I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 18. do 25. maja

OVAN

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Stavlja u prvi plan javne odnose ali i sve što se odnosi na privatnost, porodicu. Većinu poslova obavićete u tišini, diskreciji ili ćete biti u situaciji da radite nešto što podrazumeva tajnost, koncentraciju. Neki će se fokusirati na istraživanje, rešavanje pravnih stvari, posebno ako ste u ulozi inspektora, detektiva, advokata. Ostvarićete većinu planova u rekordnom roku. Komunikacija sa emotivnim partnerom je na zavidnom nivou. Uživaćete u novim susretima i poznanstvima ako ste mlađi. Puni ste entuzijazma.

BIK

U sredu Sunce napušta vaš znak i prelazi u polje novca, zarada. Favorizuje privatnike, sve koji su na rukovodećoj poziciji, u ulozi šefa. Privlačićete uticajne prijatelje, saradnike a neko od njih može zatražiti podršku u važnom projektu. Možda ćete razmišljati o krupnijim investicijama, dugoročnim poslovima. Dvoumićete se između starog i novog, ali izbegavajte donošenje radikalnih odluka ako ste u iskušenju da menjate profesiju. Gledate kroz ružičaste naočare kada je reč o ljubavi, emotivnom životu. Prepliću se prijateljstvo i simpatija. Pojačana senzitivnost.

BLIZANCI

Sunce započinje tranzit vašim znakom od srede, a mlad Mesec je u petak. Donosi veći priliv energije, optimizma, hrabrosti da se upustite u nešto novo. Plenićete vedrinom, šarmom i mnogo toga ostvariti ako se bavite umetnošću, pisanjem, lepotom. Merkur je u lepom aspektu sa Venerom i naglašava prijatnu komunikaciju sa posebno talentovanim ljudima. Ako ste u ulozi organizatora, briljiraćete na sebi svojstven način i ostvariti značajne poene u javnosti. Delujete kao magnet za okolinu a oko vas je gomila obožavalaca i prijatelja. Sklonost flertu. Izbegavajte iscrpljivanje.

RAK

U petak je mlad Mesec koji deluje na vaše polje tajni, podsvesti. Kako je trenutno stelijum planeta u toj oblasti, možete biti skloni povlačenju, izolaciji. S druge strane, aspekt je povoljan za sve koji rade u ustanovama zatvorenog tipa, poput bolnica, smeštaja za stara lica,sanatorijuma i slično. Neki će razmišljati o pokretanju privatnog biznisa koji može imati veze sa odmorom, seoskim turizmom, boravkom u prirodi. Emotivni život je prilično tajanstven, podložan romantici i velikim očekivanjima. Tajni susreti ako ste mlađi ili bez stalnog partnera. Alergije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce, vaš vladar, menja znak u sredu. Usmeriće vas na društveni život, ciljeve i planove vezane za budućnost. Manje ćete se baviti karijerom i poslovima koji su vas prilično iscrpljivali u poslednje vreme. Čekaju vas dobici sa više strana a možda ćete se odlučiti i na neku manju investiciju. Presudan će biti uticaj starije osobe ili nekog autoriteta. Mlađi će uživati u timskom radu, brojnim sastancima i susretima. Preko prijatelja je izvesno zanimljivo poznanstvo koje može prerasti u emotivnu romansu. Bolovi u leđima i kičmi ako ste rođeni u prvoj dekadi.

DEVICA

U petak je mlad Mesec koji utiče na vašu karijeru. Ukazuje na  pokretanje inicijative, nešto novo ili promenu koju priželjkujete. Privlačićete pažnju javnosti ako se bavite politikom, diplomatijom, umetnošću, kreativnim poslovima. Obavićete mnoštvo razgovora sa mladim ljudima, ali i autoritetima iz najrazličitijih oblasti. Ipak, i dalje budite obazrivi kada je reč o pravnim poslovima, potpisivanju važnih dokumenata. Maštate o savršenoj ljubavi, partneru nesvakidašnjih osobina a možda vam se san i ostvari ovih dana. Entuzijazam.

VAGA

Ovih dana ste zatrpani mnoštvom obaveza, pa je dobro planiranje od prevashodne važnosti. Posebno ako se bavite privatnim biznisom, zanatlija ste, imate sopstvenu agenciju, servis za popravku tehnike, automobila i slično. Druga polovina nedelje donosi promene studentima, profesorima, svima koji se bave obrazovanjem, intelektualnim radom. Moguća zanimljiva poslovna ponuda ali, za sada, ste nesigurni u pogledu novog početka. Venera je u lepom aspektu sa Merkurom što ukazuje na romantične susrete, dobru zabavu i poneki flert. Odmarajte se.

ŠKORPIJA

Vaša inventivnost dolazi do punog izražaja. Mars je u dobrom aspektu sa Uranom što je idealno ako ste stvaralački nastrojeni, originalni, bavite se sportom, puno krećete. Takođe, možete imati uspeha u radu sa decom, ako se bavite propagandom, sportovima na vodi ili u prirodi. Obradovaće vas vest o dobitku a ukazuje se i šansa da unovčite neke od svojih ideja. Poslovni ili bračni partner je u odličnom finansijskom periodu. Ne prija vam boravak u kući i svaki slobodan trenutak koristite za izlazak sa prijateljima ili dragom osobom. Nestrpljivost.

STRELAC

U petak je mlad Mesec u opozitnom znaku. Ukazuje na inicijativu, možda novo partnerstvo, udruživanje, ortakluk ili dogovor od kojeg mnogo očekujete. Idealno za javne poslove, ako se bavite medijima, novinarstvom, filmom, pozorištem. Sve što budete radili zavisiće od saradnje koju ostvarujete a ona će biti na visokom nivou. Obavićete uspešne razgovore, konsultacije sa pravnim licima ili privesti kraju sudski proces. Prilično ste posvećeni emotivnom partneru i porodici. Slobodni su na putu da se zaljube. Rasporedite obaveze i bolje ćete se osećati.

JARAC

Posvećeni ste svakodnevnim obavezama i poslovima koji podrazumevaju određenu rutinu. Na neki način vam odgovara kada se sve odvija po šablonu bez ikakvih iznenađenja. Većina planeta deluje na polje rada što u prvi plan stavlja uslužne delatnosti, sportske aktivnosti i privatan biznis. Interakcije sa podređenima i nadređenima su prilično harmonične a dobićete i neku vrstu priznanja za organizaciju poslova. Privlači vas osoba koju ste od nedavno upoznali kroz poslovne kontakte. Simpatija je obostrana ali proverite status te osobe kako ne bi bilo iznenađenja. Regulišite ishranu.

VODOLIJA

U ovom periodu se možete osloniti na  dugogodišnja prijateljstva, autoritete ili starije osobe. Neko će vas podržati u novim projektima ili stvaralačkom radu. Iako se troškovi nagomilavaju uspećete da sve nbadoknadite u rekordnom roku. Nisu isključene rizične transakcije, ulaganja, ali vas prati sreća i na tom polju. Druga polovina nedelje je u znaku zabave, aktivnosti koje radite iz zadovoljstva. Posvetićete se emotivnom partneru, a možda organizujete i neko kraće zajedničko putovanje, izlet u prirodu. Raspoloženje se popravlja.

RIBE

Partnerstvo i zajedništvo su od ključnog značaja za uspeh u onome što radite. Preuzeli ste inicijativu u važnom projektu i dokazali da to nije slučajno. To je jedini način da vaša inventivnost dođe do punog izražaja ali i neosporan talenat. Većina planeta okupira polje privatnosti što ukazuje na porodični biznis ili dosta obaveza koje obavljate kod kuće. Predstoje vam dogovori i konsultacije sa ukućanima, starijim članovima i decom. U ovom periodu možete rešavati privatan status,sve što se tiče nekretnina i odnosa sa emotivnim partnerom. U odličnoj ste formi.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh