I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 18. do 25.3.

OVAN – Dragi Ovnovi, pred vama je veoma aktivna nedelja. Od samog početka, Merkur – planeta razuma, dogovora, potpisa ugovora, kreće napred posle dužeg vremena, što kod vas može da izazove vrlo pozitivan efekat. Sve ovo slaže se uz mlad mesec koji se desio prošle nedelje, i važne vesti koje dugo čekate – konačno stižu. Takođe, period letargije i neodlučnosti ostaje iza vas i vi, naročito od srede, krećete u akciju, odlučniji nego ikad. Kao da vam je konačno “sinulo” šta treba da preduzmete. Sreda je, sa druge strane, pomalo nezgodan dan s obzirom da je vaš vladar Mars u konjukciji sa Uranom i u kvadratu sa Mesecom i Plutonom, zbog čega je moguć konflikt sa ženskom osobom, ženskim članom porodice, možda majkom, sestrom. Nagli izlivi gneva i agresivnosti sa vaše strane mogu se loše odraziti po vas – skok pritiska, vrtoglavica, opšti osećaj nelagode zbog nagle agrersivnosti. Umesto svega toga počnite da vežbate i da na taj način oslobodite nakupljenu negativnu energiju. Pazite na saobraćaj, elektroniku u autu. Period tajnih emotivnih odnosa i nejasnih emotivnih situacija je iza vas. Sve u svemu, pred vama je nedelja prepuna dešavanja, ali bih ipak skrenula pažnju na sredu kao dan iznenađenja na poslu. Samo mirno reagujte, sve će biti u redu.

BIK – Dragi Bikovi, nedelja u koju smo zakoračili za vas će biti jednako aktivna i naporna. Svi Bikovi koji rade kreativan posao ili posao vezan za medije, putovanja ili kontakte sa strancima –  imaće vrlo uspešnu, zanimljivu ali i napornu nedelju. Biće možda neophodno da se edukujete, a od srede se otvara mogućnost da započnete neki potpuno novi posao za koji će vam biti potrebna dodatna edukacija. Informacije ćete morati da potražite preko interneta, a moguće je da će biti neophodno poznavanje stranog jezika. I pored svih prepreka i zahteva, ove nedelje ćete se po pitanju posla ipak osećati srećno i ispunjeno jer ste konačno “svoj na svome”. Na ljubavnom planu stvari nisu sasvim jasne – možete uhvatiti sebe da vas interesuje zauzeta osoba ili da ste u nekoj prilično delikatnoj koja zahteva tajnost. To možda u ovom momentu nije baš najbolja ideja jer biste mogli biti otkriveni. Razmišljate o prošlosti, čak je moguće i da ste kontaktirali osobu sa kojom ste nekada bili u vezi jer vas hvata nostalgija. Kada je zdravlje u pitanju, trebalo bi da povedete računa o ishrani, uvedete dijetu, iskontrolišete holesterol, pritisak, jer ovo je upravo nedelja kada možete osetiti takve probleme.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, započeli ste nedelju sa Mesecom koji tranzitira vašim znakom što je sjajno za posao. Moguće je uvećanje prihoda i značajno uvećanje posla. Ova nedelja prolazi u kreiranju planova sa kolegama sa posla koji vas potpuno podržavaju, i spremni su da učestvuju u vašim idejama za proširivanje posla. Merkur, vaš vladar, krenuo je napokon unapred tako da će svi nesporazumi biti izglađeni, a planovi u vezi posla koje već duže nosite u sebi, konačno će moći da se realizuju. Ovo je nedelja akcije, vesti iz inostranstva, nedelja komunikacije – držite se i krenite hrabro. Veoma se dobro osećate i na polju ljubavi. Može vam se dopasti osoba koja se profesionalno bavi nekim sportom ili poslom vezanim za uniformu, policija možda. Zanimljiv razgovor čiji ćete inicijator upravo biti vi, može da preraste u nešto više. Puni ste samopouzdanja i spremni čak da kontaktirate partnera iz prošlosti ili neku prekinutu vezu. Pokušajte, ali ipak više kroz prijateljski pozdrav i komunikacijažu. Posao će ipak obeležiti ovu nedelju.

Horoskop 1

I Taxi Zrenjanin

RAK – Dragi Rakovi, pred vama je pomalo stresna poslovna nedelja, i mislim da je sredina nedelje najkritičnija. Savetuje vam se da budete tolerantni i da se povučete u svakoj raspravi ili konfliktu. Ako se bavite nekretninama, zemljom ili nekim poslom vezanim za hranu imaćete uspeha ove nedelje, ali ako su u pitanju poslovi vezani za institucije – cela nedelja biće veoma neprijatna i puna naglih preokreta, naročito sredina nedelje. Moram da kažem da će vas glava “zaboleti” krajem nedelje, jer vi niste osoba koja voli da se eksponira niti da bilo čime skreće pažnju javnosti na sebe. Međutim, baš ove nedelje možete postati glavna tema nekih tračeva, ogovaranja, kako u vezi posla tako i na intimnom planu. Povucite se dok je vreme i ne nasedajte na provokacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, konačno dobra nedelja pred vama u kojoj će stvari u vezi posla krenuti sa mrtve tačke. Sunčev ulazak u znak Ovna kao i Venerin prelazak iz sazvežđa Riba u Ovna vama mnogo više prija jer konačno donosi konstruktivnu akciju i rešavanje pitanja posla, i finansijskih problema. Jedino vas još ljubav muči i izvesne dileme iz prošlosti, ali ovo je nedelja u kojoj  nećete moći da odolite šarmu nove osobe koja ulazi u vaš život i nudi vam vrlo stabilan odnos, pomoć, toplinu i emocije. U narednom periodu bićete u situaciji da ćete morati da rešavate neku emotivnu dilemu. Opredelite se za onu osobu koja vas iskreno voli i koja vam pažnju može pružiti bez odlaganja. Nemate potrebu da pravite komprimise ili da bilo šta više čekate. Pored svega ste nervozni i patite od nesanice.

DEVICA – Drage Device, počinjete nedelju tako što vaš vladar Merkur kreće napred i prva Mesečeva četvrt je u znaku Blizanaca, sazvežđa koje vlada vašim poslom. Odjednom se suočavate sa gomilom zaostalog posla i upravo od sredine ove nedelje počinjete ozbiljno da rešavate nagomilane probleme. Uplašićete vas možda količina nezavršenog posla, ali vi ste kao i uvek vrlo sistematični i na kraju rešavate sve na vreme. Na emotivnom polju vas očekuje pomalo komplikovana nedelja u kojoj ćete teško uspeti da ostvarite harmoničan odnos sa članovima porodice ili sa emotivnim partnerom. Muče vas glavobolja, pritisak, cirkulacija, a pritom okruženje i vaši najmiliji nemaju baš puno razumevanja za vas. Imate osećaj da vas partner ne razume i ne podržava onako kako biste želeli. Možda je bolje ne započinjati nikakav razgovor na tu temu, već se samo okrenite sebi, svom zdravlju i učinite nešto dobro za sebe.

Horoskop 3

VAGA – Drage Vage, nedelja pred vama koja označava početak proleća, dakle ulazak Sunca u znak Ovna – otvara sjajan period za vas. Moram reći da je sreda pomalo stresna i sa razlogom se pribojavate jer će doći do nekih preokreta na poslovnom planu, ozbiljnijih razgovora sa pretpostavljenima, kao i do pomeranja u radnom okruženju. Sve se to dešava oko vas, ali ništa vas ne dotiče, zato samo mirno i bez brzih reakcija. Pustite da se stvari same dešavaju i odvijaju bez vašeg učešća i komentara. Može se desiti da se zbog nečega osetite prozvanim, krivim ili pod pritiskom, međutim to je samo trenutak. Kako god se osećali, ustvari imate kompletnu podršku pretpostavljenih i stvari vam idu na ruku. Zdravstveno se dobro osećate ove nedelje, mogli biste da otpočnete vežbanje i treninge. Ovo je vrlo prijatna nedelja za nova poznanstva sa Vodolijama a naročito Ovnovima, prepustite se.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je veoma naporna i stresna nedelja, i žao mi je što to moram često da vam ponavljam u poslednje vreme. Imaćete jak osećaj nepravde na poslu i trebaće vam mnogo snage da se savladate, ali ako iko to može – to ste onda vi. Sve vas može “zakačiti” ove nedelje – i prekovremeni rad koji nije plaćen, kritika šefa i pretpostavljenih za nešto što niste učinili i izostanak unapređenja. Sam prelazak Sunca u znak Ovna krajem nedelje za vas je ipak veoma stresan, jer ako želite da zadržite svoju poziciju trebaće vam živci i strpljenje. Zdravlje je možda najviše ugroženo, pazite na pritisak jer ovo je nedelja sa ozbiljnim pretnjama na zdravlje. Vreme je da počnete da se kontrolišete odlaskom kod lekara. Vrlo ste nervozni, a one Škorpije koje imaju partnera neće baš nailaziti na razumevanje ove nedelje. Vaš partner mora da razume da je posledica vašeg neraspoloženja i preosetljivosti ipak samo posao koji se ne odvija kako treba. Izdržite još malo – do juna kada stvari kreću na bolje.

STRELAC – Dragi Strelčevi, konačno stižete do uspeha. Mnogo ste “brljali” zadnjih meseci, a evo napokon nedelje u kojoj ćete izaći kao pobednik. Studenti Strelčevi mogu pokazati sjajan uspeh na ispitima, oni koji traže posao od srede ga mogu i naći, a oni Strelčevi koji čekaju neki novac ili dokument – mogu se nadati krajem nedelje. Problem je sreda kada se može dogoditi izvesna neprijatnost u kući sa instalacijama, možda strujom, te pazite da ne dođe do nezgode – prekontrolišete neke tačke u vašoj kući. Takođe, pazite kako vozite. Ljubav krajem nedelje kreće u dobrom pravcu, moguća su nova poznanstva sa Ovnom, Blizancima ili Vodolijom. Po običaju, vaša očekivanja su nerealna i opet ste skloni preteranom optimizmu. Primirite se, i samo se družite, pred vama je zanimljiv i aktivan period.

Blond woman lying in field

JARAC – Dragi Jarčevi, suočićete se sa stresnom i napornom nedeljom. Skrenula bih vam pažnju na sredu kada vas čeka vrlo ozbiljan razgovor na poslu od kojeg vam zavisi sve. Savet je da ćutite i uradite kako vam se kaže, bez mnogo protestovanja jer bi ste mogli dobiti otkaz. Već neko vreme samo vam je posao u glavi i samo o tome mislite, ali čini mi se da ste bez razloga napravili gomilu neprijatelja oko sebe. Stanite sada, od ove nedelje vam mnogo toga zavisi. Kada je ljubav u pitanju, imate opet potpuno pogresšnu sliku o partneru. Osećate se zapostavljeno i čini vam se kao da vas partner ne razume, ali izgleda da je sve sasvim obrnuto. Kada biste prestali toliko da se opterećujete poslom i prenošenjem te energije na kuću, sve bi se promenilo, dakle – od vas zavisi mnogo stvari. Veoma ste nervozni jer i sami predosećate nevolje na putu.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je nedelja brzih odluka, dosta promena i mnogo vesti na poslovnom planu. Vaša nervoza ne jenjava, i dalje ste skloni konfliktima, svađi i nesporazumima, ali će od ove nedelje gomila stvari da se pomeri sa “mrtve” tačke. Do vas će stizati mnogo informacija, naročito ako čekate novac ili neko rešenje od države, pravni dokument. Takođe, ovo je nedelja u kojoj može doći do kvarova aparata  –  mobilnog telefona, kompjutera, a čuvajte i auto. Na ljubavnom planu, drage Vodolije, dočekali ste nedelju prepunu iznenađenja, naročito za vikend kada Venera bude ušla u znak Ovna. Mogući su planovi o zajedničkom putovanju sa partnerom, romantični trenuci, planiranje i opuštena atmosfera. Nevolju bi mogli predstavljati rođaci ili komšije sa kojima možete imati konflikt, problem ili lošu vest. Otpočnite dijetu, iskoristite početak posta.

RIBE – Drage Ribe, ušli ste u vrlo aktivnu nedelju koju ste u krajnjem slučaju i priželjkivali. Od vas će se tražiti više nego što možete, te ćete imati osećaj straha i iscrpljenosti. Nemojte se plašiti, vreme je da krenete da radite, i ako u početku sve to bude izgledalo suviše opterecujuće – dajte sebi vremena da se adaptirate jer nije sve tako crno. Ovo je upravo nedelja od koje može sve krenuti na bolje, dakle samo hrabro. I na ljubavnom planu vas čeka prelomna nedelja – nije problem ni u poslu ni u partneru nego u nekoj vrsti vaše nesigurnosti i slabosti kao i nesposobnosti da se odlučite gde da krenete. Drage Ribe, trgnite se i krenite u susret novim dešavanjima, jer leto je prepuno veoma lepih prilika i situacija. Nemojte da strahujete već učinite, razmišljaćete usput. Glavobolja je posledica nervoze.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh