I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 17. do 23. avgusta

OVAN

Ova nedelja je prepuna aktivnosti, kretanja jer je Mars, vaš vladar, u polju rada. Kako je u lepom aspektu sa Uranom, donosi uspeh u svakom poslu koji nije vezan za određeno mesto, koji vam omogućava ispoljavanje originalnosti, inventivnosti. Odličan je za sklapanje prijateljstava, poslovna putovanja, započinjanje novih projekata. Ispoljićete genijalnost i biti izuzetno konstruktivni u pružanju usluga. Venera je započela tranzit kroz vaše polje braka i partnerstva a to podrazumeva lep provod, šanse za upoznavanje ako ste slobodni i harmoniju zauzetima. Snažni ste.

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak početkom nedelje. Delovaće na poslovne aktivnosti, sve što se dešava  na radnom mestu. Odličan aspekt sa Saturnom najavljuje rešavanje problema, a za neke je ovo signal za dugoročne poslove. Pod uslovom da je karijera bila pod znakom pitanja, ili ste radili na određeno, bili u potrazi za boljom pozicijom. Uznapredovaćete, kako na društvenom, tako i na finansijskom planu. I na sentimentalnom planu dolazi do vidnog poboljšanja. Simpatija kroz poslovne kontakte ako ste bez stalnog partnera. Obratite pažnju na ishranu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

BLIZANCI

Iako na početku sedmice možete biti nešto nervozniji, dobar aspekt Merkura sa Uranom, učiniće da zablistate i očarate sve oko sebe. Dakle, malo više strpljenja ako bude kašnjenja i sve će biti kako ste zamislili. Sklapaćete zanimljiva poznanstva  ili ćete preko prijatelja, udruženja ,ostvariti finansijski uspeh. Sve što se tiče komunikacije donosi prihode, od putovanja, transporta, preko pisanja, angažovanja oko obrazovanja i kulture. Venera ima lep upliv na kulturna i sportska dešavanja, zabavu ali i ljubavni život. Uživaćete u pažnji suprotnog pola. Vitalni ste.

RAK

Krajem nedelje je pun Mesec koji se dešava u vašem polju finansija. Izvanredan aspekt za postizanje ekonomskog uspeha, za obavljanje transakcija, investiranje u originalne projekte, inovativne tehnologije. Nekima donosi nasleđe ili mogućnost da raspolažu imovinom partnera. Dobro se prilagođavate novonastalim promenama koje su česte u ovom periodu. Uvek ste spremni za pokret, kraće ili duže putovanje. Venera deluje na porodične odnose i sve što se dešava u kući. Uspostavlja harmoniju između vas i drage osobe. Zdravi ste i lepo raspoloženi.

LAV 

Do kraja nedelje ste pod uplivom Sunca, vašeg vladara, koji prelazi u polje zarada a pre toga je pun Mesec u opozitnom znaku. Akcenat može biti na javnim ili partnerskim odnosima koji će kulminirati. Kao da ćete biti u nekom procepu, između starog i novog, pa je kolebanje sasvim izvesno. Biće teško da donesete odluku, da li ste za rušenje prošlosti, pozicija koje su odavno istrošene ili za totalan preokret. Venera naglašava potrebu za komunikacijom, putovanjima, promenom sredine. Možda sa dragom osobom izaberete neku romantičnu destinaciju. U dobroj ste formi.

DEVICA

U nedelju Sunce započinje tranzit vašim znakom. Tako ćete biti pod uplivom tri planete što je izuzetno povoljno, pod uslovom da to pametno iskoristite. A hoćete , jer je Merkur u lepom aspektu sa Uranom što vas čini ingenioznim, inventivnim, produktivnim na raznim poljima. I na finansijskom planu će se osetiti boljitak, kako od investicija, tako i od transakcija. Neki prijatelji mogu delovati podsticajno ako ste u neodumici oko novih projekata. Budite iskreni prema emotivnom partneru  jer u protivnom može biti manjih varnica između vas. Puni ste energije.

VAGA

Venera je kod kuće u vašem znaku i u dobrom aspektu sa Saturnom. Čini vas stabilnom, uravnoteženom, postojanom. Podrazumeva uspeh na duge staze, sklapanje trajnih i plodonosnih  poslovnih veza. Biće povoljnih  prilika za društveno i finansijsko delovanje, obezbeđivanja zaliha za budućnost. Većina brzih planeta okupira polje tajni, izolacije, što je zanimljivo ako se bavite konsultacijama, psihologijom, lečenjem. Promene na emotivnom i ljubavnom planu su neminovne, naročito za slobodne. Neki će se pozabaviti obnovnom veze iz prošlosti. Više spavajte.

ŠKORPIJA

U ovom periodu privodite kraju sve glavne aktivnosti i maštate o zasluženom odmoru. Fokusirani ste na grupe, timove, prijatelje, eventualno udruženja, stranke, klubove. Svi planovi podrazumevaju dogovore, konsultacije sa podređenima, saradnicima i prebacivanje odgovornosti na neke od njih. Finansijski odlično stojite i tu nema naročitih problema. Biće i lepih vesti na tu temu, krajem nedelje. Venera u polju tajni donosi skrivene susrete, ljubavi, ali i opuštanje, uživanje daleko od očiju javnosti. Konstruktivno usmeravajte energiju.

STRELAC 

Nema za vas predaha jer je više planeta u tranzitu kroz polje karijere. Radite udarnički ali ste na neki način i zadovoljni učinkom. Što se tiče Jupitera, vašeg vladara, koji je u izazovnom aspektu sa Suncem, negde krajem nedelje,  nema razloga za dramu. Malo ćete preterati u nečemu, a to mogu biti i finansijski troškovi, pod uslovom da iznenada donesete odluku o putovanju. U svakom slučaju, izbegavajte rizične poteze i ne upuštajte se u bilo kakav hazard. Venera ima blagotvoran uticaj na društveni život, prijateljstva a biće i prilike za neka nova  poznanstva, ljubavna uzbuđenja za slobodne. Rekreirajte se.

JARAC 

Venera ima pozitivan uticaj na vaš status i karijeru a dobar aspekt sa Saturnom, vašim vladarem, ukazuje na povlačenje pravih poteza. Pre svega, ako ste  usmereni na budućnost ili preferirate dugoročne poslove i projekte. Sve što sada pokrenete ima šanse da bude trajno. Odnosi se i na sklapanje prijateljstva, na udruživanje, ortakluke, svaki vid saradnje. Odlično se snalazite u poslovima sa inostranstvom, a biće prilike i za putovanja, diplomatsko delovanje. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan, harmoničan. Slobodni Jarčevi su periodu kada rezimiraju prošlost ili obnavljaju neku vezu. Prijaće vam fizička aktivnost.

VODOLIJA 

Krajem nedelje je pun Mesec u vašem znaku. Kako je u aspektu sa Jupiterom, obratite pažnju na sve što je iole preterano. Naravno, i sami sebe korigujte ako je neophodno, pogotovo ako osetite nestrpljenje. Nikoga ne požurujte a najmanje sebe. Ako negde treba da stignete – stići ćete, ako ne – onda nije ni trebalo. Uran je u lepim aspektima sa Merkurom i Marsom i to je neka vrsta garancije da ćete uspeti u  mnogim poduhvatima, kako društvenim, tako i finansijskim. Venera u polju putovanja je idealna za uživanje u dvoje ili neko romantično poznanstvo ako ste slobodni. Vene i kičma mogu biti slabiji.

RIBE

Fokusirani ste na druge, partnerstvo i trudite se da sve nekako izbalansirate. Jupiter, vaš vladar,  je u izazovnom aspektu sa Suncem, pa su moguća preterivanja u odnosu sa autoritetima. S druge strane,spremni ste da rizikujete ili se upustite u nešto u šta verujete svim srcem. Biće dosta susreta, razgovora, razmene informacija, potpisivanja ugovora, sporazuma sa najrazličitijim subjektima. Obradovaće vas napredak, kada je reč o finansijama. Na emotivnom planu ima interesantnih dešavanja, pre svega, ako ste u potrazi za uzbuđenjima, adekvatnim partnerom. Opustite se.

Piše: Astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh