I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 16. do 23. septembra

OVAN

Mesec je početkom nedelje u vašem znaku. Usmerava na privatnost, posebno ako se bavite porodičnim biznisom ili nešto radite kod kuće. Snažan aspekt između Marsa i Plutona podstiče ambicije koje se mogu najviše ispoljiti u sportskim aktivnostima. U stanju ste da ostvarite najveće ciljeve i drugima nametnete svoj autoritet. Naravno, ako se bavite politikom, radite u vojsci, policiji ili nekoj militantnoj ustanovi. Ništa manje niste uspešni ni na emotivnom planu. Raspoloženi ste za društvena okupljanja, upoznavanja i zabavu. Zanimljiv susret ako ste slobodni. Puni ste energije.

BIK

Od utorka je Mesec u vašem znaku što je često indikator većeg opuštanja. Najverovatnije ste u fazi kada je poslovna dinamika nešto sporija i kada ne osećate nikakav pritisak sa strane. Možda ste i sami tome doprineli jer ste prepoznali sve što je suvišno u dosadašnjem poslovanju. Biće prilike za susrete sa posebno talentovanim osobama, ženama, mladima i uspostavljanje saradnje, ako ste usmereni na stvaralaštvo i umetnost. Zanimljivi ste za suprotni pol i otvoreni za avanture. Moguća uzbudljiva romansa, na kraćem putu, ako ste mlađi. Obratite pažnju na rad bubrega.

BLIZANCI

Od vas zavisi kako ćete iskoristiti kontradiktorne aspekte u ovom periodu. Balansiraćete između privatnih obaveza, rešavanja nagomilanih problema i prilično zamršenih situacija, ako imate nerešen poslovni status. Merkur je u lepom aspektu sa Venerom što je idealno za obavljanje aktivnosti koje vam pružaju zadovoljstvo. Sve što je kreativno, vezano za sport, obrazovanje, rad sa decom. Možda će vas savladati umor tokom vikenda ali to nije razlog da se ne posvetite onima koje volite. Izlazite što više jer vas čeka nova simpatija ako ste slobodni. Odmarajte se.

RAK

Mesec polako opada pa su i vaše aktivnosti smanjene. Skloni ste povlačenju, traženju pomoći ili poslovima koji iziskuju minimum snage. Možda ćete početkom nedelje biti u centru pažnje ako se bavite javnim poslovima. Mars je podsticajan kada je reč o komunikaciji, pa ćete dominirati u diskusijama, otvarati neobične teme. Ipak, izbegavajte preoštar kriticizam ako se sučeljavate sa autoritetima, naročito političarima. Porodica je na prvom mestu i tu ne pravite nikakve kompromise. Dom je vaša oaza gde punite baterije energijom. Pažljivo u
saobraćaju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Do kraja nedelje Sunce ostaje u polju novca. Usmerava na sve što je praktično, organizaciju poslova, svakodnevnu kupovinu, trošenje na zadovoljstva. Dobar aspekt sa Plutonom donosi uspeh preduzetnicima i onima koji se bave novčanim transakcijama. Moguć kraći put ako se bavite trgovinom, marketingom ili konsaltingom. Proširićete uticaj kroz razmenu ideja, informacija i svojom kreativnošću. Komunikacija sa okolinom je na zavidnom nivou i dosta toga postižete svojim šarmom. Moguća ljubavna romansa na putu. Ne zapostavljajte sportske aktivnosti.

DEVICA

Ovo je faza profesionalnog rasta i napredovanja. Većinu planova ste realizovali uz pomoć saradnika ili pretpostavljenih. Merkur je u polju prihoda, novca, pa sa svih strana dobijate poklone. Aspekt je povoljan za bavljenje trgovinom, poslovima vezanim za modu, lepotu, umetnost, kozmetiku, stvaralaštvo. Sve do vikenda ste u prilično pozitivnom raspoloženju ali izbegavajte potpisivanje važnih dokumenata i sklapanje ugovora na brzinu. Ako ste od nedavno u vezi, menjaćete raspoloženje i mišljenje o emotivnom partneru. Sklonost psihosomatskim tegobama.

VAGA

Dok je Venera u vašem znaku možete se posvetiti društvenim, intelektualnim i umetničkim delatnostima. U kombinaciji sa Merkurom donosi uspeh u studiranju, ali je i indikator finansijske dobiti. Povoljan je za putovanja, promene koje podrazumevaju podršku prijatelja ili nekog bliskog rođaka. Krajem nedelje obratite pažnju na administraciju i sve što se odnosi na rešavanje pravnih problema. Pažljivo komunicirajte sa starijim osobama. Ako ste od onih koji se vraćaju u prošlost, kada je reč o emotivnom životu, sada je pravi trenutak za preispitivanje. Čuvajte grlo.

ŠKORPIJA

Usmereni ste na ciljeve, ostvarenje dugoročnih planova i grandioznih projekata. Kako ste društveno orijentisani, lako pronalazite saradnike, sponzore, pokrovitelje koji su spremni da vas podrže, ne samo verbalno, već i finansijski. Ipak, budite na oprezu kada je reč o pozajmicama, investicijama koje niste dovoljno analizirali. Iako ste od onih kojima ništa ne može da promakne, možda donesete pogrešan sud. Svoj intimni život ljubomorno čuvate od očiju javnosti. Na neki način ste u pravu. Tajni susreti i ljubavi ako ste slobodni. U odličnoj ste formi.

STRELAC

U ovom periodu dajete svoj maksimum kada je reč o karijeri. Možda ćete započeti novi projekat ako se bavite privatnim biznisom. Kako Mars utiče na vaš status, dosta energije ulažete u sportske aktivnosti ili poslove koji iziskuju fizičku spremnost. Ovih dana su aktuelni pregovori sa autoritetima, uniformisanim licima, pravnim zastupnicima, militantnim ustanovama. Prati vas sreća na finansijskom planu, pa se nadajte većim zaradama ili nekom poklonu. Za prijatelje i zabavu ste uvek raspoloženi. Prepliću se ljubav i druženje. Obratite
pažnju na ishranu.

JARAC

Vi ništa ne prepuštate slučaju i vodite računa o svakoj sitnici. Većina je razapeta na više strana, tako da ako najednoj strani izgubite, na drugoj dobijete. U ovom periodu se odlično snalazite u oblasti diplomatije, prava ali i umetnosti. Venera i Merkur imaju dobar upliv na karijeru i donose simpatije u poslovnim krugovima. Uz pomoć šarma pridobijate saveznike, ako se bavite politikom, ili ste na važnoj državnoj funkciji. Možda teže usklađujete porodične i profesionalne obaveze ali bračni partner ima razumevanja. Bolove u leđima sanirajte vežbama istezanja.

VODOLIJA

Trenutno se ništa značajno ne dešava na radnom mestu. Pažnju ste usmerili na daljine ili možda inostranstvo. Ukoliko ste od onih koji poslovno sarađuju sa strancima, možda ćete imati priliku za proširenje saradnje ili promenu statusa. S druge strane, prilično ste motivisani za učenje, studiranje, ili razmenu informacija sa visokoobrazovnim ustanovama. Odličan period za studente i predavače. Privlači vas neko ko je daleko, na putu ili se radi o simpatiji sa fakulteta. Priuštite putovanje u dvoje ako ste u mogućnosti. Nemir.

RIBE

Trudite se da druge animirate, pridobijete za saradnju a to nije lako. Balansiranje je najvažnije, što će u narednom periodu još više doć do izražaja. Sunce i Mars su, još uvek u opoziciji sa vašim znakom, što podrazumeva borbu i nadmetanje ako ste na javnoj ili rukovodećoj poziciji. To znači veći oprez u verbalnoj komunikaciji,ali i kada je reč o potpisivanju dokumenata, uspostavljanju saradnje. Sreća vas prati na finansijskom planu. Uglavnom, dominirate u bračnom odnosu i lako namećete svoj tempo. Lep period za ljubav ako ste mlađi. Sklonost infekcijama.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh