I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. juna

OVAN

Ovo je prilično naporan period zbog izazovnog aspekta Marsa, vašeg vladara, sa Plutonom i Saturnom. Ukazuje na prenaprezanje da bi se ostvario neki cilj ili poslovni plan. Postizanje kompromisa neće ići tako glatko ukoliko ste sa nekim u ortakluku, zavisite od ostalih članova zajednice, udruženja, organizacije…Ipak, situacija nije toliko komplikovana da je ne možete rešiti samo ako se bolje organizujete i fokusirate na ono što je bitno. Emotivni partner se može udaljiti od vas ako insisitirate samo na svojim željama. Budite fleksibilniji. Nervna razdražljivost.

BIK

Za vas je od prevashodne važnosti da budete oprezni i pažljivi u svim poslovnim situacijama. Posebno kada je reč i finansijama, bankarskim operacijama i rešavanju pravnih problema. Venera u izazovnom aspektu sa Jupiterom i Neptunom podstiče nemarnost, iluzije, ali i razotkrivanje prevara, izdaje. Ukoliko ste u iskušenju da se priklonite nekoj grupi, autoritetu, budite spremni na iznenađenje. Aspekt vas može privremeno razdvojiti od emotivnog partnera zbog putovanja ili nagomilanih poslovnih obaveza. Sklonost alergijama.

BLIZANCI

Sunce ostaje u vašem znaku do petka a onda menja znak, tako da će u narednom periodu uticati na finansije i  materijalnu stabilnost. Obratite pažnju na sklapanje novih sporazuma, ugovora i potpisivanje dokumenata. Takođe na sve što je vezano za zakone, odabir zastupnika u sudskim procesima, parničenjima. Najbolje bi bilo da se usmerite na putovanja,  učenje, sticanje unutrašnjih znanja i sve što je vezano za estetiku. Prilično ste senzitivni, skloni liniji manjeg otpora u emotivnim odnosima. Mlađi uživaju u pažnji suprotnog pola. Moguća glavobolja.

RAK

Od petka Sunce tranzitira vašim znakom. Čini vas sigurnijim, energičnijim i bolje organizovanim. Od vas zavisi kako ćete iskoristiti ovaj period i podršku nekoliko planeta. Uglavnom, dominiraće susreti, dogovori, nova poznanstva, kraća putovanja,intelektualna živost. Možete skrenuti pažnju na sebe svojim polemikama, opaskama, pisanjem,analizama ali i sportskim aktivnostima. Planeta ljubavi je u polju tajni, pa možda preovladava potreba za idealisanjem partnera. S druge strane, naginjete zadovoljstvima, komforu i umetnosti. Kontrolišite krvni pritisak.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce, vaš vladar, menja znak od petka. Delovaće na polje tajni, podsvesti, izolacije. Izbegavaćete uobičajene, svakodnevne aktivnosti,sve što vas sputava. Možete se okrenuti stvaralaštvu, svemu što vas inspiriše, nadahnjuje. Pogodan je momenat za privatan biznis  u vezi sa odmorom, hotelima, ali i noćnim klubovima, barovima, neobičnim putovanjima i ekspedicijama. Svakako je preporuka da se više posvetite sebi, da odmarate i razmislite o svojim prioritetima. To se odnosi i na ljubavni život. Prija vam nezavisnost, druženje, flert i zabava. Više se relaksirajte.

DEVICA

Društveno ste orijentisani, okrenuti timskom delovanju,organizaciji poslova i originalnim planovima. Sve zavisi od komunikacije i povezivanja sa saradnicima a to je i glavni kamen spoticanja u ovom periodu. Sada ste u fazi kada rešavate nesvakidašnje i neubičajne probleme. Preporuka je da izbegavate sve što je rizično, potpisivanje dokumenata, sklapanje sporazuma sa novim ljudima. Kako ste više orijentisani na karijeru, emotivni odnosi su u drugom planu. Srećom, partner ima razumevanja za svaki vaš izostanak. Čuvajte se povreda.

VAGA

Većina planeta deluje na vaše polje statusa i karijere. Od petka će i Sunce podsticati ambicije a nekima doneti preokret u poslu. Inteziviraju se  odnosi sa autoritetima, različitim interesnim grupama, timovima a biće i šanse za realizaciju unosnih projekata. Možda ćete osetiti otpor u svom okruženju, neki vid konkurencije ako ne koračate utabanim stazama, ali to neće promeniti planove koje ste sebi zacrtali. Trenutno maštate o putovanju u inostranstvo, naravno u društvu  sa emotivnim partnerom. Uživajte u voću i povrću.

ŠKORPIJA

Do kraja meseca ste izloženi prilično jakim iskušenjima. Zato izbegavajte prenagljene odluke, sudove ili da budete uvučeni u zakulisne radnje. Naporan period je i za sve koji posluju sa inostranstvom, stranim firmama i kompanijama, bave se trgovinom, izvozno-uvoznim biznisom. Potreba da sve završite što brže, u rekordnom roku, može prouzrokovati negodovanje ili otpor kod onih koji nisu u stanju da prate vaš tempo. Posvetite se voljenoj osobi i sve ćete lakše prebroditi. Mlađi su skloni flertu i eksperimentisanju u ljubavi. Čuvajte se povreda.

STRELAC

Početkom nedelje je pun Mesec u vašem znaku. To je prilika da se nešto zaokruži, privede kraju, posebno ako je reč o privatnom biznisu. Ako ste bili rasplinuti na više strana, možda će prevagnuti potreba da se negde otputuje u inostranstvo. U svakom slučaju, odnosi i poslovi sa strancima mogu biti pun pogodak u ovom periodu. Krajem nedelje obratite pažnju na finansijske transakcije. Upliv Venere na bračne odnose je izuzetno povoljan. Biće prilike za izlaske, provod ali i romantična upoznavanja ako ste slobodni. Oticanje nogu ako ste tome skloni.

JARAC

Nikako da uskladite želje i mogućnosti. Imate utisak da naporno radite, stalno nešto dokazujete ili se podmećete za druge, a rezultata nema. Ovo je izuzetno zahtevan i dinamičan period za sve koji se bave militantnim zanimanjima, poput policajaca, vojnika, ali i inženjera, građevinara… Od petka ste u prilici da poboljšate svoj javni imidž. Izbegavajte polemike,kritičnost, i konfrontacije sa opozicijom. Možda ste partneru prepustili vođstvo i to vas je na neki  način rasteretilo, bar kada je reč o porodičnim obavezama. Konstruktivno usmeravajte energiju.

VODOLIJA

Sa dosta entuzijazma privodite kraju poslovnu sezonu i planirate odmor. Nešto aktivniji su privatnici i svi koji se bave uslužnim delatnostima. Od petka ste  u prilici da sklopite zanimljivu saradnju ili proširite krug svog delovanja. Sunce ima dobar upliv na polje rada a donosi i naklonost autoriteta. Ako se bavite manuelnim poslovima, pažljivo rukujte alatima, oštrim predmetima, jer ste skloni povredama. Na neki  način ste se prepustili emotivnom partneru, romantici, ljubavi a sve ostalo je u drugom planu. Obratite pažnju na imunitet.

RIBE

Postigli ste dogovor kakav ste želeli i sada možete da se opustite. Ipak, svesni ste da ste tek na početku poslovnog projekta i da su iznenađenja uvek moguća. Naglašeno polje kreativnosti donosi uspeh stvaraocima, svima koji se bave nekim vidom zabave, prezentacijama ali i sportom. Možda ste u iskušenju da se pozabavite finansijskim špekulacijama, devizama i poslovima na berzi. Bitno je da pažljivo birate saradnike. Na emotivnom planu nema većih turbulencija, izuzev ako ste bez stalnog partnera. Oko vas obleće više osoba i to vam prija. Slušajte intuiciju.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh