I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. jula

OVAN – Ova nedelja je izuzetno zanimljiva i važna jer Mars menja znak u četvrtak. Ali do tada budite na oprezu jer izazovan aspekt sa Uranom ukazuje na brzopletost, nervozu i sklonost rizicima. Poželjno je da sačekate sa donošenjem odluka, da ništa ne menjate do tada .Znači, obavljate uobičajene poslove, ne forsirate ništa,  ne konfrontirate se i čekate svojih pet minuta.A od petka dobijate pozitivnu motivaciju, započinjete novi projekat. Više ćete se zabavljati, izlaziti, posećivati luksuzna mesta.Početak ljubavne veze za usamljene.Pažljivo rukujte električnim aparatima i tehnikom.

BIK – Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku.Utiče na emocije, ali kod vas ukazuje na usmerenost ka porodičnim  ili privatnim poslovima.Stalo vam je do realizacije planova ali očekujete podršku bliskih ljudi, naročito rodbine. Iako će biti važnih susreta i dogovora, konačne odluke i rešenja su još uvek daleko.Od četvrtka je dobar period za privatan biznis  ili ćete biti raspoloženi za  radove u kući.Neki će se baviti nasleđem, imovinom, nekretninama.Oslonite se na savet starije muške osobe ili bračnog partnera.Sreća vas prati u ljubavi.Sklonost alergijama.

BLIZANCI – Dobar aspekt Merkura i Saturna  znači da ispunjavate svoje obaveze brzo i u potpunosti.Povoljan je trenutak za ulaganje novca, kupovinu stana, zemljišta ili sticanje materijalne sigurnosti. Uživate poverenje autoriteta, naročito starijih  i mnogi od njih nastoje da vas angažuju u svojim poduhvatima. Ako dobro osmislite planove i komercijalne aktivnosti, uspeh je zagarantovan.Druga polovina nedelje je povoljna za putovanja, prepisku , potpisivanje dokumenata.Venera u prvoj kući donosi popularnost ali i sklonost zaljubljivanju.U odličnoj ste formi.

RAK – Sunce i Mars napuštaju vaš znak u drugoj polovini nedelje. Fokus će biti na rezultatima, materijalnoj sigurnosti i finansijama. Nema razloga za zabrinutost jer će svi vaši napori biti krunisani uspehom.Kako je u nedelju mlad Mesec u polju novca, ukazuju se šanse za nove poslove ili bolje zarade. Možete dobiti podršku autoriteta ,ako je to neophodno ,ili ćete osetiti rast popularnosti u društvu.Nisu isključeni iznenadni troškovi ali to vas neće uzdrmati. Oscilacije na emotivnom planu su uobičajene ako ste bez stalnog partnera. Imunitet je sve bolji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV – Od četvrtka je Mars u vašem znaku a od subote mu se pridružuje Sunce.Snažne energije podižu raspoloženje, doprinose većem optimizmu i čine vas izuzetno aktivnim.Krajem nedelje je i mlad Mesec u vašem znaku koji je simbol početka, nečeg novog.Dakle ulazite u izuzetno važan period a od vas zavisi kako ćete iskoristiti šanse koje su pred vama.Dobijate naklonost  i podršku uticajnih ljudi,stičete popularnost i javna priznanja.Društveno ste orijentisani,okrenuti prijateljima, flertu, osvajanju suprotnog pola. Ljubav kroz prijateljstvo. Okrenite se sportu.

DEVICA – Nema bitnijih promena na poslovnom planu. Venera ima pozitivan uticaj na sve što se dešava oko karijere i većini donosi popularnost. Uglavnom, uživate u uobičajenim aktivnostima , prijatnim susretima sa saradnicima. U drugoj polovini nedelje dosta planeta tranzitira polje tajni, kao i vaš vladar Merkur.Priuštite sebi kraći odmor ili se posvetite nekom hobiju, poslovima koje radite iz zadovoljstva.Tajne ljubavne veze su izvesne ako ste do sada bili usamljeni, naročito žene. Ako ste skloni nesanici, naučite da se opustite.

VAGA – Karijera je još uvek pod uticajem Sunca i Marsa ali samo do sredine nedelje. To znači da ulazite u fazu rasterećenja,  jer ste većinu toga  završili i planirate  godišnji odmor. Ipak, do tada budite oprezni u javnoj komunikaciji, u ophođenju sa autoritetima ali i podređenima.Pažnja će biti na društvenim aktivnostima, upoznavanju novih prijatelja, pristupanju strankama, udruženjima ili poseti novom klubu. Pomalo ste zapostavili emotivni život ili ste se distancirali od partnera.Mars ukazuje na iznenadne strasti i udvaranje ali ženama.Vitalni ste.

ŠKORPIJA – Većina je u periodu kada uspešno  i u kontinuitetu obavlja poslove. Sredinom nedelje Mars menja znak i prelazi u polje karijere. Ova promena će imati snažan upliv na mnoga dešavanja .Sve zavisi od toga kojim se poslom bavite,i da li ste na rukovodećoj poziciji. Svakako, aspekt ima izuzetan značaj na militantne profesije, ako ste zaposleni u policiji , vojsci, ili se profesionalno bavite sportom. Venera u polju erotike ukazuje na snažnu privlačnu moć  a to vešto koristite u osvajanju suprotnog pola. Obratite pažnju na rad srca, krvni pritisak i cirkulaciju.

STRELAC – Lep aspekt Jupitera i Venere  ima odličan uticaj na sticanje popularnosti . Naravno, ako se bavite umetnošću,  medijima, pozorištem,društvenom delatnošću. Lako uspostavljate komunikaciju sa drugima i tako širite svoj uticaj.Druga polovina nedelje je zanimljiva za putovanja, kontakte sa inostranstvom ali i visokoobrazovnim ustanovama.Izvesne su lepe vesti iz daljine ili novi poslovni aranžman.Većina lako uspostavlja harmoničan odnos sa bračnim partnerom. Ostali balansiraju između nove i stare ljubavi. Uživajte u putovanju.

JARAC – Rođeni u trećoj dekadi mogu biti pod pritiskom sve do petka.Izbegavajte nametanje volje drugima, ali i donošenje brzopletih odluka. Takođe, nije preporučljivo potpisivanje ugovora, niti sklapanje  ortakluka dok ne razmotrite sve informacije.Od četvrtka se situacija smiruje, ali će fokus biti na dobijanju podrške. To se odnosi , kako na verbalnu, tako i na finansijsku. Nisu isključeni problemi sa nasledstvom, kreditima, osiguranjem.Tenzija između vas i bračnog partnera polako popušta.Simpatija na radnom mestu ako ste slobodni.Kontrolišite unos šećera.

VODOLIJA – Sada ste u fazi kada završavate sve najvažnije poslove. Ako vas prati nervoza zbog nagomilanih obaveza, strpite se do četvrtka. Mars, najzad ,menja znak i prelazi u polje partnerstva. Sunce, takođe deluje na ovo polje, tako da obraćate pažnju na druge i javnu komunikaciju. Na neki način dominirate nad drugima, ili ćete  nastojati da skrenete pažnju na sebe svojim delovanjem, javnim diskusijama i izjavama.Bračni partner je u periodu  pojačane aktivnosti što će delovati podsticajno i na vas. Nove ljubavi za mlađe. Pažljivo rukujte oštrim predmetima.

RIBE – Ulazite u  dinamičan period  od četvrtka. Mars i Sunce deluju na polje rada, a to znači da nećete dizati glavu od posla. Na neki način ste to i priželjkivali. Kao da ste u prethodnom periodu maštali, planirali, nadali se, ali sada je trenutak da sve to realizujete. Biće značajnih susreta sa saradnicima, autoritetima, podređenima ako se bavite privatnim biznisom. Mlad Mesec u istom polju nagoveštava novine na radnom mestu ili pozitivne promene.Venera ima lep upliv na sva dešavanja u porodici a tu se osećate najbolje i , pre svega, zaštićeno. Više se odmarajte.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh