I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. decembra

OVAN

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Naglašava potrebu za akcijom, promenom, dinamikom i afirmacijom. Biće prilike za isticanjem ako se bavite visokim obrazovanjem, studirate, ili ste poslovno vezani za inostranstvo. Kako je Mars u aspektu sa Plutonom, osvajanje velikih ciljeva je na dohvatu ruke. Posebno kada se radi o sportu, profesijama koje podrazumevaju izuzetnu fizičku i psihičku spremnost. Kod nekih će se razbuktati strasti koje već duže vreme tinjaju. Skloni ste tajnim ljubavima i maštanjima. Čuvajte se infekcija.

BIK

Utorak i sreda su dani kada ste pod uplivom egzaltiranog Meseca. Eto prilike da inicirate aktivnosti ili plasirate ideje koje će imati odjeka u javnosti. Venera je u dobrom aspektu sa Saturnom, pa je fokus na dugoročnim poslovima, odnosima sa starijim osobama i autoritetima. Moguće je potpisivanje ugovora ako poslujete sa strancima ili se bavite izvozno – uvoznim poslovima, ekonomijom. Ostavljate dobar utisak na okolinu a privlačni ste i za suprotni pol. Lep period za ljubav, učvršćivanje odnosa sa emotivnim ili bračnim partnerom. Proverite rad štitne žlezde.

BLIZANCI

Merkur u aspektu sa Jupiterom donosi brojne prednosti u pregovorima sa strancima ali i autoritetima, ljudima na visokom položaju. Biće zanimljivih kontakata, poslovnih i finansijskih transakcija. Idealno za književnike, predavače, spikere, voditelje, naučnike, sve koji prenose znanje. Upliv Marsa na karijeru još uvek traje a podrazumeva konstruktivno upravljanje energijama. Bitno je da ne podležete emocijama i pritiscima pri donošenju važnih odluka. Odnos sa emotivnim partnerom učvrstićete iskrenim i otvorenim razgovorom. Alergije.

RAK

U subotu je pun Mesec u vašem znaku. Možda ste u fazi kada privodite kraju određene projekte, poslove, zaokružujete važan period u životu. To je i prilika za podvlačenje crte, sumiranje utisaka o godini koja je polako na izmaku. Većina aspekata naglašava privatne poslove, interakcije sa inostranstvom ili dosta poslovnih putovanja. Sada sve zavisi od dobre organizacije i kontakata koje ostvarujete. Vikend je zanimljiv za susrete sa autoritetima, starijim osobama. Sunce ima dobar upliv na emotivni i bračni život a ženama donosi zanimljivo poznanstvo. Rekreirajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sve do petka Sunce deluje na oblast kreativnosti. Potom prelazi u zemljani znak i podseća na svakodnevne obaveze. Ipak, zanimljiv aspekt sa Uranom ukazuje na potrebu za promenom. Možda ćete iznenada poželeti da otputujete na kratko, da rutinu zamenite nečim potpuno novim ili da se posvetite reformama. Neočekivana vest ili susret može promeniti planove. Obratite pažnju na finansije i izbegavajte rizične transakcije. Skloni ste hedonizmu ali, srećom, partner je spreman da vam ugađa. Mlađi će uživati u izlascima i provodu. Problemi sa cirkulacijom i kičmom.

DEVICA

Ovo je period kada ste posvećeni privatnom biznisu ili porodičnim obavezama. Dok je Mars u polju javnosti budite obazrivi u komunikaciji. Bitno je šta potpisujete, izjavljujete ali i sa kim se udružujete. Proveravajte dokumenta, račune, jer izazovan aspekt sa Neptunom ukazuje na prevare, neiskrenost i neopravdane rizike. Sunce, od petka, ima dobar upliv na umetnike i sve koji se bave zabavom, ali i obrazovanjem dece, pedagogijom. Donosi susret sa osobom koja vam je značila u prošlosti. Dobar period za bračne podanike znaka. U dobroj ste formi.

VAGA

Mars u kući posla podrazumeva mnoštvo aktivnosti. Tako će biti do kraja godine. Ipak, aspekt sa Neptunom ukazuje na oscilacije i da možda imate problem oko organizacije. Posebno kada je reč o poslovima vezanim za lečenje, medicinu, farmaciju, veterinu, rad sa životinjama i slično. Venera ima pozitivan uticaj na prihode  naročito od poslova sa ženama, ili ako se bavite umetnošću, muzikom, modom, medijima. Sunce od petka unosi harmoniju i sklad u porodične odnose i privatan život. Moguća neobična ili tajna ljubavna veza kroz poslovne kontakte. Regulišite ishranu.

ŠKORPIJA

Odličan period za finansije, zarade i ulaganje u nove projekte. Pozicija Marsa u polju kreativnosti podrazumeva uspeh u poslovima koje radite iz ljubavi. Dakle, ako ulažete u nešto u čemu uživate, neće izostati ni finansijska satisfakcija. To može biti sport, rekreacija, ali i bavljenje zabavom, muzikom, arhitekturom, turizmom, marketingom. Sunce od petka menja znak i stavlja akcenat na komunikaciju. Biće kraćih putovanja, puno kontakata, razmene informacija ali i uživanja sa onima koje volite. Lep period za ljubav. Sklonost infekcijama.

STRELAC

Sunce je u vašem znaku do petka a onda prelazi u polje novca. Donosi napredovanje ili ekonomski uspeh, dobitak od nekog projekta. Nije isključeno ni sklapanje dugoročnog posla o kojem razmišljate već duže vreme. Za sada ste  zaštićeni Jupiterom i Merkurom koji su zanimljivi ako sarađujete sa strancima. Ipak, Mars u kući privatnosti ukazuje na  dosta aktivnosti oko porodičnog biznisa ili rešavanje intimnih problema. Prilično ste zatvoreni ili tajanstveni kada je reč o bračnom ili emotivnom statusu. Tajne ljubavi ako ste mlađi. Ne zapostavljajte fizičku aktivnost.

JARAC

Sunce tranzitira vaš znak od petka. Dan pre toga je pun Mesec u opozitnom znaku. Odličan aspekt ako zaključujete nove poslove, sklapate važne dogovore ili potpisujete ugovore. Možete se osloniti na neku stariju mušku osobu, autoritet, ako očekujete finansijsku podršku. Budite oprezni kod potpisivanja dokumenata jer Mars u polju komunikacije otežava postizanje kompromisa. Odnosi se i na kupovinu kola i tehnike. Društveni život je u usponu. Raspoloženi ste za izlaske, slavlja, čavrljanje sa prijateljima ali i emotivnim partnerom. Oprez u saobraćaju.

VODOLIJA

U drugoj polovini nedelje dolazi do izražaja lep trigon Urana sa Suncem. To je šansa za širenje ličnog uticaja i sticanje novih prijatelja. Odličan aspekt za kreativce, stvaraoce, sve koji su inventivni, skloni reformama. Ipak, podrška stiže od proverenih prijatelja, autoriteta, a nije isključeno ni udruživanje koje će imati dugoročne efekte na ispunjenje ciljeva. Dobici su izvesni kroz kreativne projekte, medije, bavljenje umetnošću. Možda vas fascinira osoba sa nesvakidašnjim talentima. Prepliće se privatan i profesionalni život. Nervoza.

RIBE

Možda ste razapeti na više strana i pomalo dezorjentisani. Ipak, ne možete se požaliti na rezultate koje postižete. Merkur donosi zanimljive poslovne kontakte, dogovore, razmenu informacija, ideja. Takođe,  susrete sa strancima, autoritetima, obrazovanim ljudima i pruža šansu za širenje uticaja, napredovanje u karijeri. Od petka Sunce deluje na oblast ciljeva, naročito dugoročnih. Ukazuje na prihode od poslova. Venera u lepom aspektu sa Neptunom čini vas neodoljivim i magnetski privlačnim. Sanjate o ljubavi kao iz bajke koja može da se i ostvari. Osetljivost.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh