I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 19.11 do 25.11

OVAN – Dragi Ovnovi, pred vama je vrlo dobra nedelja kada je posao u pitanju, te bi bilo dobro da svoju energiju usmerite isključivo na posao. Vaš vladar Mars kreće se sazvežđem Jarca i već početkom nedelje napraviće dobar aspekt sa Neptunom, dok će sredinom nedelje ući u kvadrat sa Uranom. Pokrenućete akciju za ostvarivanje nekih svojih dugoročnih planova a pri tom ćete biti pomalo nervozni i netrpljivi prema autoritetima i u kontaktima sa ljudima od kojih zavisite. Važno je da znate da je ovo ipak veoma povoljna nedelja za pokrenetanje posla. Na emotivnom planu situacija je malo drugačija – do kraja nedelje možete ući u ozbiljan sukob sa partnerom i možete reagovati prilično agresivno. Savet za ovu nedelju, naročito sam kraj nedelje, bio bi – Nećete zažaliti ako prećutite.

BIK – Dragi Bikovi, pred vama je nedelja u kojoj posle duže pasivnosti i povlačenja, odlučujete da krenete u akciju. Bićete komunikativniji, spremniji za saradnju, bolje raspoloženi. Vaši saradnici su u boljoj poziciji od vas i vi ćete ove nedelje morati da napravite neki ustupak i da popustite, ali sa druge strane to će kasnije doneti stabilizaciju u poslovnim odnosima. Privatna situacija se tokom ove nedelje polako smiruje i ulazite u period kada težite stabilnom odnosu. Hronično vas muči nedostatak novca – taj trend se nastavlja. Izbegavajte da učestvujete u nekim raspravama koje vas se ne tiču, naročito krajem nedelje – mogli biste biti kolateralna šteta.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, tokom ove nedelje više pažnje ćete posvetiti emotivnoj situaciji nego poslu. Obuzima vas potreba da uživate, da se odmarate, i tokom ove nedelje sve ide po planu. Pazite se u saobraćaju – vaš vladar Merkur će i ove nedelje ići unazad, što može uticati na gubitak koncentracije. Zbog više priče a manje rada, dešavaće se greške koje ćete mahinalno praviti, zbog čega ćete neke stvari morati dva puta da uradite. Kada je ljubav u pitanju, vi se i dalje kolebate između dve osobe, i dalje vam prošlost neda mira. U prepisci se čuvajte greške jer bi SMS poruka slučajno mogla da ode na tuđu adresu. Zaboravite na prošlost, nalazite se na ozbiljnoj životnoj raskrsnici, nova ljubav je bolji izbor za vas.

RAK – Dragi Rakovi, pred vama je vrlo pozitivna poslovna nedelja i sam kraj nedelje može doneti dobru poslovnu ponudu ili realizaciju nečega što ste dugo čekali. Period stresa je iza vas. Ukoliko imate neke važne razgovore koje dugo odlažete a tiču se posla, obavite ih sada, naročito ako zavisite od tih ljudi. Po pitanju ljubavi, pred vama je vrlo zanimljiva nedelja, osetićete jaku privlačnost prema nekoj osobi koja ne živi u istom mestu gde i vi, i sa kojom uspostavljate komunikaciju koja može da preraste u vrlo ozbiljan odnos. Rakovi koji su u dužoj vezi ili braku, tokom ove nedelje ulaze u sukob sa partnerom. Previše burno reagujete na pritisak partnera i na njegovu, ovaj put, vrlo opravdanu sumnju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV – Dragi Lavovi, ova nedelja nije nešto naročito značajna po vas kada je novac u pitanju, ali ipak posle dužeg vremena, otvarate se ka novim poslovnim ponudama i rešavate da rizikujete u poslu. Savet bi bio da najviše rizika uložite u nekretnine, konkretno stan, ako tako nešto imate na umu. Kada je ljubav u pitanju, slobodnim Lavovima ove nedelje neće biti lako. Osećaj usamljenosti, naročito krajem nedelje, postaće neizdrživ. Nemojte biti toliko razočarani vlastitim emotivnim životom, opustite se. Činjenica je da u narednom periodu možete očekivati da vam prilaze neadekvatni partneri, ili zbog razlike u godinama, statusu, ili postoji neka druga neprihvatljiva okolnost. Nemojte tako tragično regovati, situacija će se popraviti tokom decembra.

DEVICA – Drage Device, kada je posao u pitanju, pred vama je nedelja u kojoj vi kao da ne znate šta hoćete. Nemate jasan stav ni o čemu – započeli ste mnogo toga ili imate dosta planova ali realizacija nije kako valja, polovična je ili kasnite, što nikako nije vaša osobina. Savet bi bio da ove nedelje napravite malu pauzu i dobro razmislite pre nego prihvatite neki novi posao, a i ono što ste do sada radili treba analizirati. Na prvom mestu razmislite koliko vam posao uopšte novca donosi i prema tome napravite i prioritete. Nemojte prihvatati poslove u kojima postoji velika razlika između vas i ljudi sa kojima radite. Takođe, mislim da vam je potreban i odmor, iscrpljeni ste. Kada je ljubav u pitanju, kraj nedelje konačno aktivira neke nove situacije na emotivnom planu, nemojte toliko analizirati i razmišljati o poslu, opustite se i prihvatite ponudu za izlazak.

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, ove nedelje se više okrećete poslu, dok je ljubav u drugom planu. Razgovore koje sada vodite u vezi posla, mogu uroditi u budućnosti dobrim rezultatima, pod uslovom da budete malo fleksibilniji i popustljiviji. Takođe, ako mislite da menjate adresu, stan, prodajete nekretninu, selite se – pravi je trenutak. Sa druge strane, kada su emocije u pitanju niste baš u najsjajnijoj situaciji. Moguće je da ste osetili poboljšanje tokom prošlih nedelja, a sada opet imate osećaj da vas je partner izdao i razočarao. Zauzete Vage bi trebale da budu što manje u kući ove nedelje – bolje se posvetite traženju novog posla ili uređenju stana nego ozbiljnijim razgovorima sa partnerom. Slobodne Vage mogu imati situaciju da ih privuče mlađi partner ili prilično nestabilna osoba. Neće vam prijati boravak Marsa sve do 20. decembra. Pokušajte da ne uzimate sve sa emocijama, bavite se nečim praktičnim i ne mislite na ljubav koja vam nedostaje već dve godine.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, krajem ove nedelje počinje vrlo dobar period za posao, čak možete imati šansu da napredujete ili da idete na neki poslovni put. Ovo je odličan period za komunikaciju i zato bi savet bio da krenete u prepisku, planove, otpočinjanje saradnje, i možete dobiti pozitivan odgovor u vezi novog posla. Kada je ljubav u pitanju, osetićete ulazak Venere u vaš znak tokom ove nedelje, kroz pojačanu ljubomoru i potrebu da rašćišćavate podnose. Na žalost, ova Venera vam neće doneti ljubav, već ljutnju i bes prema partneru, potrebu da prasnete i raspravite „jednom za sva vremena“. Savet bi bio da to ne činite, okrenite se poslu, bićete zadovoljniji.

STRELAC – Dragi Strelčevi, ova nedelja nije baš posebno zanimljiva kada je posao u pitanju – ne očekujte puno. Moglo bi se desiti da su neke stvari koje već duže čekate, naprosto odložene do daljnjeg. Nedelja nije idealna za pokretanje novih poslovnih poduhvata, jer kao da ne vidite jasno zbog čega krećete u pogrešnom pravcu.Ukoliko sada nešto potpišete, moraćete to još jednom učiniti kasnije – sačekajte do 26. novembra i tek tada donesite odluku. Kada je ljubav u pitanju, vaš emotivni život nikako da se stabilizuje još od proletos. Bili ste nervozni, rasejani i večito spremni za svađu, upadali ste u konflikte. Mars je izašao iz vašeg znaka pa ćete situaciju gledati drugim očima. Venera iz Škorpije sada može doneti samo tajnu ljubav, sačekajte kraj decembra – situacija će se popraviti. Pazite na novac, uhvatila vas je potreba da trošite više nego što bi trebalo.

JARAC – Dragi Jarčevi, ulazak Marsa u vaš znak i njegov sekstil sa Saturnom iz Škorpije doneće odličan poslovni period i saradnju koju ćete uspostaviti preko jednog Ovna ili Škorpije. Već duže vreme potpuno ste posvećeni poslu, ali stiže konačno mirniji period i mogućnost realizacije nečega što očekujete. Emotivna situacija se pomalo otrgla kontroli i to će vas ove nedelje iritirati. Krajem nedelje mogući su ozbiljniji sukobi. Ne podnosite kada vas neko iskorišćava, zbog čega vam se preporučuje boravak van kuće i savet da se trudite da ne ulazite u ozbiljnije polemike sa partnerom. Prilično kritična nedelja naročito za zauzete Jarčeve, moguć je ozbiljan sukob sa partnerom za kojeg nemate dovoljno razumevanja.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je odlična poslovna nedelja, naročito druga polovina nedelje kada biste mogli započeti neki novi posao ili dobiti povoljne vesti u vezi takvih pitanja. Sa druge strane, priliv novca nije baš sjajan, tako da sve što budete zaradili možete i potrošiti, pazite na novac. Možete dobiti dugo očekivani glas u vezi nekih papira, posla, nekretnine, stana. Kada je ljubav u pitanju, prilično zanimljiva i burna nedelja je pred vama, prepuna iznenađenja. Ovo jeste prilika za usamljene Vodolije, međutim, zbog vaše nervoze možete završiti vezu i pre nego je počnete. Zauzete Vodolije su u mnogo nepovoljnijem periodu jer od srede do nedelje kao da gubite živce, postajete grubi prema partneru, nakon čega težite samoći. Slobodne Vodolije naglo ulaze u flert a zatim burno reaguju na najmanju grešku ili nesporazum brzo raskidaju. Usporite i nemojte da kažete baš sve ono što vam je tog momenta na umu.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je mirna nedelja kada je posao u pitanju. Nije vreme za neke veće odluke. Ne vredi insistirati na razgovoru o poslu jer možete naići na zid ili odbijanje. Opet, ove nedelje se ukazuje prilika za lepu zaradu ili naplatu nečega što već duže vreme kasni. Ukoliko imate neke planove vezane za inostranstvo, možda baš krajem nedelje dobijete dugo očekivani glas. Kada je ljubav u pitanju, tu je situacija sasvim drugačija, Venera iz sazvežđa Škorpije odmah na početku nedelje može doneti vrlo lepe susrete na emotivnom planu i mada vas sredinom nedelje prate sukobi i nervoza najviše zbog posla – nemojte to projektovati na ljubav. Rizikujte i priđite onom do koga vam je stalo. Pred vama je mesec sjajnih šansi da se zaljubite. Uživajte.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh