I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 16. do 23. oktobra

OVAN

Kako je Mars do kraja nedelje, u polju svakodnevnih aktivnosti, potrudite se da sve obaveze završite u roku. Izuzetno ste marljivi, metodični, savesni i ne odstupate od svojih planova. Aspekt je povoljan za sve poslove koji podrazumevaju preciznost, analitičnost, istraživački duh. S druge strane, naglašeno polje partnerstva, podrazumeva sklonost ka timskom radu, udruživanju ili taktičkom posredovanju. Prijateljski ste nastrojeni i lako uspostavljate nove kontakte. Odlična komunikacija sa emotivnim partnerom. Pripazite na ishranu.

BIK

Venera ima pozitivan uticaj na odnose sa poslovnim saradnicima i autoritetima. Tranzitira polje svakodnevnih obaveza i favorizuje umetnike ali i sve koji se bave lepotom, kozmetikom, farmacijom, medicinom. Krajem nedelje Mars menja znak i može ubrzati poslovna dešavanja, pa se pripremite na vreme. Nešto turbulentniju situaciju mogu imati osobe na položaju i svi koji zavise od javnog mnjenja. Vodite računa o ugovorima i sudskim procesima. Jupiter u polju braka ima blagotvoran uticaj na slobodne podanike znaka. Osetljivost bubrega.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak od utorka. Imaće upliv na svakodnevne poslove i obaveze. Ukazuje na sposobnost prilagođavanja novim okolnostima. Donosi plodne i konstruktivne odnose sa saradnicima, podređenima ali i nadređenima. Konjukcija sa Jupiterom ukazuje na ispravne odluke, dobru organizaciju, da ste dalekovidi u svojim nastojanjima i realizaciji planova. Uspeh u finansijskim transakcijama. Venera ima čaroban uticaj na emotivne odnose, tako da ste prijemčivi za suprotni pol. Sklonost zaljubljivanju ako ste mlađi. Hormonski disbalans.

RAK

U četvrtak je mlad Mesec. Deluje na oblast intime, privatnosti, pa budite obazrivi kada je reč o privatnom biznisu ili ako poslujete sa nekim rođakom. Opozicija sa Uranom može doneti nešto nepredviđeno, iznenadan događaj. U pozitivnom  smislu, čini vas inventivnim, intuitivnim i originalnim. Naglašava sposobnost adaptacije ili kreativnost. Bitno je da ne preterujete u svojim nastojanjima i egzibicionizmu. Merkur je od utorka u polju ljubavi ali i dece, pa može doneti radost i dosta zabave. Zanimljivi kontakti za mlađe. Rekreirajte se.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Ove nedelje dominira izazovan aspekt između Sunca i Urana. S obzirom da je u četvrtak mlad Mesec, budite oprezni kada je reč o novinama. Dakle, rizici nisu preporučljivi, kao ni nagli preokreti. Na neki način se vi sami menjate, doživljavate svojevrsnu transformaciju kroz iznenadna i neobična iskustva. Naglašeno je polje komunikacije, pa ste osetljiviji na kritike, sudove ili ste u situaciji da branite zakonska prava. Merkur ima dobar upliv na porodične odnose, pa će biti razmene mišljenja sa ukućanima, bračnim partnerom ili dragom osobom. Naučite da se opustite.

DEVICA

Merkur od utorka menja znak i deluje na oblast komunikacija. Donosi uspeh u intelektualnim poslovima, trgovačkim, komercijalnim, kao i putovanjima. Do kraja nedelje ste pod uplivom Marsa koji daje veliku energiju, brzinu i snagu volje. Odlično za sportiste i sve koji se bave militantnim zanimanjima. Bićete stalno u pokretu, aktivni, spremni na nove poduhvate i poslove. Finansijska situacija je, za sada, stabilna. Skloni ste hedonizmu, zadovoljstvima i uvek spremni da ugađate onima koje volite. U dobroj ste formi i vitalni.

VAGA

U četvrtak je mlad Mesec u vašem znaku. Može ukazati na  nešto novo. U svakom slučaju to je znak procvata, stimulacije, interesovanja za nove ideje. Lakše se uspostavlja ravnoteža, posebno ako se bavite diplomatijom ili poslovima gde je važno otkloniti barijere. Povoljan je trenutak za potpisivanje ugovora ili rešavanje pravnih problema. Od utorka Merkur ima dobar uticaj na finansije, pa se možete nadati većem prilivu novca. Venera vas usmerava na emocije, ljubavne sastanke i udvaranja, uživanje u lepim stvarima. Šetajte što više.

ŠKORPIJA

Pored Jupitera, od utorka je  i Merkur u vašem znaku. U prilici ste da plasirate ideje na najbolji mogući način. Svakako, ovo je razdoblje napredovanja u raznim sferama. Sve što započnete u ovom periodu doneće uspeh u budućnosti. Putovanje u strane zemlje je nešto što se podrazumeva ako se bavite naukom, trgovinom, privatnim biznisom. Dobit vas čeka kroz ulaganja, finansijske špekulacije i komercijalne poslove. U ljubavi ste prilično tajanstveni. Moguće su prolazne avanture ako ste slobodni. Hronični bolesnici mogu imati metaboličke probleme.

STRELAC

Mars u polju karijere ukazuje na izvestan pritisak kada je reč o poslovima. Možda previše obaveza, ili borba da se zadrži postojeći rejting. Rivalstvo je izvesno ako ste na rukovodećoj poziciji ili zavisite od javnog mnjenja. Ipak, ovaj aspekt će oslabiti do kraja nedelje, tako da ne morate da brinete. Merkur od utorka deluje na polje tajni i ukazuje na susrete iza zatvorenih vrata. Možda ćete otkriti nešto što je do sada bilo skriveno što će promeniti vašu percepciju. Venera donosi ljubavi kroz prijateljstvo ili društvena okupljanja. Izlazite što više. U odličnoj ste formi.

JARAC

Mlad Mesec u polju karijere donosi nešto novo, iznenadno. Na neki način privlačite pažnju javosti ako ste na rukovodećoj poziciji. Kako ste orijentisani ka cilju, povedite računa o strategiji koju sprovodite jer od  toga zavisi vaš renome. Ipak, Venera doprinosi uspostavljanju diplomatske ravnoteže, što je bitno za sve koji su na važnoj državnoj funkciji. Biće susreta sa starijim ljudima, ili onima koji naginju tradiciji. Umesto da probleme gurate pod tepih, radije iskreno porazgovarajte sa emotivnim partnerom. To će vas rasteretiti. Vežbajte.

VODOLIJA

Izuzetna aktivnost na poslu biće podstaknuta tranzitom Merkura od utorka. Aspekt donosi prilike za nove poslove i edukativno usavršavanje, posebno ako ste mlađi. Idealan je za književnike, predavače, matematičare, lingviste,sve koji se bave kulturom i obrazovanjem.Vaš vladar Uran je u izazovnom aspektu sa Suncem što može biti podsticaj za stvaralački rad ili bavljenje naukom. S druge strane, neki su skloni nekonvencionalnim potezima. To se odražava i na odnos sa emotivnim partnerom. Moguće zajedničko putovanje. Stabilizujte krvni pritisak.

RIBE

Usmereni ste na sve što je povezano sa inostranstvom ili obrazovanjem. Odličan period za studente, intelektualce, predavače, diplomate i naučnike. Mars u polju partnerstva i javnosti ukazuje na dominaciju i potrebu za udruživanjem, timskim radom. Neophodan je oprez u komunikaciji, verbalnom izražavanju jer lako dovodi do nesporazuma i konflikata.Ima dobar upliv na kritičare, sve koji se bave rešavanjem pravnih i zakonskih problema. Nestabilnost na emotivnom planu je prolaznog karaktera. Možete se osloniti na partnera. Više spavajte.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh