I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. avgusta

OVAN

Ulazite u fantastičan period koji podrazumeva ostvarenje ambicija, nizanje uspeha i rešavanje komplikovanih situacija. Mars, vaš vladar, je u odličnom aspektu sa Suncem i stavlja u prvi plan autoritete, vođe, šefove, sve koji preuzimaju odgovornost na sebe. Možete se pozabaviti transakcijama, privatnim biznisom, obavljanju poslova koji iziskuju hrabrost, odvažnost ili neki vid rizika. Povoljno je i za sportiste, političare, sve koji se bave militantnim profesijama. Uživaćete u krugu porodice, doma ako ste u braku ili dužoj vezi. Puni ste energije i u dobroj formi.

BIK

Privlači vas sve što je neuobičajeno, nesvakidašnje i pruža neograničenu slobodu. Dok je Venera u dobrom aspektu sa Uranom možete raditi na učvršćivanju prijateljskih odnosa, poslovnih, posebno ako se bavite umetnošću, stvaralaštvom ali i diplomatijom. Druga polovina nedelje je idealna za ispoljavanje kreativnosti ali i obavljanje finansijskih poslova. Pre svega, ako ste privatnik, posedujete agenciju ili se bavite ulužnim delatnostima. Najzad se posvećujete nečemu u čemu uživate, što vam pruža zadovoljstvo. Više izlazaka, zabave, novih poznanstava. Krećite se.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak u četvrtak. Delovaće na polje privatnosti, porodice, doma. Aspekt je povoljan za privatne poslove, posredovanje oko nekretnina, za sve aktivnosti oko zemljišta, vođenja knjigovodstva, ili trgovačke poduhvate. Neki će više raditi kod kuće, donositi administraciju, račune ili se posvetiti pisanju, književnom radu. Produbiće se odnosi sa ukućanima, decom, roditeljima, bliskom rodbinom. Vaš dom može biti mesto okupljanja i razmene mišljenja, pre svega sa dragim osobama. Moguće kraće putovanje sa partnerom. Zdravlje je stabilno.

RAK

U sredu je mlad Mesec u vašem polju zarada, finansija i materijalne sigurnosti. Pruža šansu za nove projekte, ili da proširite svoje poslovanje kroz honorarni angažman. Finansijske obaveze privodite kraju, a biće zanimljivih predloga kako da ubrzate transakcije. Druga polovina nedelje je povoljna za komunikaciju, dogovore, kraća putovanja, razmenu mišljenja, prepisku, sve komercijalne i trgovačke poduhvate. Više vremena posvećujete rodbini, prijateljima ali i emotivnom partneru. Ljubav kroz prijateljstvo ako ste mlađi. Emotivnost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

U sredu je mlad Mesec u vašem znaku. Podrazumeva poboljšanje uslova života, naklonost paradama, proslavama, svemu što  je raskošno, napredno, sjajno. Bićete egzaltirani, skloni uživanju, svemu što čini punoću života. Bićete svesni da ste kraljevi i kraljice, da sami kreirate svoju sreću. Druga polovina nedelje je odlična za finansije, dobitke ili započinjanje novih poslovnih aktivnosti. Sunce napušta vaš znak u nedelju i prelazi u polje novca. Raspoloženi ste za dobar provod ali ćete svoju intimu podeliti samo sa emotivnim partnerom ili porodicom. U top formi ste.

DEVICA

Sve što ste do sada držali u tajnosti, planirali, analizirali do najstinijih detalja, sada izlazi na površinu. Merkur prelazi u vaš znak u četvrtak, tako da svoje znanje i umeće možete materijalizovati. Dobar aspekt sa Marsom omogućava brzu realizaciju planova, finansijskih transakcija, uspešne poslovne dogovore. Od nedelje ćete osetiti podršku Sunca kroz pojačan optimizam, volju,  ambicije i samouverenost. U prvom planu će biti odnosi sa javnošću, autoritetima ili bračnim partnerom. Moguć romantičan susret  preko prijatelja. Vitalnost postepeno raste.

VAGA

Za sada ste u centru pažnje i odlično se snalazite u svim javnim poslovima. Ipak, biće značajnih promena ako ste timski igrač ili ste do sada bili u pregovorima sa različitim udruženjima, grupama, strankama, humanitarnim organizacijama. Fokus će biti na tajnim susretima, konsultacijama, istraživanju, analizama, u drugoj polovini nedelje. Od prevashodne je važnosti za psihologe, terapeute, pravnike i profesije gde se očekuje neki vid diskrecije. Venera je u lepom aspektu sa Uranom što ukazuje na romantična prijateljstva i nekonvencionalne veze. Više spavajte.

ŠKORPIJA

Ova nedelja je u znaku pregovora,konsultacija sa autoritetima i osobama od kojih očekujete podršku u novom projektu. Mars je u lepom aspektu sa Suncem što je garancija za uspeh, dobru organizaciju, reklamu, korespodenciju ili kraće putovanje. Druga polovina nedelje  donosi finansijsku satisfakciju. Biće dobitaka sa više strana ili od honorarnih poslova. Mnogima ćete biti inspiracija ako ste naklonjeni inovacijama. Ako je odnos sa emotivnim partnerom izgubio na intezitetu, sada je prilika da to popravite. Kondicija je na zavidnom nivou.

STRELAC

Promene na poslovnom planu možete očekivati od četvrtka. Verovatno ćete obavljati više aktivnosti koje se međusobno dopunjuju ili ćete uživati u reklami, nekoj vrsti javne prezentacije. Prenosićete svoje ideje, znanje, biti u ulozi govornika, predavača, organizatora. Bitno je da ne zanemarujete detalje i da se ne rasplinjujete na previše strana. Neće izostati ni finansijski efekat, pod uslovom da se bavite privatnim biznisom. Zanemarili ste svoj emotivni život ili partnera, ali to možete nadoknaditi ako se trgnete na vreme. Budite umereni u jelu i piću.

JARAC

Sredinom nedelje stižu lepe vesti kada je reč o finansijama. Dobićete satisfakciju za poslovni poduhvat ili finansijsku podršku, verbalnu, moralnu, kroz neki vid sponzorisanja. Dolazi do značajnih promena ako ste naklonjeni poslovnoj saradnji sa inostranstvom, visokoobrazovnim ustanovama. Biće uslova za putovanje ili ćete pronaći način kako da se povežete sa osobama koje su daleko, ili sa kojima ste na istoj talasnoj dužini. Prilično ste tolerantni prema partneru ali ste svesni da je to najbolje za oboje. Pažljivo rukujte alatima.

VODOLIJA

U sredu je mlad Mesec u opozitnom znaku. Zanimljiv je za javne poslove, potpisivanje ugovora, dogovore. Nekima donosi popularnost, skretanje pažnje putem reklame ili poduhvata koji su od opštedruštvenog značaja. Druga polovina nedelje je idealna za bavljenje finansijskim poslovima, za dobijanje podrške drugih ljudi, ali i za rešavanje imovinskih pitanja, sve u vezi sa osiguranjem, porezima. U odnosu sa emotivnim partnerom dolazi do kulminacije ili ćete najzad otvoreno reći šta očekujete. Moguća simpatija na radnom mestu za mlađe. Nemir.

RIBE

Prilično ste sigurni u ono što želite i zato ne pravite nikakve kompromise. Druga polovina nedelje donosi više satisfakcije u partnerskim i javnim odnosima. Možete obaviti važne konsultacije sa najrazličitijim grupama, saradnicima, pravnicima, udruženjima. Vodite računa šta javno izjavljujete, potpisujete  jer od toga zavisi vaš rejting, koji je, za sada, vrlo visok. Imate sreće u kreativnim poslovima ali i finansijskim špekulacijama. Deca vas ispunjavaju, kao i porodična okupljanja. Privlačite  suprotni pol a moguća i nova ljubav ako ste slobodni. Relaksirajte se.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh