I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. maja

OVAN

U ovom periodu ste usmereni na lične interese, porodični biznis,privatne poslove i sve što podrazumeva najuži ambijent. Mars, vladar  je u padu, sve do sredine juna, i na neki način oslabljen, pa ne ispoljavate ambicije na način koji je karkaterističan za vas. Ipak, uspešno se hvatate u koštac sa tekućim problemima a i komunikacija sa bližom okolinom je izuzetno dobra i zanimljiva. Od petka možete uživati u kraćim putovanjima, novim poznanstvima, predavanjima. Aktivni ste kod kuće. Mlađi će uživati u flertu, zavođenju a nije isključena ni ljubav na prvi pogled. Regulišite ishranu.

BIK

U četvrtak Sunce napušta vaš znak i prelazi u polje zarada, novca, materijalne sigurnosti. Eto prilike da poboljšate svoj ekonomski i finansijski status kroz nove poslovne prilike. Pre toga je neophodno da se pozabavite prošlošću, da raščistite sa starim dugovima, porezima a možda i saradnicima sa kojima ne delite iste ciljeve. Savet ili podrška od starije osobe, autoriteta, biće od ključnog značaja za sve buduće poteze. Dominira želja za mirnim i stabilnim emotivnim životom. Odlično slaganje sa partnerom ako ste u braku ili dužoj vezi. Kondicija je na zavidnom nivou.

BLIZANCI

Sunce započinje tranzit vašim znakom od četvrtka. Lep period za mnoge, jer ste pod uplivom više planeta, a samim tim su mogućnosti za napredovanje i realizaciju planova mnogo veće. Ali komfuziju unosi izazovan aspekt Merkura sa Neptunom pa budite na oprezu tokom vikenda. Proveravajte dokumenta, papirologiju, sve dogovore ali i nove poslovne saradnike. Ne dozvolite da vas bilo kakav propust udalji od suštine. Neki će biti zaneseni romantičnim susretom ili osobom koja ih magično privlači ali i zbunjuje istovremeno. Sklonost alergijama, infekcijama.

RAK

Mesec je u fazi rasta što je povoljno za poslovne aktivnosti, intelektualne napore, ispoljavanje inicijative. Ipak, ne gubite iz vida da u narednom periodu slede dva pomračenja, na koja ste osetljivi, pa pažljivije donosite odluke. Na neki način ste se povukli, kao da preferirate rad u tišini, izolaciji, konsultacije iza zatvorenih vrata ili poverljive razgovore. Nikome ne otkrivate planove, što je i najbolje ako želite promene. Tajnoviti ste i kada je reč o ljubavi, emotivnom životu. Moguće paralelne veze i susreti ako ste mlađi. Prolazna nervoza.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sunce, vaš vladar, menja znak u četvrtak. Tranzit vazdušnim znakom i poljem ciljeva, prijatelja, ukazuje na ležerniji, zanimljiviji period.   Dominiraće timski rad, česti sastanci, udruživanje, razmena ideja sa mladim osobama, prijateljima… Finansijska situacija se poboljšava, pa očekujte iznenadne dobitke, možda i sa više strana. Ispoljićete organizatorske sposobnosti ili inspirisati druge da vam se pridruže u novim projektima. Idealista ste u ljubavi i samim tim privlačite suprotni pol. Sa emotivnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini. U dobroj ste formi.

DEVICA

Ekspanzija u profesionalnoj oblasti je sve izvesnija. Od petka su mogući pregovori, konsultacije sa različitim interesnim grupama ako preferirate visok položaj ili državnu funkciju. Merkur u izazovnom aspektu sa Neptunom podrazumeva oprez u donošenju konačnih odluka, oko potpisivanja sporazuma. Osetićete poboljšanje na finansijskom planu što će vas ohrabriti na dalje poteze i bolje planiranje. Društveni život je sve zanimljiviji a biće izlazaka, zabave, susreta. Sa emotivnim partnerom lako postižete kompromis. Umor.

VAGA

Fokusirani ste na karijeru i javno delovanje. Period je povoljan za sklapanje korisnih saveza, udruživanja, za ortakluke ako ste usmereni na kulturu, umetnost i obrazovanje. Neki će ostvariti saradnju sa stranim firmama, strancima, sportskim društvima, istraživačkim centrima. Venera u dobrom aspektu sa Saturnom pogoduje komunikaciji sa starijim osobama, autoritetima, i dugoročnim poslovima. Uspeh kroz kontinuirane napore. Prilično ste selektivni kada je reč o ljubavi. Uglavnom, uživaju svi koji su u braku i dužim vezama. Vitalni ste.

ŠKORPIJA

Trenutno ste okupirani ozbiljnijim temama, naročito finansijama. Važno je i dobijanje podrške, kako materijalne, tako i verbalne. Dakle, realizacija planova i dostizanje visokog položaja zavise od nekog vida udruživanja, ortakluka, koji će se realizovati u narednom periodu. Neki će se pozabaviti nasleđem, osiguranjem, porezima, ili raspolaganjem imovine bračnog partnera. Za njega je ovo faza napredovanja, ekspanzije, u čemu je i vaša uloga prilično naglašena. Strastveni ste, raspoloženi za eksperimentisanje ako ste slobodni. Posvetite pažnju vežbama i masaži.

STRELAC

Naglašeno polje javnosti i partnerstva ukazuje na popularnost, širenje poslovnog uticaja. Od petka ste u prilici da realizujete važan dogovor ili ćete dobiti ponudu o kojoj ste sanjali. Iako je krajem meseca pomračenje u vašem znaku, koje najavljuje važan događaj, nema razloga za brigu jer su svi aduti u vašim rukama. Obratite više pažnje na dokumenta, papirologiju, šta potpisujete jer su izvesne omaške, propusti. Optimizam vas prati i na emotivnom planu. Mamite uzdahe suprotnog pola ali ste još uvek neodlučni, skloni flertu. Pažljivo u saobraćaju.

JARAC

Saturn, vaš vladar, kreće retrogardno u nedelju. Za njega je to prirodno stanje jer je sinonim za prošlost. Može da ukaže na ponavljanje nečega, životnu situaciju koja postaje ponovo aktuelna ili vraćanje unazad. To može biti i neka vrsta ispita,podsećanje na nešto iz prošlih vremena ili vezano za pretke. Kako je u vašem polju novca, zarada, možda ćete se pozabaviti  dugovima. Inače, ovo je period kada ste zaokupljeni poslovima, pružanjem usluga ili zanatstvom. Aspekt sa Venerom je zanimljiv za ljubav, naročito osobe koje su vam značile u prošlosti. Slabija cirkulacija.

VODOLIJA

U petak Saturn, suvladar vašeg znaka, menja smer kretanja, odnosno postaje retrogardan. Kako je u izazovnom aspektu sa Uranom, obratite pažnju na sve što se dešava oko vas. Moguća su iznenađenja, promene ali situacije koje su povezane sa prošlošću. Većina aspekata je povoljna, pre svega ako ste kreativni, radite poslove koje volite, iz ljubavi, ili su zabavnog karaktera. Sreća vas prati i na finansijskom planu. Mlađi će uživati u izlascima, zabavi, udvaranju, sportskim  aktivnostima. Porodična situacija je nešto složenija. Neophodna vam je relaksacija.

RIBE

Većina planeta deluje na polje intime, doma, pa je fokus na privatnim ili državnim poslovima. Jupiter u izazovnom aspektu sa Suncem ukazuje na rešavanje pravnih i zakonskih problema ili iz oblasti obrazovanja. Ovo nije lak period za pridobijanje istomišljenika , uspostavljanje diplomatije  i zato obazrivo donosite zaključke. Ovde je neophodan balans jer postoji tendencija ka preterivanju. Na emotivnom planu ste zaštićeni, pogotovo ako ste u braku, jer je porodica uvek uz vas, kao i bračni partner. Racionalno raspoređujte energiju da ne dođe do iscrpljivanja.

Piše astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh