I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. septembra

OVAN

Ove nedelje dominira izazovan aspekt Marsa sa Uranom. Nisu isključeni stresovi, da ćete prolaziti kroz razne provere ili se boriti za opstanak. Naprezanja na poslu mogu biti povezana sa iznenadnim havarijama, problemima sa tehnikom, mašinama, električnim instalacijama. Takođe sa transportom ili poslovima koji se odnose na saobraćaj. Možda će izostati materijalna ili verbalna podrška društvenih organizacija, asocijacija ali i prijatelja. Vikend je idealan za otvoren razgovor sa emotivnim partnerom i zajednički provod. Prolazna napetost.

BIK

Venera u opozitnom znaku ima zanimljiv upliv na javne i partnerske odnose. Doprinosi brzom uspostavljanju odnosa, velikoj društvenoj angažovanosti, posebno ako se bavite umetnošću i srodnim aktivnostima. S druge strane, ispoljavate osetljivost i često donosite odluke u skladu sa raspoloženjem. Poželjno je da izbegavate rasprave sa autoritetima. Mars utiče na karijeru i podrazumeva pažljivo planiranje, uzdržavanje od rizičnih poteza. Atraktivni ste za suprotni pol, magnetski privlačni i senzualni. Ljubav na prvi pogled ako ste bez partnera. Kontrolišite rad hormona.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, u subotu menja znak. Deluje na oblast kreativnosti, poslove koji se rade iz ljubavi. Odličan aspekt za javne nastupe, zabavne programe, bavljenje sportom, podučavanje dece. Imaćete uspeha kako u društvenim, tako i u političkim aktivnostima. Lep aspekt sa Marsom podrazumeva brzo donošenje odluka, čak grandiozne poslovne poteze. Odnos sa starijim osobama je delikatniji nego obično. Moguća ljubavna afera kroz poslovne odnose ili će vas fascinirati neko na visokom položaju. Sklonost glavobolji i umoru.

RAK

Početkom nedelje je Mesec u opozitnom znaku i stavlja akcenat na javne i partnerske odnose. Delovaćete prilično suzdržano, kontrolisano, što je idealno za organizaciju poslova. Starije osobe mogu imati značajan uticaj na odluke koje donosite ili ćete biti u prilici da od nekog autoriteta zatražite podršku, savet. Vikend je povoljan za bavljenje privatnim biznisom ili dogovore vezane za gradnju, finansiranje, pitanja osiguranja nepokretnosti. Većina je posvećena porodici, deci i bračnom partneru. Mlađima predstoje zabave i strastveni susreti. U dobroj ste formi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

U nedelju Sunce menja znak tako da će u narednom periodu uticati na komunikaciju. Do tada možete rešavati finansijske poslove i sve što se odnosi materijalnu sigurnost. Kako je i Merkur na poslednjem stepenima znaka, budite odmereni u svojim odlukama. Izazovan aspekt sa Marsom znači da je najbolje da odložite potpisivanje ugovora dok ne usaglasite stavove sa konkurencijom. Izbegavajte rasprave, konflikte sa nadređenima, saradnicima ali i bračnim partnerom. Možda ćete reći i ono što ne mislite a to će imati posledice na odnos kakav ne želite. Proveravajte krvni pritisak.

DEVICA

Do subote ste pod uplivom Merkura i Sunca. Potom će njihov tranzit promeniti finansijsku i materijalnu situaciju. Dakle, ovo je faza kada privodite kraju određene poslove, ili dogovore sa autoritetima, potencijalnim saradnicima. Imate uspeha u ekonomiji, trgovini, dopunskim izvorima zarada. Dolazi do izražaja stvaralačka sposobnost i preduzimljivost u privatnom biznisu. Moguća je okupiranost tehnikom, kompjuterima, telefonima, popravkama. Prilično ste komunikativni i lako sklapate nova prijateljstva. Ljubav na kraćem putu. Odmarajte se više.

VAGA

Sunce i Merkur će krajem nedelje tranzitirati vaš znak. Do tada imaju upliv na oblast tajni i podsvesti. Idealno ako se bavite pisanjem, studiranjem, istraživačkim radom ili naukom. Takođe, ako se bavite lečenjem, medicinom i srodnim oblastima. Uspeh vas očekuje u sportu, aktivnostima vezanim za zabavu, šou biznis. Obratite pažnju na troškove i raspolaganje imovinom. Kao da ste u raskoraku između želja i mogućnosti. Venera podstiče strastvenost i provokativno ponašanje a to može poljuljati emotivni status. Zaljubljivost. Obratite pažnju na ishranu.

ŠKORPIJA

Napeti aspekti Marsa i Urana podrazumevaju veći stepen obazrivosti. Skloni ste nekontrolisanim impulsima, rasipanju energije ili pogrešnim odlukama. Možda će biti nepredviđenih situacija koje se rešavaju u hodu ili kvarova, havarija, koje menjaju poslovne tokove. Svakako, ne dozvolite da vas neko iznervira zbog propusta, nemara ili loše procene. Biće prilike za tajne dogovore i planove krajem nedelje. Moćni ljubavni aspekti ne ostavljaju nikoga ravnodušnim ko se nađe u vašoj blizini. Bez premca ste u osvajanju suprotnog pola. Čuvajte se povreda.

STRELAC

Sanjate o uvećanju prihoda i dugoročnim poslovima. Odluke koje sada donosite imaće velikog uticaja na vašu karijeru.Krajem nedelje se ukazuju šanse za putovanja i diplomatske pregovore. Okrećete se timskom radu, grupnim i kolektivnim aktivnostima. Možda će biti konsultacija sa pravnicima, provere računa, dokumenata ili iznenadnih tehničkih problema. Ne dozvolite da vas sitnice izbace iz takta. Venera je još uvek u polju tajni tako da ste misteriozni kada je reč o ljubavi. Uzbudljivi susreti. Proveravajte ispravnost vozila.

JARAC

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje.Utiče na raspoloženje koje će se menjati u skladu sa izazovima okoline. Porodični odnosi su u prvom planu kao i interakcije sa ženama ili većim brojem ljudi. Možda ćete se baviti ozbiljnijim temama, organizacijom poslova ili podučavanjem. Finansijske transakcije izbegavajte, kao i rizične poduhvate vezane za nekretnine, investicije. Mars utiče na zarade ali i troškove. Krajem nedelje raste optimizam a biće i zanimljivih društvenih događaja, zabave i prijateljskih skupova. Ljubav i druženje se prepliću. Vežbajte.

VODOLIJA

Upliv Marsa u vašem znaku je izuzetno moćan. Od fleksibilnosti zavisi kako ćete se izboriti sa brojnim izazovima. Prepliću se poslovni uticaji, privatni, kao i javni. Posebno ako ste na rukovodećoj poziciji ili zavisite od podrške javnosti, medija. Prilično ste omiljeni u poslovnom krugu ili ste već ostvarili položaj o kojem mnogi samo sanjaju. Vikend je rezervisan za putovanja, dogovore sa strancima ili interakcije sa visokoobrazovnim institucijama. Pomalo ste frustrirani situacijom u porodici ili vas obaveze udaljavaju od partnera. Relaksirajte se.

RIBE

Lep aspekt Jupitera i Neptuna podstiče optimizam. Dolazi do izražaja intuicija i kreativne sposobnosti. Sada ste u prilici da ostvarite ekonomski i finansijski uspeh, kroz značajna ulaganja i poslovnu saradnju sa strancima. Iskoristite ovu nedelju za dogovore i potpisivanje ugovora. Ne zaboravite intrigantan položaj Marsa koji deluje na polje tajni. Praktično, donosi iskušenja ili skrivene neprijatelje, pa budite na oprezu. Odnos sa bračnim partnerom je harmoničan i pun obostranog razumevanja. Ako ste slobodni, maštate o idelanoj ljubavi. Psihosomatske smetnje.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh