I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 18. do 25. januara

OVAN

Iako je ovo prilično stresan period zbog izazovnog aspekta Marsa sa Uranom i Jupiterom, može biti podsticajan za um. Ne razbacujte energiju, već pokušajte da je što konstruktivnije usmerite na otkrića, razne inovacije, nauku i plasiranje originalnih ideja. Izbegavajte uplitanje u pravne probleme, finansijske špekulacije, neki vid hazarda, rizične projekte. Ne preporučuju se putovanja, selidbe, sredinom nedelje. Sa emotivnim partnerom se odlično dopunjujete, pod uslovom da ste oboje ambiciozni ili radite u istoj firmi. Pažljivo rukujte oštrim predmetima, električnim aparatima, mašinama…

BIK

Sjajan period za kreativne i stvaralački nastrojene Bikove. Venera je u lepom aspektu sa Neptunom i podstiče estetske i duhovne sposobnosti ali je naklonjena i humanitarnim aktivnostima, iskazivanju altruizma. Ako ste od onih koji čvrsto stoje na zemlji, budite na oprezu, naročito sredinom nedelje. Poslovni pregovori neće biti laki a ne preporučuju se ni nagle promene, prekidi, zbog mogućih novčanih komplikacija. Prilično ste romantični, zaljubljivi, sanjalački raspoloženi. Uglavnom, platonske ljubavi ako ste mlađi. Relaksirajte se uz muziku.

BLIZANCI

Iako je ovo naporna sedmica za većinu znakova, vi ćete sve pregurati sa priličnom lakoćom. Posmatraćete oko sebe i pronaći manevarski prostor za postizanje ciljeva. Neki će ojačati poslovne veze sa inostranstvom, stranim firmama ili će biti prilike za putovanja, bavljenje transportom, saobraćajem. Ako razmišljate o dodatnoj edukaciji, bavljenju obrazovanjem, učenju stranih jezika, pravi je trenutak da zasučete rukave. Možda će vas fascinirati neko na položaju ili osoba  nesvakidašnjih kvaliteta ako ste bez stalnog partnera. Oslonite se na intuiciju.

RAK

Mesec je u fazi rasta a početkom nedelje utiče na vaš status i karijeru. Skrenućete pažnju na sebe ako ste na visokom položaju ili zavisite od javnog mnjenja. Žene mogu unaprediti vašu poslovnu poziciju ili ćete biti okruženi većim brojem ljudi. Sa Venerom u polju partnerstva ne nailazite na otpor kada je reč o konkurenciji. Uspešno se obavljaju pregovori, sklapaju ortakluci i rešavaju pravni problemi. Prijatan i harmoničan period u ljubavi a usamljeni su u prilici da se zaljube ili upoznaju odgovarajućeg partnera. Sve ste snažniji i vitalniji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Mars u polju karijere podstiče na aktivnosti i sve što je konstruktivno, dobro osmišljeno. Sredinom nedelje budite na oprezu jer postoji sklonost ka brzopletom rešavanju problema ili uplitanju u rizične projekte. Aspekti ne podržavaju korenite promene, putovanja, udruživanje sa novim ortacima ili potpisivanje sporazuma. Takođe, pravne zavrzlame, finansijske transakcije, podizanje kredita, investiranje. Oslonite se na podršku onih koji vas nikada nisu izneverili u prošlosti. Uskladite svakodnevne obaveze sa partnerovim kako bi izbegli bespotrebne rasprave. Jačajte imunitet.

DEVICA

Probleme na koje nailazite ovih dana rešavajte po prioritetu i bez žurbe. Obratite pažnju na komunikaciju, šta potpisujete, javno izjavljujete i poštujte propise, protokole, rokove. Administrativni propusti nisu nerešivi ali za to potražite savet pravnika ili nekog u koga imate poverenje. Finansijske transakcije mogu biti  uspešne ali u drugoj polovini nedelje, ako se bavite uslužnim delatnostima ili privatnim biznisom. Ljubavni život je sve zanimljiviji za slobodne Device. Romantični ste, senzitivni a na pomolu je i nova veza. Unosite više vitamina i sveže namirnice.

VAGA

Početkom nedelje možete obaviti važne susrete, poslovne pregovore ali i javne promocije. U fokusu je privatan biznis, poslovi koji se obavljaju kod kuće ili online, pod uslovom da niste na  odmoru. Iznenađenja su moguća ako se bavite obrazovanjem, pedagogijom, vaspitanjem dece, turizmom, kulturom,umetnošću, sportom, poslovima od opštedruštvenog značaja. Budite što fleksibilniji i lakše ćete se prilagoditi promenama. Porodična situacija je harmonična u tu nema većih oscilacija. Romantičan susret ako ste mlađi. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa nekoliko planeta pa budite na oprezu. Sredinom nedelje je kulminacija a od vaše reakcije zavisi da li ćete biti konstruktivni ili destruktivni. Izbegavajte  rasprave, oponiranje, prekide prijateljstava,ortakluka ili uplitanje u zamršene situacije. Aspekt se odnosi i na rešavanje imovinskih, finansijskih, porodičnih komplikacija koje bi trebalo odložiti u ovom periodu. Kao da niste spremni na kompromise sa emotivnim ili bračnim partnerom. Romantičan susret na kraćem putu ako ste slobodni. Pažljivo rukujte mašinama, tehnikom, oštrim predmetima.

STRELAC

Odličan finansijski period za većinu. Sklopićete nove aranžmane ako se bavite privatnim biznisom ili ste na rukovodećoj poziciji. Sredinom nedelje se pojačava tenzija na radnom mestu a izazovan aspekt Jupitera i Marsa upozorava na preterivanje. Dakle, ne precenjujte svoju snagu, oprezno donosite zaključke a proveravajte ispravnost tehnike. Možda razmišljate o kupovini novih računara, telefona, servisiranju tehnike. Prati vas romantično raspoloženje ako ste odnedavno zaljubljeni i puni iščekivanja. Harmonija u porodici. Više se odmarajte.

JARAC

U utorak Sunce napušta vaš znak i prelazi u drugo polje novca, zarada, materijalne sigurnosti. To ukazuje na pojačanu sposobnost za privlačenje svega što unapređuje karijeru, poslove. Na pomolu su važni susreti sa autoritetima, uticajnim ljudima, biznismenima. Ipak, ovo nije period kada se preporučuje upuštanje u rizične finansijske transakcije, investiranje u nove projekte. Čuvajte novac do daljnjeg, dok se ne ukaže prava prilika i nećete pogrešiti. Magnetski ste privlačni za suprotni pol i retko ko odoleva vašem šarmu. Ljubav na prvi pogled ako ste slobodni. Sklonost upalama zglobova.

VODOLIJA

Od utorka Sunce započinje tranzit vašim znakom. Jača volju, samopouzdanje,optimizam. Sada ste pod uplivom četiri planete ali su one u izazovnom aspektu sa Uranom i Marsom. Kao da želite da iskočite iz svoje kože, da sve ostvarite odmah i sada. Samo malo više strpljenja i to se može ostvariti, pre svega ako ste u iskušenju da sve menjate, od stana, kuće, grada, posla, emotivnog partnera. Mogu vas izbaciti iz takta nepredviđeni kvarovi u kući. Na ljubavnom planu je prilično uzbudljivo ako ste slobodni. Tajni susret. Osetlijivi ste na okruženje i podložni stresu.

RIBE

Ove nedelje obratite pažnju na komunikaciju sa bližom okolinom, rodbinom. Kao da gubite strpljenje u suočavanju sa problemima vezanim za administraciju, papirologiju, pravne zavrzlame. Fleksibilnost se preporučuje u svemu što je vezano za militantne ustanove, vojsku, policiju, saobraćajne propise, vožnju. Druga polovina nedelje je mnogo opuštenija a obradovaće vas i novčani dobitak. Venera u lepom aspektu sa Neptunom donosi očaravajuću ljubav, zanos i susret koji dugo nećete zaboraviti. Pažljivo vozite i proveravajte ispravnost auta.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh