoj oblasti a mnogi će kroz timski rad obezbediti visok rejting u nekom klubu, udruženju, organizaciji. Zanimljivo poznanstvo kroz prijateljske kontakte ako ste mlađi. Ostali balansiraju između porodičnih i poslovnih obaveza. Nervoza stomaka.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Već početkom nedelje Sunce, vaš vladar, menja znak. Uticaće na karijeru, status i javni život. Konjukcija sa Merkurom ukazuje na konstruktivne razgovore sa starijim osobama, autoritetima, pretpostavljenima, pod uslovom da započinjete nešto novo. Od dobre organizacije mnogo toga zavisi, posebno ako ste vezani za putovanja. Biće prilično dinamično sve do petka a onda budite spremni za određene novine ili poslove koji podrazumevaju neki vid izolacije. Ljubav i karijera se prepliću ali se dobro snalazite. Neophodna vam je relaksacija.

DEVICA

Poslovna situacija se menja iz korena. Merkur početkom nedelje prelazi u polje inostranstva, obrazovanja, dalekih putovanja, turizma. Interakcije sa strancima ili osobama iz udaljenih krajeva su izvesne, kao i razmena informacija, vesti. Od petka će biti manje stresno ako ste bili zaposleni na određeno. Znaćete na čemu ste a i finansijska situacija će se poboljšati. Neki će se posvetiti učenju, otkrivanju novih stvari. Kao da ste se udaljili od partnera ili ste u fazi kada uživate u nezavisnosti, slobodi, flertu, neobavezanom druženju. Proverite rad štitne žlezde.

VAGA

U petak Mars prelazi u vaše polje karijere. Najavljuje dinamičan, buran period a možda i korenite promene. Biće posla preko glave a nije isključena ni borba sa konkurencijom, rivalima ako ste na rukovodećoj ili državničkoj poziciji. Rešavaćete ozbiljne finansijske probleme ili se baviti nekretninama, nasleđem, osiguranjem. U stanju ste da pridobijete podršku drugih ljudi, kako verbalnu, tako i finansijsku. To se odnosi i na bračnog partnera na kojeg se možete osloniti u svakom trenutku. Mlađi su prilično strastveni i lako osvajaju. Kontrolišite sklonost ka hedonizmu.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, menja znak u petak. Biće u izgonu, dakle nešto oslabljen, pa imajte to u vidu u narednih mesec i po dana. Ima upliv na polje obrazovanja, studiranja, inostranstva, dalekih putovanja, transport, turizam. Dakle, ako poslujete sa strancima ili se bavite turizmom, izvozno – uvoznim poslovima očekujte značajne promene. Na neki način ćete se aktivirati, više putovati… Naglašeno je i polje javnosti, partnerstva, što vas čini atraktivnim za suprotni pol,  neki vid društvenog života. Nova poznanstva i neobični susreti ako ste slobodni. Obratite pažnju na ishranu.

STRELAC

Sve više ste okupirani obavezama, svakodnevnim poslovima. Stelijum planeta u polju rada ukazuje na nove aktivnosti, pre svega ako se bavite uslužnim delatnostima, privatnim biznisom, zanatstvom. Biće plodonosih kontakata, novih aranžmana, projekata i kraćih putovanja. Dobro se snalazite i u sportu. Od petka možete da odahnete, kada je reč o javnoj ali i bračnoj komunikaciji, jer Mars napušta vaše polje partnerstva. Lakše uspostavljate kompromis sa dragom osobom a probudiće se i uspavane strasti. Problemi sa donjim delom leđa.

JARAC

Sve do petka ste fokusirani na aktivnosti koje su zabavne, koje vam pričinjavaju zadovoljstvo, imaju veze sa sportom, edukacijom mladih, vaspitanjem dece. Imaćete uspeha u finansijskim špekulacijama ili sklapati nove poslovne aranžmane. Druga poslovina nedelje podrazumeva veći oprez kada je reč o javnoj komunikaciji. Mars će biti u opoziciji sa vašim znakom što otežava postizanje kompromisa, ne samo kada je reč o poslovom, već i bračnom partnerstvu. Uzdržite se od kritike, rasprava jer vas to samo može udaljiti od onih koje volite. Opustite se.

VODOLIJA

Od petka ulazite u naporniji poslovni period. Mars u polju rada obično donosi više obaveza, aktivnosti koje iziskuju posebnu pažnju i koncentraciju. Možda ćete se fizički više angažovati, pre svega ako se bavite privatnim biznisom, uslužnim delatnostima, nekim vidom zanatstva ili sportom. Stelijum planeta u kući privatnosti, takođe najavljuje okupiranost radovima u bašti, oko nekretnina, zemljišta… Porodica je u središtu pažnje, deca, prijatelji i pre svega, emotivni partner. Sanjaćete o odmoru, produženom vikendu i putovanjima.

RIBE

Na neki način se oslobađate privatnih problema koji su vas pritiskali duže vreme. Od petka ste u prilici da se fokusirate na aktivnosti koje volite i da proširite društveni angažman. Biće prilike za bavljenje marketingom, komercijalnim poslovima, finansijskim špekulacijama. Mars u polju zabave je odličan za sportski nastrojene tipove i sve koji su spremni na rizike. Više ćete boraviti van kuće, odlaziti na kraća putovanja, u posete bliskoj rodbini. Moguća simpatija u susednom gradu ako ste slobodni. Uživajte u pažnji emotivnog partnera. Sportski ste nastrojeni.

Piše astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh