I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 18. do 25. novembra

OVAN

U utorak Mars, vaš vladar, menja znak. Do kraja godine će biti egzaltiran a to daje ogroman fizički potencijal. Dolazi do izražaja sposobnost upravljanja, tako da ste u poziciji da ostvarite većinu ciljeva. Pre svega, u poslovima vezanim za finansije, bankarske operacije, osiguranje, dobijanja nasledstva, alimentacije. Oslabiće tenzija u javnim i partnerskim odnosima a imaćete i priliku da se dokažete u delikatnim situacijama. Aspekt naglašava strastvenost i magnetsku privlačnost, pa su ljubavne afere neminovne, ako ste slobodni. Potrudite se da kanališete energiju.

BIK

Lep aspekt Venere i Jupitera, tokom ovog perioda, ima upliv na društveni i emotivni život. Donosi uspeh u ekonomskoj sferi, finansijama, poslovima sa inostranstvom i privatnom biznisu. Obratite pažnju na javne i partnerske odnose do kraja godine. Mars je u opozitnom znaku što ukazuje na potrebu za dominacijom, dokazivanjem ali i udruživanjem. Možete biti na meti kritičara ali i sami biti skloni verbalnim konfliktima. U pozitivnom smislu,magnetski privlačite druge, naročito žene. Ljubav na prvi pogled. Problemi sa reproduktivnim organima ako ste tome skloni.

BLIZANCI

U sredu Merkur menja smer kretanja, odnosno, kreće direktno. Ubrzaće se komunikacija, kretanje, poslovi, a sve što se odlagalo sada može da se realizuje. Ako ste planirali veću kupovinu, investicije, da u nešto uložite novac, slobodno se opustite. Možda se nešto u međuvremenu promenilo, ali situacija je mnogo jasnija. Do kraja godine budite spremni na pojačanu aktivnost, gomilu obaveza i rad bez predaha. Sreća i zadovoljstvo u emotivnom i bračnom životu. Neki će stati na ludi kamen, ili upoznati osobu, baš, kakvu su priželjkivali. Više se odmarajte.

RAK

Mesec je u fazi opadanja pa ste, samim tim,skloni liniji manjeg otpora. Više se oslanjate na druge, izbegavate veće intelektualne i fizičke napore. Možda ste u prethodnom periodu bili usmereni na privatan biznis, poslove vezane za kuću i porodicu, ali sada se fokusirate na aktivnosti koje vam pružaju zadovoljstvo. Biće prilike za finansijske špekulacije, transakcije, rizične poteze. Povoljan je period za pedagoge, umetnike, sportiste, političare. Emotivni život je sve zanimljiviji a nisu isključene ni paralalne veze ako ste mlađi. Vitalnost raste.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sunce u petak menja znak. Podstiče kreativnost, stvaralačku energiju, mnoštvo ideja i veću sigurnost u sebe. Idealno za rukovodioce, predvodnike u bilo kojoj oblasti i organizatore. Lako postižete popularnost ako se bavite javnim nastupima, predavanjima, zabavom, obukom, sportom. Obratite pažnju na porodični biznis i sve poslove koje obavljate u kući jer Mars ukazuje na pojačanu aktivnost. Eventualno, neke popravke, renoviranja… Uživaćete u izlascima, provodu, pažnji emotivnog partnera. Romantično poznanstvo na putu ako ste slobodni. U formi ste.

DEVICA

U sredu Merkur kreće direktno. Najavljuje period kontakata, dobijanja važnih informacija, rešavanja organizacionih poslova posredstvom konsultacija. Biće čestih putovanja, dosta kretanja ako se bavite menadžmentom, komercijalnim poslovima, transportom, trgovinom. Neki će se pozabaviti regulisanjem dokumentacije, knjigovodstva, pravnim problemima. Drugi će rešavati važne sporove u odnosu sa bliskom rodbinom. Uživate u podršci porodice, bračnog ili emotivnog partnera. Sreća u ljubavi prati i mlađe podanike znaka. Pažljivo u saobraćaju.

VAGA

Mars napušta vaš znak u utorak i prelazi u polje novca, zarada. Radni kapacitet se povećava, kao i ambicije u pogledu karijere, korištenja okolnosti. Aspekt najavljuje nove projekte, poslove, brze zarade, ali nisu isključeni ni povećani troškovi. Ipak, direktno kretanje Merkura podrazumeva bolju situaciju u pogledu finansija, ekonomije, vraćanja i naplate dugova. Takođe, olakšava poslovnu saradnju povezanu sa putovanjima, inostranstvom. Društveni život je izuzetno zanimljiv kao i emotivni. Zadovoljstvo i sreća u ljubavi. Prolazna alergija.

ŠKORPIJA

Mars tranzitira vašim znakom od utorka. Podstiče ambicije, energičnost, potrebu za dinamikom i brzim delovanjem. S obzirom da je aktuelan izazovan aspekt sa Uranom, možda ćete biti skloni naglim postupcima, raskidima. Nećete tolerisati ništa što vas sputava ili ograničava na bilo koji način. Ono što će vas sigurno obradovati su dobici, uspeh u finansijskim špekulacijama. Ako ste u braku, negujete toleranciju u odnosu sa ukućanima. Ostali su skloni hedonizmu, ugađanju emotivnom partneru. Obratite pažnju na srce i pritisak.

STRELAC

Promene na poslovnom planu očekujte od srede. Sve što ste mislili da uradite, pokrenete, započnete, sada dobija svoj konačan oblik. Tajni razgovori, konsultacije, planovi, analize, samo su korak do ostvarenja cilja. Lep aspekt Jupitera sa Venerom donosi uspeh na mnogim poljima i čini vas popularnim u svom okruženju. Lako postižete uspeh u pregovorima sa strancima, autoritetima, obrazovanim ljudima. Skladan odnos sa drugima a naročito sa emotivnim partnerom, učiniće da zablistate i uživate u zaljubljenosti. Puni ste pozitivne energije.

JARAC

U drugoj polovini nedelje dolazi do značajnih promena na poslovnom planu. Ako ste tapkali u mestu sa realizacijom ciljeva, biće neočekivanih rešenja  problema. Neko će biti raspoložen da vas podrži u projektima od opštedruštvenog značaja ili u aktivnostima humanitarnog karaktera. Izvesne su interakcije sa militantnim ustanovama, pravnim licima, vojnim, ali i sportistima. Pažljivije raspolažite finansijskim sredstvima. Težićete komforu, opuštanju uz muziku, knjigu, dobar film. Naravno, u društvu drage osobe, daleko od očiju javnosti. Raste optimizam.

VODOLIJA

Od utorka se pojačava tempo na poslu. Uran u aspektu sa Marsom može da se ispolji kroz drastične promene u karijeri, prekide, impulsivnost i netolerantnost. U pozitivnom smislu, donosi uspeh u pionirskim poduhvatima, originalnim projektima i svemu što podrazumeva hrabrost i borbenost. Konstantno ćete biti u pokretu, aktivni, sklapati pregovore sa različitim interesnim grupama. Sreća vas prati u pogledu finansija. Iako težite nezavisnosti u ljubavi, to ne znači da neće biti prilike za osvajanja. Tačnije, neko će vas prilično zainteresovati. Nervoza.

RIBE

Trenutno uživate u popularnosti ako se bavite javnim poslovima, politikom ili ste na rukovodećoj poziciji. Od utorka može biti promena na finansijskom planu ako ste poslovno vezani za putovanja, inostranstvo. Nisu isključeni honorarni ili sezonski poslovi, bavljenje transportom, izvozom, uvozom, trgovinom, turizmom. Na neki način ste u fazi kada postavljate temelje za budućnost i ako ste toga svesni, odabraćete pravi put. Možda ste od onih koji uspešno kombinuju privatni i poslovni život. Ili vas emotivni partner podržava u karijeri. Vodite računa o ishrani.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh