I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • agencija dane
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 15. do 22. oktobra

OVAN

Početkom nedelje možete skrenuti pažnju javnosti ili proširiti profesionalni uticaj uz pomoć žena ili neke uvažene ličnosti. Određeni aspekti nagoveštavaju suparništvo u poslu, posebno ako se bavite politikom ili ste na rukovodećoj poziciji. Bitno je da podležete izazovima i pažljivo birajte saradnike i prijatelje. Nesuglasice su izvesne oko stranačkih aktivnosti ili realizacije planova ako ste deo tima. Izbegavajte novčane transakcije i veća ulaganja. Ako ste u braku ili dužoj vezi, sve se odvija kako se poželeti može. Mlađi su skloni zaljubljivanju. Nemir.

BIK

U prvom planu su odnosi, partnerstvo, javno delovanje. Venera je još uvek retrogardna pa ste skloni vraćanju u prošlost ili raščišćavanju zaostalih dugova. Krajem nedelje, dobar aspekt sa Saturnom povećava trezvenost i donosi uspeh u dugoročnim projektima. Pomoć nekog autoriteta ili starije osobe a zanimljiv je i za studente, sve koji posluju sa inostranstvom. Bitno je da ne živite u prošlosti i da se ne upuštate u rasprave sa neistomišljenicima. Društveno ste aktivni, skloni upoznavanju ali i evociranju uspomena. Ljubavna nostalgija. Obratite pažnju na reproduktivne organe.

BLIZANCI

Većina je fokusirana na svakodnevne, rutinske obaveze. Dobri aspekti ukazuju na konstruktivne i plodne odnose sa saradnicima, šefovima. Neprikosnoveni ste kada je reč o organizaciji i odlično se snalazite u trgovačkim poduhvatima, pružanju usluga, privatnom biznisu. Izazovan aspekt sa Marsom je zanimljiv ako se bavite sportom ili se dosta krećete, putujete. Možda ćete druge ubeđivati u svoje ideje, projekte, posebno ako sarađujete sa strancima. Kod vas se ljubav i posao prepliću, ili ste u tajnoj emotivnoj vezi sa bliskim kolegom. Izbegavajte iscrpljivanje na poslu.

RAK

Mesec je u suprotnom znaku početkom nedelje. Akcenat je na partnerstvu, javnom delovanju i zajedničkim projektima. Kako je u prvoj fazi, spremni ste za savladavanje prepreka i puni entuzijazma. Prilagođavanje drugima je za vas prioritet i osluškivanje njihovih potreba. U prednosti ste ako ste kreativni, bavite se umetnošću ili poslovima koje radite iz ljubavi. Naročito privatnim biznisom, obrazovanjem, edukacijom dece. Raspoloženi ste za izlaske, zabavu, kulturna dešavanja i nova poznanstva. Dvoumljenje u ljubavi. U dobroj ste formi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Ovo je period kada ste fokusirani na privatnost, poslove koje obavljate kod kuće. Mars u opoziciji sa vašim znakom deluje podsticajno na partnerske odnose, ortakluke i javno delovanje. Na neki način ste u centru pažnje, zanimljivi za okolinu, konkurenciju ali i medije. Iako ste sugestivni i lako namećete svoje stavove, izbegavajte rasprave, isterivanje pravde po svaku cenu. Izuzev ako ste pravnik, sudija ili se bavite zakonom. Lepe planete utiču na harmoniju u porodičnom okruženju. Uživate u pažnji i ljubavi drage osobe. Konstruktivno usmeravajte energiju.

DEVICA

Dominira izazovan aspekt Merkura i Marsa koji podstiče kritičnost i oštrinu. Ima upliva na komunikaciju, studiranje, pisanje, predavanje, saobraćaj. Takođe, na administraciju, ekonomiju, komercijalne poslove. Možda ćete biti nestrpljivi u suočavanju sa preprekama, tekućim problemima, ili u raspravama sa neistomišljenicima. Bitno je da ne preterate kada je reč o perfekcionizmu. Lep aspekt sa Venerom donosi ljubav ili zanimljiv susret na kraćem putu. Možda će partner biti raspoložen za izlet, promenu sredine. Pažljivo vozite.

VAGA

Još uvek ste pod uplivom Sunca i prilično dobro raspoloženi. Odličan aspekt za rukovodioce ili susrete sa moćnim ljudima. Većina aspekata deluje na oblast finansija i zarada. Biće iznenadnih dobitaka, mogućnosti za honorarne zarade i nove projekte. Mogući su prihodi od trgovine, ekonomije, ali i od poslova vezanih za umetnost, modu, kozmetiku, lepotu i žene. Uspeh je izvestan i u sportu. Mars deluje na ljubav i ukazuje na pojačane strasti, udvaranja i ljubavi na prvi pogled, ali sa retro Venerom i na uzdržanost. Relaksirajte se.

ŠKORPIJA

Stelijum lepih planeta u vašem znaku podrazumeva mogućnosti za ostvarenje uspeha. Mladalački ste raspoloženi, znatiželjni, spremni da učite ali i da drugima prenosite informacije. Biće susreta sa mladim ljudima, intelektualcima, obrazovanim i uspešnim, ali i puno kretanja, putovanja. Razmišljate o pokretanju novih poslova, što lako možete ostvariti ako ste naklonjeni saradnji sa strancima. Pažljivo donosite odluke vezane za nekretnine. Dosta ste aktivni u kući, a nisu isključene ni strastvene porodične rasprave. Tajna veza za slobodne. Napetost.

STRELAC

Većina planeta deluje na oblast tajni i podsvesti. Na neki način ste se udaljili od svakodnevnice, javnosti i svega što je vezano za neposrednu okolinu. Prija vam rad u tišini, izolaciji. Odlično za studiranje, istraživanje, prikupljanje informacija, za konsultacije sa klijentima. Merkur podrazumeva tajne planove, poverljive razgovore ili ste u fazi kada nikome ne otkrivate o čemu maštate. Retro Venera ukazuje na povratak stare ljubavi, predomišljanje, ili tajne susrete. Nije isključena emotivna veza u inostranstvu ili na daljinu. Proveravajte ispravnost vozila.

JARAC

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Stavlja ženske interese u prvi plan, kao i porodične odnose. Bitan je za javne ličnosti, posebno što Sunce deluje na oblast karijere. Doprinosi bržoj i lakšoj afirmaciji. Društveno ste aktivni i raspoloženi za saradnju, timski rad a neće vas zaobići ni brojni sastanci. Možete se osloniti na prijatelje ili zatražiti podršku, kako verbalnu, tako i finansijsku. Sada ste u odličnom finansijskom periodu. Uživaćete u izlascima, zabavi, pozivima na slavlja. Dosta uzbuđenja na emotivnom planu ako ste mlađi. Bavite se sportom.

VODOLIJA

Na neki način ste u prednosti u odnosu na druge znake, iako to ne deluje tako na prvi pogled. Upliv Marsa je specifičan jer vas čini pokretačem, incijatorom dešavanja. Jednostavno, ne drži vas mesto, imate potrebu za promenom, kretanjem ali i rušenjem predrasuda. Lepi aspekti deluju na oblast karijere, što doprinosi boljoj saradnji sa okolinom, javnošću. Odlično za intelektualce, sve koji se bave obrazovanjem ili su na rukovodećoj poziciji. Omiljeni ste u okolini, harizmatični i plenite šarmom. Ljubav kroz poslovne kontakte. Puni ste energije.

RIBE

Fokusirani ste na sve što je uzvišeno, daleko, na obrazovanje, duhovnost, kontakte na daljinu. Većina planeta podržava usavršavanje i studiranje u inostranstvu ili sklapanje aranžmana sa strancima. Odličan period za studente, predavače, ali i sportiste, lekare, naučne radnike. Mars u polju tajni podrazumeva veći stepen opreznosti ako ste u iskušenju da se upustite u neki rizični poduhvat. Bitno je da više verujete u sebe. Prilično ste sentimentalni, skloni idealiziranju kada je reč o ljubavi. Moguće putovanje sa bračnim ili emotivnim partnerom. Psihosomatske smetnje.

Vesna Lalić

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh