I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 16. do 23. novembra

OVAN

Izuzetno ste motivisani da se dokažete a kako raspolažete ogromnim zalihama energije, na korak ste do ispunjenja cilja. Prva polovina nedelje ukazuje na uspešna putovanja i poslove povezane sa sportom, treniranjem, vojskom, policijom. Od četvrtka izbegavajte potpisivanje bilo kakvih dokumenata ako podrazumevaju neku vrstu rizika. Izazovan aspekt Marsa sa Mesecom može vas učiniti naglim, nestrpljivim, naročito u odnosu sa suprotnim polom. Nije trenutak za rasprave sa partnerom već za postizanje kompromisa. Sporstki ste nastrojeni.

BIK

Ova nedelja je specifična jer Venera, vaš vladar, menja znak u subotu. Do tada, možete osetiti svojevrstan pritisak na radnom mestu ili da gubite poverenje u odnosu sa kolegama, poslovnim saradnicima. Mogući su problemi u pravnim poslovima, u dogovorima sa stručnjacima, autoritetima. Budite maksimalno prisebni u izazovnim situacijama, izbegavajte uplitanje u afere ili javne rasprave. Profesionalne obaveze mogu vas udaljiti od porodice ili emotivnog partnera. Vikend donosi osveženje i pozitivne promene u vaš ljubavni život. Relaksirajte se ako ste pod stresom.

BLIZANCI

Prilično dinamična sedmica, puna preokreta, iznenadnih informacija a može biti i promena planova. Srećom, izazovan aspekt Merkura sa Uranom je prolazan, pa do četvrtka budite posebno oprezni u komunikaciji. Ne dozvolite da vas izbace iz takta poslovni saradnici ili da gubite vreme u raspravama, dokazivanjima, razbijanju tuđih predrasuda. Od subote ćete više uživati u obavljanju svakodnevnih obaveza a opašće i tenzija na radnom mestu. Muče vas različite sumnje u odnosu sa partnerom. Slobodni su raspoloženi za druženje i nova poznanstva. Kontrolišite nervozu.

RAK

Mesec, vaš vladar, polako raste i podstiče preduzimljivost. Početkom nedelje je u dobrom aspektu sa Marsom što može doneti manji poslovni uspeh, pre svega, ako se bavite privatnim biznisom. Podrazumeva finansijsku dobit i sreću na putovanjima. Ukoliko ste raspoloženi za veće kupovine, sada je pravi trenutak za to. Ostvarićete brojne kontakte i susrete ili pridobiti naklonost autoriteta, javnosti. Lep period za slobodne podanike znaka, naročito od subote. Više izlazaka, zabave, druženja i udvaranja. Krajnje je vreme da se posvetite sportu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce, vaš vladar, menja znak u subotu. Očekujte pozitivne promene, kako na finansijskom, tako i na privatnom planu. Deluje na kreativnost, ispoljavanje originalnosti, preduzetništva i umetničkih sklonosti. Ovaj period je povoljan za sprovođenje bitnih promena i postizanje ciljeva kojim težite. Posebno što žudite za poboljšanjem društvenog statusa u čemu vam mogu pomoći prijatelji, rođaci ili poslovni saradnici. Provodićete više vremena u kući, sa onima koje volite, decom. Mlađi će se posvetiti društvenim aktivnostima i sportu.

DEVICA

Možda neće ići sve kako ste zamislili, bar u prvoj polovini sedmice. Izazovan aspekt Merkura sa Uranom ukazuje na kvarenje planova, iznenadna dešavanja, neprijatne susrete ili razgovore koji vas mogu uznemiriti. Naravno, sve će se izgladiti za par dana, a nesporazume možete izbeći ako se budete držali po strani. Dakle, bez burnih reakcija, suprostavljanja jer to ništa ne rešava. Pre svega, kada je reč o papirologiji, računima, novim sporazumima. Vikend iskoristite za opuštanje u krugu porodice i onih koje volite. Proveravajte ispravnost vozila i pažljivo vozite.

VAGA

Početkom nedelje mogu vas iznenaditi neplanirani troškovi, ali uz određeni nivo  discipline stabilizovaćete svoj budžet. Venera, vaš vladar, menja znak u subotu. Delovaće na polje finansija, zarada i materijalne sigurnosti. Najavljuje određene pogodnosti, dobitke, poklone ili uspeh u kreativnim poslovima. Do četvrtka izbegavajte susrete sa starijim osobama, autoritetima, oponentima i onima sa kojima niste na istoj talasnoj dužini. Planeta ljubavi je u padu, tako da sve u vezi odnosa doživljavate na dramatičan način. Nije isključena ljubomora, posesivnost… Osetljiv urogenitalni trakt.

ŠKORPIJA

U subotu Sunce napušta vaš znak ali će prigrliti čarobnu Veneru. Poslovni prosperitet sledi kroz preuzimanje krupnijih obaveza i dugoročnih poslova. Možete se osloniti na starije osobe, autoritete i one koji su sticali iskustvo u privatnom biznisu. Dobar je period za investiranje u značajne projekte ili obnavljanje svega što je dotrajalo. Biće vam teško da se opustite na radnom mestu jer vas čeka gomila obaveza, ali sve ćete izgurati. Na emotivnom planu dolazi do neverovatnih preokreta, uzbuđenja, a ako ste slobodni – eto nove ljubavi. Obratite pažnju na ishranu.

STRELAC

Sunce započinje tranzit vašim znakom u subotu. Popravlja raspoloženje, čini vas društvenim, punim entuzijazma, vedrim, nemirnim. Odličan aspekt za saradnju jer ste i inače po prirodi ekstrovertni i direktni. Ipak, neki aspekti ukazuju na tajanstvenost, sklonost poslovima koji podrazumevaju diskreciju, ili ćete obavljati tajne razgovore i konsultacije. Za neke je ovo period istraživanja, analiziranja ili učenja novih stvari. Možda ste skloni preispitivanju emotivnog života, ili nešto krijete, u svakom slučaju, pravi je trenutak za rešavanje problema. U dobroj ste formi.

JARAC

Saturn, vaš vladar, je u dobrom aspektu sa Suncem što možete iskoristiti za preuzimanje novih poslovnih odgovornosti ili funkcija. Odličan je za dugoročne investicije i organizaciju poslova. Druga polovina nedelje donosi materijalnu satisfakciju, odnosno, shvatićete da neko ceni vaš trud, talente i da je spreman da vas finansijski podrži. Dakle, u prilici ste da pronađete sponzora za svoje inovacije i projekte. Društveni život je u usponu, a biće i novih poznanstava, strastvenih udvaranja ako ste slobodni. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Prilično dinamična sedmica kada je reč o poslovima i karijeri. U prvoj polovini obratite pažnju na administraciju, papirologiju jer može biti nepredviđenih propusta, situacija koje izmiču kontroli. Eventualno, problemi sa tehnikom, transportom… Pojačana nervoza može uticati na kvalitet odnosa sa saradnicima, ali je najbolje da izbegavate konflikte. Već od četvrtka dolazi do poboljšanja u komunikaciji. Ne dozvolite da poslovna situacija utiče na vaš ljubavni život. Moguća simpatija kroz profesionalne kontakte ako ste mlađi. Oslobodite se stresa vežbanjem.

RIBE

Pokušavate da nadoknadite sve što ste propustili u prethodnom periodu, bar kada je reč o karijeri. Finansijski gledano, kao da ste na pozitivnoj nuli, ali krajem nedelje stiže ohrabrenje. Dobici, podrška sa više strana, naročito kroz partnerstvo, ortakluke a neki će pronaći i odgovarajuće sponzore. Aspekti su povoljni za transakcije, finansijska ulaganja i bavljenje nekretninama. Bračni partner je u povoljnoj fazi i na njega se možete osloniti kada je reč o materijalnoj sigurnosti. Maštate o putovanju u dvoje što se lako može i ostvariti za vikend. Konstruktivno usmeravajte energiju.

piše Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh