I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 16. do 23. decembra

OVAN

Puni ste entuzijazma,pokretljivi, otvoreni prema pustolovinama i skloni ekstravaganciji. Prati vas sreća u karijeri, svemu što preduzimate, ali ste svesni da treba ulagati u dugoročne ciljeve. Većina planeta deluje na vaše polje statusa, tako da lako ostvarujete ambicije. Mars je u povoljnom aspektu sa Saturnom što ima dobar uticaj na organizaciju poslova. Posebno kada je reč o veleprodaji, tehnici, industriji, proizvodnji ali i obrazovanju. Vikend možete iskoristiti za dobar provod sa prijateljima i emotivnim partnerom. U top formi ste.

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak od četvrtka. Delovaće na karijeru, status, poslovnu saradnju. Bićete opušteniji, više ćete uživati u aktivnostima i lakše dolaziti do cilja. Aspekt je izuzetno povoljan za žene, sve koji plivaju u umetničkim vodama, koji su kreativni, stvaralački nastrojeni. Uspeh u društvenim delatnostima, pravnim poslovima, diplomatiji. Plenićete šarmom, privlačiti nesvakidašnjim magnetizmom i na taj način širiti poslovni uticaj. Sloboda i nezavisnost će biti imperativ ako ste bez emotivnog partnera. Ljubav kroz prijateljstvo. Slabija cirkulacija.

BLIZANCI

Ove nedelje obratite pažnju na komunikaciju zbog izazovnog aspekta Merkura sa Neptunom. Izbegavajte finansijske špekulacije, potpisivanje ugovora, sve što je rizično, sumnjivo, neprovereno i novo. Oprez je neophodan u poveravanju tajni, primanju i davanju informacija, izjašnjavanju oko delikatnih tema. Ne dozvolite da vas drugi uvlače u projekte za koje niste dovoljno spremni ili kvalifikovani. Biće prilike za putovanje u dvoje tokom vikenda. Neki će radije flertovati ili se provoditi sa prijateljima. Sklonost alergijama i infekcijama.

RAK

Iako ste prilično dobro organizovani na radnom mestu, ovih dana budite na oprezu. Posebno ako ste poslovno vezani za inostranstvo, putovanja, transport. Proveravajte dokumenta, papirologiju, knjigovodstvo, račune, ako se bavite privatnim biznisom i uslužnim delatnostima. Nisu isključene provere, sudski pretresi u vezi rada. Neki će se usmeriti na poboljšanje kvalifikacija i rešavanje svakodnevnih problema. Prilično ste strastveni i raspoloženi za eksperimentisanje ako ste već duže sami. Biće prilike za nova upoznavanja krajem nedelje. Umor.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Iskoristite period do nedelje za aktivnosti zabavnog karaktera. Za sve što je kreativno, vezano za umetnost, stvaralaštvo, rad sa decom ili bavljenje sportom. Sunce, vaš vladar, menja znak baš u nedelju i stavlja akcenat na svakodnevne obaveze. Ipak, uživaćete u društvenim okupljanjima, prezentacijama, susretima sa osobama iz kulturnog i javnog života, umetnicima. Neki su aktivniji u kući ili su posvećeni privatnom biznisu. Venera u kući braka ima čaroban efekat na emotivne i ljubavne odnose. Zaljubićete se ako ste do sada bili sami. Rekreirajte se.

DEVICA

Možda ćete u ovom periodu balansirati između svakodnevnih i porodičnih obaveza. S obzirom da će Merkur biti u izazovnom aspektu sa Neptunom, obratite pažnju na saradnike. Ne dozvolite da vas uvlače u imaginarne projekte, bilo šta što je rizično, nedovoljno definisano. Sreća vas prati u uslužnim delatnostima, zanatskim poslovima, svemu što je vezano za žene, kozmetiku, farmaciju, modu. U porodičnom životu vlada harmonija. Slobodni su u prilici da preko posla upoznaju zanimljivu osobu. Više se odmarajte.

VAGA

U petak Venera, vaš vladar, menja znak. Fokus je na aktivnostima koje se rade iz ljubavi, zadovoljstva. Idealno za umetnike, stvaraoce, sve koji javno nastupaju, u pozorištu, na filmu, televiziji. Takođe za sportiste, pedagoge, trenere, animatore, zabavljače. Uspeh možete očekivati i u oblasti finansija, privatnog biznisa. Neke odluke možete doneti uz saglasnost porodice ako su vezane za nekretnine. Pozitivne promene na emotivnom planu za mlađe. Više izlazaka, zabave, udavaranja a neki se mogu i zaljubiti. Imunitet je sve bolji.

ŠKORPIJA

Ova nedelja može biti delikatna kada je reč o finansijama, računima, ekonomiji. Pod uslovom da ste  nekom drugom poverili upravljanje administracijom. Ipak, vi ste od onih koji ništa ne prepušta slučaju i, uglavnom, sve konce držite u svojim rukama. Biće prilike za kraća putovanja i susrete sa autoritetima. Neki će se pozabaviti nekretninama i poboljšanjem životnih uslova. Venera u kući intime ukazuje na dolazak gostiju ili uživanje u društvu emotivnog partnera. Neobični susreti i avanture ako ste slobodni. Puni ste energije.

STRELAC

U nedelju Sunce napušta vaš znak i prelazi u polje novca. Ukazuje na dobar poslovni i finansijski period koji je pred vama. Do tada se možete pozabaviti razmatranjima, pregovorima, dogovorima, administracijom, uspostavljanjem veza, organizacijom poslova, transportom, putovanjima. Za sada, još niste jasno definisali ciljeve vezane za karijeru ali ste svesni da želite korenite promene. Biće prilike za nova poznanstva, sklapanje prijateljstva ili platonske ljubavi. Emotivna veza na daljinu ili u susednom gradu. Prolazna alergija.

JARAC

Venera napušta vaš znak u petak i prelazi u polje novca. Donosi prilike za zarade, uvećanje prihoda, pod uslovom da je posao vezan za umetnost, lepotu, modu, žene i srodne oblasti. Radićete sve sa lakoćom, ostvarivati kontakte koji podrazumevaju širenje uticaja, popularnosti. Kada u nedelju Sunce započne tranzit vašim znakom, ništa neće stajati na putu ostvarenja ambicija. Idealno za rukovodioce, autoritete, biznismene. Posvetite pažnju porodici, emotivnom partneru i ne dozvolite da vas obaveze udalje od onih koje volite. Kondicija je na zavidnom nivou.

VODOLIJA

Venera tranzitira vašim znakom od petka. Lep aspekt za društveni život, kontakte, posebno kada je reč o umetnicima, kreativcima, stvaraocima i lepim ljudima. Balansiraćete između karijere, obaveza i potrebe da se distancirate od svega. Izazovan aspekt sa Uranom podrazumeva ekstravaganciju i specifične sklonosti. Skretaćete pažnju svojim postupcima, izjavama a najviše izgledom. Neće izostati ni ljubavna uzbuđenja. Neki se mogu iznenada zaljubiti, ili ispoljiti preteranu osetljivost u odnosu sa partnerom. Izbegavajte stresne situacije.

RIBE

U ovom periodu ste prilično uspešni i puni pozitivnih očekivanja. Ostvarujete brojne kontakte ako ste na rukovodećoj poziciji, bavite se trgovinom, pisanjem, turizmom, intelektualnim poslovima. Kako će u toku nedelje biti aktuelan izazovan aspekt Neptuna sa Merkurom, obratite pažnju na pregovore koje ostvarujete. Na papirologiju, administraciju, sve što je rizično i novo. Ne dozvolite da vas drugi uvlače u zamršene situacije. Venera će od petka potencirati tajne susrete i ljubavi daleko od očiju javnosti. Psihosomatske smetnje.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh