I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 18. do 25. septembra

OVAN

Dok  je Mars u tranzitu kroz polje rada spremni ste na pokretanje akcija. Konjukcija sa Merkurom ima dobar uticaj na pregovore i poslovne transakcije. Naglašava intelektualnu energiju, što je odlično za učenje novih stvari i ostvarenje planova. Uglavnom, brzo rešavate svaki problem, posebno ako ste na rukovodećoj poziciji. Od srede započinjete nešto novo ili ćete dobiti zanimljivu ponudu. Krajem nedelje obratite pažnju na oponente ili konkurenciju na poslu. Neko na radnom mestu gaji simpatije prema vama. Izbegavajte nikotin i sva opojna sredstva.

BIK

Od srede Venera, kao vaš vladar, menja znak tako da će u narednom periodu aktivirati polje kreativnosti. Ipak, znak kojim tranzitira naglašava analitičnost, opreznost i promišljenost. Lep aspekt za pisanje ali i sve poslove koji podrazumevaju spretne ruke.Takođe, sve što je vezano za pedagoški rad, vaspitanje dece, sportske aktivnosti. Na neki način ćete postizati uspeh bez naročitog truda, a uz to, uživati u svemu što radite. Sreća vas prati i na ljubavnom planu. Biće dosta izlazaka, zabave, udvaranja, novih ljubavi ako ste slobodni. Obratite pažnju na ishranu i rad creva.

BLIZANCI

Većina brzih planeta, uključujući i vladara Merkura, okupira polje privatnosti. Idealno ako se bavite privatnim biznisom ili ste usmereni na poslove u kući. Aspekt sa Marsom ima pozitivan efekat na rešavanje ekonomskih problema. Ove nedelje je aktuelan izazovan aspekt sa Neptunom. Ukazuje na kontakt sa osobom koja ima nerealna očekivanja, planove, ili je neiskrena. U svakom slučaju, proveravajte poslovne saradnike ili informacije koje dobijate od njih.Venera unosi harmoniju u vaš porodični i emotivni život. Sklonost infekcijama i alergijama.

RAK

U sredu je mlad Mesec u vašem trećem polju komunikacija. Simbol je novih ideja i otvorenosti prema drugima. Naročito je dobar za odnose sa ženama ali i sa suprotnim polom, uopšte. Zanimljiv je za porodične odnose, posebno ako ste u zajedničkom biznisu. S druge strane, uspeh vas čeka u učenju, studiranju, prenošenju i primanju znanja. Mnoštvo susreta i nova poznanstva imaće blagotvoran uticaj i na materijalni status. Prijatna iznenađenja na emotivnom planu ako ste bez stalnog partnera. Ljubav na kraćem putu. Budite oprezniji u vožnji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Prilično ste usredsređeni na finansijsku i materijalnu sigurnost. Većina planeta deluje  na drugo polje zarada, tako da radite punom parom i ne odustajete od realizacije planova. Mlad mesec u sredu nagoveštava preokret u toj oblasti. Možete pokrenuti nove poslove, ući u ambiciozne projekte. Aspekt podrazumeva usklađivanje poslova sa ličnim željama. Venera napušta vaš znak u sredu, tako da se možete nadati većim prihodima ili poklonima. Na neki način zanemarujete emotivni život i partnera. Skloni ste zimogrožljivosti i problemima sa kičmom.

DEVICA

Ova nedelja je zanimljiva i puna dešavanja. Mnoštvo planeta u vašem znaku daje energiju, čini vas samopouzdanim i dominantnim. U sredu je mlad Mesec u vašem znaku. Odlično za nove poslove, pokretanje biznisa i pojačanu aktivnost. Izbegavajte perfekcionizam, dvoumljenje i neodlučnost. Napravite bilans proteklog leta i krenite hrabro u započete projekte. Biće kraćih poslovnih putovanja, susreta i konstruktivnih razgovora. Venera u vašem znaku ima čaroban efekat na ljubavni i bračni život. Ukazuje na neobične susrete i zaljubljivanje. Negujte zdrave životne navike.

VAGA

S obzirom da Venera menja znak od srede, nadajte se promenama. Većina planeta deluje na polje tajni, izolacije, što nagoveštava period koji je povoljan za odmor. Za neke je ovo signal da se posvete  aktivnostima koje podrazumevaju koncentraciju i analitičnost. Aspekti su povoljni za medicinske radnike, sve koji su zaposleni u istraživačkim centrima, nekoj ustanovi zatvorenog tipa, poput bolnice i slično. Skloni ste analiziranju svog ljubavnog i emotivnog života. Moguća tajna ljubavna veza. Više se relaksirajte i spavajte.

ŠKORPIJA

Prilično ste društveno nastrojeni. Stelijum planeta u polju prijatelja  i planova, ukazuje na važnost veza i saradnje koju ostvarujete. Neki su se aktivirali u strankama, udruženjima, klubovima ili očekuju podršku važnih ljudi. Izazovan aspekt Marsa i Neptuna podrazumeva veći stepen opreznosti ako sklapate pregovore sa neproverenim saradnicima. Možda je nešto skriveno od vas ili nemate sve potrebne informacije, pa imajte to u vidu. Dobro se zabavljate ovih dana, flertujete i to na više strana, što vas na neki način stimuliše. Osetljiv stomak.

STRELAC

Posvećeni ste karijeri i svesni ciljeva koje treba da ostvarite. Vešto koristite sve pogodnosti i šanse koje su pred vama. Od srede se otvaraju nova vrata za one koji streme napredovanju. Imaćete podršku Venere koja vas čini atraktivnim ako se bavite umetnošću ili nekim kreativnim zanimanjem. Publika je blagonaklona prema vama, saradnici ali i javnost. Aspekti su povoljni za administrativne i trgovačke poduhvate, ekonomiju. Zaokupljenost obavezama može vas udaljiti od emotivnog partnera. Simpatija kroz poslovne kontakte ako ste slobodni. Sklonost išijasu.

JARAC

Vladari karijere i statusa tranzitiraju polje inostranstva, tako da ste u svom elementu ako putujete. Dakle, saradnja sa strancima, stranim firmama i kompanijama, diplomatija, doprinose boljem rejtingu. Imate uspeha i u visokom obrazovanju, studiranju, učenju, bilo kao student ili profesor. Odlično se snalazite i u oblasti saobraćaja, transporta  i trgovine. Naginjete istraživačkom radu, posebno kada je  reč o turizmu.Venera je naklonjena ljubavima na daljinu, zajedničkim putovanjima ili romansi sa nekim strancem. Izbegavajte masnu i začinjenu hranu.

VODOLIJA

Sada ste u fazi kada se bavite ozbiljnijim temama.Većina brzih planeta deluje na osmo polje što je zanimljivo ako ste naklonjeni rizičnim finansijskim operacijama. Pogodna je za bankarske poslove, kredite, dobijanje pozajmice, ili podrške u finansijskom smislu. Mars u ovom polju može doneti troškove za popravke automobila, mašina, tehnike. U kombinaciji sa Venerom na hirurške intervencije vezane za lepotu. To je strastvena kombinacija koja ukazuje na uzbudljiv emotivni život. Slobodni su naklonjeni promenama i eksperimentisanju. Držite se svakodnevne rutine.

RIBE

Naglasak je na partnerstvu i javnom delovanju. To znači da je društveni život u usponu i da prilično zavisite od naklonosti  drugih. Dinamičan period za pravnike, konsultante, posrednike. Merkur stavlja u prvi plan pregovore, potpisivanje važnih ugovora, ali i javnu reč. Dakle, vodite računa šta javno izjavljujete, ali i kome poklanjate poverenje. Venera obezbeđuje simpatije i odličnu saradnju sa suprotnim polom. Bračni partner je u periodu kada ne diže glavu od posla. Vaši odnosi su stabilni i puni razumevanja. Nova ljubav za mlađe. Psihosomatske  tegobe.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh