I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 16. do 23. aprila

OVAN

Mlad Mesec u vašem znaku obeležiće početak nedelje. Dolazi do izražaja potreba za promenom,dinamikom, afirmacijom. Od petka Sunce napušta vaš znak tako da će imati jači upliv na finansije i materijalni status. Porast blagostanja,odlično snalaženje u novčanim transakcijama i rešavanju ekonomskih problema. U prvom planu su rukovodioci, inovatori,borbeni i markantni šefovi. Iako ste izuzetno strastveni,držite konce u svojim rukama, kada je reč o ljubavi i emotivnim odnosima. Vitalni ste i uživate u sportovima na otvorenom.

BIK

Sada ste u fazi kada je naglašena potreba za mirom, blagostanjem i spokojstvom. Sunce tranzitira vaš znak od petka i stavlja u prvi plan odnose sa javnošću, autoritetima, moćnim ljudima. Lep aspekt Venere i Plutona donosi uspeh u ekonomiji ali i stvaralačkim poduhvatima. Puno postižete uz pomoć šarma i talenata. Ipak, povedite računa o stvarima vezanim za prošlost ili zaostalim pravnim problemima. Možda će vas poslovno putovanje razdvojiti od emotivnog partnera. Bitno je da izbegavate bilo kakva preterivanja u ljubavi ali i kada je reč o ishrani.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

BLIZANCI

Direktno kretanje Merkura ubrzava komunikaciju sa okolinom. Raspoloženi ste za timske poslove, razmenu informacija, sastanke, dogovore i prijateljska okupljanja. Još uvek ste pod utiskom da vas okolina sputava, ograničava i da niste pronašli adekvatan način izražavanja. Sunce je od petka u kući tajni što je idealno za humanitarne aktivnosti. Ne zanimaju vas trivijalne stvari već rešavanje krupnijih problema i pomaganje drugima. Uživaćete u ljubavi, pažnji drage osobe,  romantičnim sadržajima ili slušanju muzik. Rekreirajte se.

RAK

Mlad Mesec deluje na oblast karijere što je idealno za nove projekte i poslove. Naglašava uticaj u društvu ili će interakcije sa medijima doprineti popularnosti. Izazovni aspekti podrazumevaju veći stepen opreznosti kada je reč o proceni saradnika i sklapanja ortakluka. Druga polovina nedelje naglašava društvene kontakte,brojne sastanke ako se bavite kulturnim delatnostima, umetnošću i obrazovanjem. Bračni partner dominira ili ste njemu prepustili donošenje važnih porodičnih odluka. Ljubav kroz prijateljstvo ako ste slobodni. Obratite pažnju na zglobove.

LAV

Sunce, kao vaš vladar, menja znak od petka. Uticaće na profesiju, karijeru i rejting u društvu. Svakako, omogućuje uspeh, napredovanje, naklonost uticajnih ljudi. Posebno interesantan aspekt za privatnike,ili sve koji upravljaju nekom važnom institucijom. Još uvek ste u fazi kada ne dižete glavu od posla ali sada stižu priznanja, pohvale a to vam, itekako, godi. Sada je prilika da realizujete putovanje o kojem maštate. Privlačite pažnju suprotnog pola, lako osvajate,ali ste i zaljubljivi. Čuvajte se romantičnih afera na poslu, ako ste već u braku. Više se odmarajte.

DEVICA

Naklonjeni ste ozbiljnijim poslovima, finansijskim špekulacijama, transakcijama i privatnom biznisu. Direktno kretanje Merkura ima blagotvoran upliv na trgovačke poduhvate. Ipak, aspekt sa retrogradnim Saturnom može vas podsetiti na propuste koje ste imali u prošlosti. S druge strane, povoljan je za trgovinu komisionom ili polovnom robom. Takođe, za iznajmljivanje prostorija, salona,kancelarija i slično. Lep period za ljubav, putovanja sa partnerom. Ako ste slobodni, moguća emotivna veza na putu. U dobroj ste formi.

VAGA

Razapeti ste na više strana. Mars deluje na privatan biznis ili sve što radite u kući. Ukazuje na popravke, renoviranje, možda rad u bašti ili veći angažman oko nekretnina. Retrogardni Saturn od utorka može doneti ponavljanje nekih situacija na koje ste zaboravili a tiču se porodice ili nekog člana porodice. Sada je dobar period za sklapanje dogovora ili dugoročnu poslovnu saradnju. Komunikacija sa bračnim partnerom je izuzetno dobra. Venera podstiče strastvenost ali i ekstravaganciju u ljubavi. Vodite računa o emocijama partnera. Kontrolišite apetit.

ŠKORPIJA

Sve se odvija kako se samo poželeti može. Odnosi sa sradnicima su konstruktivni i sada lakše ostvarujete dogovore. Biće poslovnih putovanja ako se bavite trgovinom i uslužnim delatnostima. Sunce ima dobar upliv na javne poslove, pravne, a donosi i naklonost uticajnih ljudi, protežiranje. Može vam se ukazati prilika za napredovanje o kojoj već odavno maštate. Odličan aspekt za žene jer unapređuje položaj preko bračnog partnera. Venera u kući partnerstva stavlja ljubav u prvi plan a to znači romantično poznanstvo ako ste slobodni. Vitalni ste.

STRELAC

Prilično uživate u onome što radite. Sunce i Venera imaju pozitivan uticaj na svakodnevne poslove. Odlično se snalazite u svemu što je kreativno, vezano za umetnost, žene, pružanje usluga. Brine vas finansijska situacija, posebno ako ste planirali da investirate u dugoročne projekte. Ovo je period kada možete obnoviti poslovni ugovor ili ćete se vratiti aktivnostima koje ste zanemarili. Vodite računa o troškovima. Sa Merkurom u polju ljubavi dajete prioritet dobroj komunikaciji sa dragom osobom. Mlađi su skloni flertu i paralelnim vezama. Većina uživa u sportskim igrama.

JARAC

Sada ste pod uplivom snažnih planeta a od vas zavisi kako ćete iskoristiti mogućnosti. Saturn je od utorka retrogardan i može ukazati na ponavljanje neke situacije, vraćanje u prošlost. To je možda ispit koji treba položiti ili proučiti neka drevna znanja, potražiti savet starije osobe, nekog mudraca. U svakom slučaju, rasterećeni ste privatnih problema oko nekretnina ili poslova vezanih za kuću i porodicu. Možete se posvetiti zabavi, igri sa decom, izlascima. Venera ima odličan uticaj na ljubav, pa će biti prijatnih susreta i novih poznanstava. Bavite se sportom.

VODOLIJA

Merkur ima pozitivan uticaj na komunikaciju i odnose sa okolinom. Ipak, pomalo ste uzdržani ili se često vraćate u prošlost. Naglašeno polje tajni stavlja u prvi plan sve što vam je iza leđa, ili u podsvesti. Možete uživati u neobičnim aktivnostima, istraživačkom radu, nečem što podrazumeva preciznost i posvećenost. Aspekti su zanimljivi za lekare, zdravstvene radnike, inženjere i sve koji rade u zatvorenim ustanovama. Dosta ste posvećeni porodici i najviše vremena provodite sa partnerom i onima koje volite. Obratite pažnju na signale koje vam šalje telo.

RIBE

Sunce i Venera imaju blagotvoran uticaj na komunikaciju, studiranje, pisanje. Uživaćete u brojnim kontaktima, novim poznanstvima ali i razmeni informacija. Ovo je period kada se dosta krećete, putujete, drugima prenosite znanje ako se bavite obrazovanjem. Na neki način ste svesni da je timski rad zahtevan, i zato ste spremni na brojne kompromise. Ipak, pažljivo birajte prijatelje i kome poklanjate poverenje. Emotivna veza na kraćem putu ili u susednom gradu ako ste bez stalnog partnera. Optimizam ima čaroban upliv na vašu vitalnost.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh