I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 18. do 25. marta

OVAN

U sredu Sunce ulazi u vaš znak i najavljuje početak proleća. Podstiče optimizam, sigurnost u sebe i ambicije. Balansiraćete između novog i starog, projekata koji su u fazi razvoja i poslova koji su na neki način rutinski. Iako ozbiljno razmišljate o korenitim promenama, kada je reč o karijeri, za sada se još uvek dvoumite. Imate dovoljno entuzijazma i energije da ostvarite sve što ste planirali u rekordnom roku. Ako ste od onih koji ne trpe monotoniju u emotivnom odnosu, lako možete zapasti u iskušenje ili flert. Ili ćete impulsivnije reagovati na partnerove provokacije. U top formi ste.

BIK

Sada ste u fazi ekonomske ekspanzije, ali pod uslovom da ste poslovno vezani za inostranstvo ili se bavite krupnim biznisom. Ako ste razapeti na dva koloseka, potrudite se da nečemu date prioritet. Venera ima lep upliv na karijeru i podstiče napredovanje u diplomatiji, društvenim delatnostima. Aspekt je idealan za umetnike i naklonjen je ženama. Ne mešajte poslovne i privatne odnose jer bi vas to dovelo do skandala. Sada ste  emotivniji i strastveniji nego obično, a partner to ne tumači na način koji bi vama odgovarao. Kanališite energiju kroz sportske aktivnosti.

BLIZANCI

Iako je Merkur još uvek u povratnom hodu, njegovi dobri aspekti sa Marsom i Saturnom donose uspeh. Većina se odlično snalazi u tajnim pregovorima, aktivnostima koje podrazumevaju izraženu intuciju, mentalne sposobnosti, pronicljivost i snalažljivost. Uživate poverenje kod starijih, autoriteta, a naklonjeni su vam i podređeni, saradnici i službenici. Vodite računa o prepisci, dokumentima, posebno ako nešto potpisujete. Emotivni partner prati svaki vaš korak i neće tolerisati nikakve propuste. Pažljivo birajte reči. Okrenite se sebi.

RAK

U četvrtak je pun Mesec koji deluje na vašu oblast privatnosti. Privodite kraju aktivnosti vezane za nekretnine ili porodičan biznis. Nije isključena selidba, promena adrese ili sprovođenje značajnijih životnih promena. U drugoj polovini nedelje se fokusirate na javne poslove, dogovore sa autoritetima, kontakte sa važnim državnim institucijama. Obratite pažnju na veće troškove ili upravljanje finansijama. Trenutno niste u poziciji da se suprostavljate zahtevima emotivnog partnera. Pokušajte da pronađete kompromisno rešenje. Pojačana osetljivost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sunce, vaš vladar, od srede prelazi u znak svoje egzaltacije. Probudiće se uspavani potencijali, ambicije, strastvenost i poriv za delovanjem. Aspekt je izuzetno povoljan za putovanja, visoko obrazovanje, širenje vidika, učenje, studiranje i kontakte sa strancima. Donosi uspeh u  bavljenju sportom ali i svim zanimanjima gde se očekuje fizička spremnost. Uvek ste u centru pažnju javnosti, ali pre svega, suprotnog pola. U ovom periodu teško kontrolišete impulsivnost i želju za dominacijom, flertom. Skloni ste zaljubljivanju. Vitalnost je na zavidnom nivou.

DEVICA

U ovom periodu sve zavisi od vašeg stepena prilagodljivosti. Na korak ste do realizacije značajnih dogovora, partnerstva, saradnje. Ipak, do konačnog potpisivanja ugovora neophodno je obaviti još nekoliko konsultacija. Podršku možete očekivati od neke starije osobe, autoriteta, posebno kada je reč o finansijama. Sunce ima dobar upliv na prihode u drugoj polovini nedelje. Možda imate utisak da vas bračni partner ne shvata u potpunosti. Budite precizniji u svojim zahtevima. Posvetite se relaksaciji i opuštanju.

VAGA

U četvrtak je pun Mesec u vašem znaku. Stavlja akcenat na odnose, partnerstva i komunikaciju, kako javnu, tako i privatnu. S obzirom da je Sunce u opozitnom znaku, imate priliku da proširite ili ojačate svoj uticaj u javnosti. Uživaćete u naklonosti moćnih ljudi, a biće prilike i za sklapanje zanimljivih dogovora. Potrudite se da rutinske obaveze završite u predviđenom roku, kako ne bi gubili dragoceno vreme na sporedne aktivosti. Lep period za izlaske, zabavu, emotivne susrete. Biće prilike za nova poznanstva i ljubavi na prvi pogled. Prolećni umor.

ŠKORPIJA

Prva polovina nedelje protiče u obavljanju uobičajenih aktivnosti. Od četvrtka ulazite u dinamičniji poslovni period. Biće zanimljivih ponuda, šansi da proširite ili unapredite svoj profesionalni angažman. Finansijski ste u izuzetno dobroj poziciji, ali izbegavajte rizične transakcije još neko vreme. Takođe, razmislite o svakoj novoj investiciji ako to podrazumeva udruživanje ili partnerstvo sa nekim. Većina uživa u krugu porodice ili  u društvu emotivnog partnera. Prilično ste strastveni i spremni na male ludosti kako bi se približili osobi koja vas intrigira. Vitalni ste.

STRELAC

Poslovi se gomilaju ali vi ne odustajete od onog što ste sebi zacrtali. Tako će biti do kraja meseca kada ćete imati priliku da sumirate svoje utiske. Druga polovina nedelje donosi novine ako ste od onih koji se bave privatnim poslovima. Bićete u prilici da se istaknete svojom kreativnošću, stvaralačkim talentima ili predvodničkim sposobnostima. Jupiter u dobrom aspektu sa Venerom obećava uvećanje prihoda. Čini vas optimistom, magnetski privlačnim za suprotni pol. Uživaćete u putovanjima, susretima, zabavi, romantičnoj ljubavi. Sportski ste nastrojeni.

JARAC

Pun Mesec stavlja akcenat na vaš status i karijeru. Zaokružićete ili privesti kraju nešto što ste započeli u prethodnom periodu. Finansijski ste ojačali, a biće prilike i da potpišete nove poslovne ugovore sa strancima. Druga polovina nedelje je zanimljiva za privatan biznis, aktivnosti vezane za nekretnine i komercijalne poslove. Možda ćete se baviti pitanjem nasleđa. Bićete prijemčiviji za porodične odnose i uživati u društvu bračnog partnera. Mlađi su na dobrom putu da se strastveno zaljube. Bavite se sportom.

VODOLIJA

Vaša harizma dolazi do izražaja na mnogim poljima. Uglavnom, privlačite pažnju  javnosti i lako uspostavljate kontakte. Svesni ste da od toga zavisi realizacija mnogih planova, posebno kada je reč o društvenim aktivnostima ili poslovima vezanim za umetnost i zabavu. Obratite pažnju na finansije, eventualne dugove ili se ozbiljnije pozabavite zamršenim poslovnim transakcijama. Žene su sklone ulepšavanju, troškarenju na odeću, nakit, kozmetiku. Naravno, sve u cilju privlačenja osobe do koje im je naročito stalo. Avanture. Krećite se što više.

RIBE

Sunce napušta vaš znak u sredu. U narednih mesec dana će uticati na prihode i materijalnu sigurnost. Podrazumeva šanse za nove poslovne aranžmane, isticanje u raznim  aktivnostima, uspeh ako ste na rukovodećoj poziciji. Možda na druge ostavljate utisak da ste dezorjentisani ali vi vrlo dobro znate šta želite i način kako da to ostvarite. Jupiter je u lepom aspektu sa Venerom a to je siguran znak uspeha. Ukazuje na hedonizam, sreću u ljubavi i snažne želje. Ako planirate život u dvoje sada je prilika da to i ostvarite. Optimizam raste.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh