I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 17. do 22.12.

OVAN – Dragi Ovnovi, započinjete nedelju u kojoj Venera ulazi u znak Strelca. Za sve one koji rade sa inostranstvom, u stranoj firmi ili željno čekaju vesti iz inostranstva, biće lepih vesti i mogućnosti da stigne i neki novac. Trebalo bi možda obratiti pažnju na papire, dokumente i to što potpisujete, jer postoji mogućnost da nešto ne bude u redu, da vam se vrati ili traži neka dopuna. Bićete nestrpljivi i preterano tvrdoglavi kao i uvek, pa je moguće da se uđete u sukob sa onima sa kojima radite. Što se tiče ljubavi, Venera će vam doneti potrebu da flertujete, pa čak i ako ste u braku ili vezi, možete ipak pokušati ove nedelje da uđete u flert sa osobom koja isto tako može biti zauzeta. S obzirom da je Venera vladar vašeg sedmog polja u Strelcu, može vam biti interesantna osoba koju ste upoznali preko interneta, neko ko živi u inostranstvu ili je daleko od vas, ili možda neko sa kim studirate. Budite oprezni, biće problema. Standardno, zbog položaja vašeg vladaoca Marsa – čuvajte se povrede. Smaka sveta neće biti.

BIK – Dragi Bikovi, veoma ste opterećeni poslom i moguće je da nešto ovih dana ne ide kako treba. Pojavio se problem u vidu jedne osobe, moguće iz vašeg kolektiva, koja vas svojim ponašanjem može dovesti u vrlo ozbiljnu situaciju. To morate ozbiljno shvatiti jer može trajati i ispoljiti se tek na proleće. Dakle, ako neko iz vašeg radnog okruženja preti tužbom, mobingom, ogovara – nemojte ulaziti u direktnu raspravu, već o tome tražite savet od nekog ko je iznad vas. Obavestite o tome pretpostavljene i ukažite na problem koji ako se zapusti može postati ozbiljan. Stiže vam ove nedelje novac koji željno očekujete, a može se desiti da dobijete i poslovne ponude ili još više poslovnog zaduženja. Kada je ljubav u pitanju, pred vama je jedna veoma burna nedelja – sve ponude i mogućnosti dolaze preko posla, tako da je gotovo nemoguće da ove nedelje ne osetite toplinu Venere. Predlažem da se opredelite za nekoga ko je udaljen, sa kim se čujete telefonom ili ste ga/je upoznali na putu. Rizikujte. Malo ćete se izgleda prehladiti ove nedelje. Smaka sveta neće biti.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je odlična nedelja u kojoj ćete doneti neke vrlo važne poslovne odluke. Kao prvo, može vas uhvatiti potreba da učite i obrazujete, zatim da upišete  neki kurs stranog jezika, a istovremeno planirate da putujete u inostranstvo. Izvesno je da već od ove nedelje počinjete da razmišljate o proleću i o tome šta biste mogli da radite. Novi projekti su na vidiku. Kada je ljubav u pitanju, vrlo će vam prijati već u ponedeljak ulazak Venere u vaše astrološko polje partnerskih odnosa. Gotovo je sigurno da ćete uploviti u ozbiljnu vezu koja može završiti brakom ili zajedničkim životom. Partner vas može pozvati na put. Zdravlje je ok ali je moguća povreda. Smaka sveta neće biti.

RAK – Dragi Rakovi, ako želite ove nedelje da uradite nešto sa vašim poslom, bićete prinuđeni da se sretnete sa osobama koje imaju neku vezu u politici. Sunce će ove nedelje “ušetati” u polje Jarca i krajem nedelje srešće se sa Plutonom – tako ćete i vi morati, hteli ili ne, da preispitate svoju političku orijentaciju i da ozbiljnije razmislite o korekciji nekih stavova. Moj savet bi vam  bio razmislite i da se zaustavite upravo sada, naročito ako ste u prethodnom periodu, ili tokom leta imali sličnih problema i bili ugroženi. Možda je bolje sada stati i okrenuti se novom poslu na proleće, naročito ako posao ima veze sa vodom i Rusima. Zato, ostavite se politike zauvek. Ako ste bili uspešni, dobićete ponudu koju nećete moći da odbijete. Ipak, ove nedelje stižu neki izdaci. Kada je ljubav u pitanju, pred vama je odlična nedelja jer će Sunce obasjati vaše polje ljubavi, zato se slobodno upustite u flert. Marsova pozicija u Jarcu donosi vam vrlo dominantnu osobu koja se bavi sportom, policajac je, vojnik ili osoba sa drugom vrstom uniforme. Međutim, sa druge strane, vi osećate veliki pritisak okruženja i imate osećaj da ste ugroženi. Može vam se desiti da vam doktor predloži neku manju intervenciju ili invanzivni pregled, prihvatite to. Smaka sveta neće biti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV – Dragi Lavovi, ove nedelje će vaš vladar Sunce, ući u Jarca, vaše polje posla, te Lavovi koji ne rade moguće je da konačno dobiju ozbiljniju ponudu. Ako radite, takođe vam se smeši  unapređenje. Možda vas već neko vreme iritira neki kolega sa posla s obzirom da je Mars još uvek u Jarcu – izbegavajte sukobe sa onima ispod vas, sada to nije potrebno. Kada je ljubav u pitanju, moguć je flert i nova ljubav na vidiku. Izgleda da je sa starim vezama konačno gotovo, okrenite se novom partneru. Imunitet je u padu, moguća prehlada i problem sa grlom. Smaka sveta neće biti.

DEVICA – Drage Device, ova nedelja izgleda nije baš najsjajnija za posao, zato što se u Strelcu nalazi veća grupa planeta i to vas iritira. Ipak, vi sve postižete bez obzira što je period konstantno stresan i naporan. Nazire se kraj nekih poslovnih projekata i otvaranje novih mogućnosti. Imate  osećaj da nailazite na neprekidne prepreke od strane kolega sa kojima radite, konstantno nerazumevanje i “strelice” koje vas bodu ipak nisu razlog za brigu, uspećete. Ove nedelje mnoge Device koje su u dužoj vezi počeće da razmisljaju o braku i zajednici. Slobodne Device mogu ući u vrlo ozbiljan razgovor sa osobom sa kojom se već duže poznaju. Moguće je da posle ozbiljnijeg razgovora taj odnos pređe u vezu. Pazite šta jedete, možete imati problema sa šećerom. Smaka sveta neće biti.

Horoskop IloveZrenjanin

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, pred vama je odlična nedelja za posao. Ukoliko ne radite možda je sada trenutak da potražite posao malo intenzivnije – u medijima, školi, trgovini. Pošaljite ove nedelje svoje papire ukoliko želite da odete  u inostranstvo. Obavićete mnogo razgovora u ovoj nedelji, imaćete poznanstva sa dosta ljudi, mnogo glasova i informacija. Smeši se i neko putovanje. Ipak, pazite na novac jer on kao da klizi iz ruku. Kada je ljubav u pitanju, smeta vam ponašanje vašeg partnera – smatrate da je sebičan, pomalo čak agresivan i naporan. Ako ste slobodni, ovo nije baš nedelja u kojoj biste mogli započeti ozbiljniju vezu, ali vam se može baš početkom nedelje svideti neko iz komšluka. Primetićete prvi put da u vašem komšiluku živi fina osoba. Pazite na ishranu i prehladu. Smaka sveta neće biti.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je veoma dobra nedelja u kojoj već u startu možete očekivati priliv novca ili neko napredovanje na poslu, mada, osetićete i veliki pritisak obaveza i činiće vam se da ste u firmi jedino i najviše vi ugroženi. To je možda blizu istini jer ćete zaista morati mnogo da radite u narednoj nedelji pa i godini koja dolazi, ali to ce uroditi plodom, zato stisnite zube i radite. Kada je ljubav u pitanju, ovaj period je sasvim dobar  jer vam se odjednom  preko posla može udvarati vrlo zanimljiva i veoma uspešna osoba. Iako sada baš nije vreme za flert, s obzirom na Saturn u vašem znaku, nemojte se igrati vatrom, naročito ako ste u ozbiljnoj vezi. Pazite na povrede. Smaka sveta neće biti.

STRELAC – Dragi Strelčevi, Venera u vašem znaku već početkom nedelje donosi novac i vrlo aktivna dešavanja. Studenti Strelčevi – zapnite i iskoristite ovu nedelju dok su Merkur i Venera u hodu kroz vaš znak a Jupiter u Blizancima sa njima u aspektu. Imaćete sreće, možda treba da idete da se konsultujete sa asistentom ili profesorom – to će dati rezultate. Obavezno izađite na ispit. Kada je ljubav u pitanju, kladim se da ćete ove nedelje poželeti da kupite nešto sebi, odete kod frizera, kozmetičara ili nešto slično. Teraće vas Venera na flert, ali nigde adekvatnog partnera – ili je mnogo mlađi ili je mnogo stariji. Imunitet je problem. Smaka sveta neće biti.

JARAC – Dragi Jarčevi, evo Sunca u vašem znaku krajem ove nedelje i vi ćete opet biti obuzeti poslom. Ovaj put razmišljate da otpočnete nešto novo, privatno, ili razmišljate da pitate neku uticajnu osobu da vam pomogne, bilo da vas zaposli ili pomogne da nešto dodatno radite. Možda bi bilo dobro za sada samo da planirate, a od juna i da izvršite. Kada je ljubav u pitanju, ova nedelja baš i nije naklonjena. Već neko vreme ste prilično nezgodni s obzirom da je Mars u vašem znaku. Delujete drugima previše oštro, grubo, zahtevno i sebično – razmislite da li ste baš takvi kakvim vas drugi sada vide. Venera u Strelcu donosi mogućnost tajne veze sa zauzetom osobom. Zdravlje je dobro, osim možda kolena koje vas boli. Smaka sveta neće biti.

VODOLIJA -Drage Vodolije, pred vama je jedna sjajna nedelja u kojoj ćete sve više razmišljati o nekom novom poslu, stranoj firmi, samostalnoj delatnosti koju ćete obavljati od kuće. Izgleda da vam se strah od nedostatka novca polako uvlači u kožu. Nažalost, u pravu ste jer će sledeća godina, naročito drugi deo, biti zaista veoma težak po tom pitanju. Zato sada razmislite da li biste mogli da radite nešto sa inostranstvom, da radite na terenu, komunikacijama, marketingu…Sve su to stvari koje vam se otvaraju. Naredne nedelje bi bilo dobro da rešavate neka pitanja vezana za nekretnine, sud, papire. Kada je ljubav u pitanju, vrlo ste nervozni i partner trpi zbog toga, hirovito se ponašate i to može krajem nedelje rezultirati svađom. Imajte milosti prema partneru i ljudima koji vas vole. Vreme je za detaljniji pregled kod stomatologa – zubi možda nisu u redu, a žene Vodolije – vreme je za ginekologa. Smaka sveta neće biti.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je nedelja u kojoj možete dobiti dobre vesti oko posla, a ukoliko ne radite i tražite posao, upravo ove nedelje, neko ko vam je već nešto obećao, može to i ispuniti – samo napred. Možda je moguće da baš ove nedelje budete morali da odete na sud ili da rešavate neke dokumente – biće u redu ne brinite, i brže nego što ste očekivali. Kada je ljubav u pitanju, nešto vam ne ide baš ovih dana, ili ste sami ili ste u teškoj vezi koja samo što nije pukla. Zato je možda bolje da se okrenete poslu ove nedelje, a da ljubav rešavate sledećeg leta. Zdravlje je sasvim dobro. Smaka sveta neće biti.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh