I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 15. do 22. marta

OVAN

Pred vama je uzbudljiv period koji će se osetiti tokom vikenda. Sunce u subotu, a Venera u nedelju, započinju tranzit vašim znakom. Bićete u svom elementu, puni snage, volje, samopouzdanja, spremni za nove podvige, projekte ili sportske aktivnosti. Do tada pripremite odgovarajuću strategiju, jer od dobre organizacije zavisi ishod svega što ste sebi zacrtali. Dominiraćete u svakom segmentu a to se odnosi i na ljubav. Bićete kao magnet za suprotni pol, a mnogi se mogu zaljubiti ako  su do sada bili bez partnera. U odličnoj ste formi i kondiciji.

BIK

Dosta brzih planeta menja znakove, pa tako i Venera, vaš vladar. Do nedelje, kada dođe do promene, slede i novine u pogledu karijere i profesionalnih aktivnosti. Mnogi će započeti konsultacije, pregovore sa različitim interesnim grupama, udruženjima, strankama, klubovima ili potencijalnim saradnicima. Ništa neće ići bez timskog delovanja, oslanjanja na prijatelje ili autoritete. Pažljivo birajte saradnike. Iz romantične faze polako prelazite u nešto vatreniju, strastveniju, ali to neće biti vidljivo na prvi pogled. Tajni susreti i ljubavi. Imate moć regeneracije.

BLIZANCI

Početkom nedelje Merkur, vaš vladar, menja znak. Iako će u naredom periodu biti u znaku svog pada, ima prilično dobar uticaj na karijeru i poslovnu situaciju. Pre svega, ako se bavite javnim poslovima, marketingom, politikom, zavisite od medija, popularnosti ili drugima prenosite znanje, informacije. Ukazuje na mnoštvo susreta, dogovora, kraćih poslovnih putovanja,preplitanje različitih aktivnosti. Tokom vikenda se okrećete prijateljima, društvenom životu. Oko vas obleću sa svih strana, pa možete biti u nedoumici kome da poklonite pažnju. Pospanost.

RAK

Kako dani budu odmicali sve ćete se bolje osećati i biti funkcionalniji. Mesec je u prvoj fazi kada se polako budite, sposobni za intenzivniji intelektualni ali i fizički napor. Reakcije su primerenije a pronalazićete i bolja rešenja za sve poslove koje ste razvlačili ili su vam zadavali probleme. U toku su značajni pregovori sa autoritetima, stranim firmama, obrazovnim institucijama. Stižu vesti iz daljine ili će biti ponuda za poslovnu saradnju na daljinu. Emotivni život je u drugom planu ili ga svakodnevne obaveze potiskuju. Slobodni su zainteresovani za kolegu na poslu. Relaksirajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

U subotu Sunce, vaš vladar, prelazi u znak svoje egzaltacije. Čini vas preduzimljivim, dinamičnim i pomaže da se ostvarite na svakom položaju od značaja ili autoriteta. Lako pridobijate podršku drugih ljudi, kako verbalnu, tako i finansijsku. Dobar aspekt sa Venerom je odličan za umetnike, ali i diplomate, pravnike, ili rešavanje pravnih problema. Moguće je poslovno putovanje ili ćete se više posvetiti usavršavanju, učenju, studiranju. Na neki način ste neodoljivi za suprotni pol i to vam, i te kako, prija. Uživaćete u pažnji emotivnog partnera. Vitalni ste.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, početkom nedelje menja znak. U narednom periodu deluje na polje partnerstva i javnih odnosa. Kako je u padu, poželjno je da pažljivije razmatrate sve što se tiče papirologije, administracije, potpisivanja ugovora, sporazuma i pravnih stvari. Izbegavajte nejasnoće ako se sa nekim dogovarate o važnim poslovnim pitanjima i budite precizni, praktični, koliko god je to moguće. Komunikacija sa bračnim ili emotivnim partnerom će biti prilično intenzivna. Ako je bilo nekih tajni, prećutkivanja, sada je trenutak za iskren razgovor. Više se odmarajte.

VAGA

Krajem nedelje Venera, vaš vladar, menja znak. Zajedno sa Suncem aktivira polje javnosti i partnerstva. Dakle, udruživanje, ortakluci, timsko poslovanje su nešto gde najbolje funkcionišete. Drugi su spremni za saradnju sa vama, sklapanje novih ugovora, a neki će skrenuti pažnju javnosti na sebe svojim nastupima, poslovnom strategijom ili diplomatskim gestovima. U svakom slučaju, ostavljate dobar utisak na okolinu ali i na suprotni pol. Ljubav vam je naklonjena, pa se lako možete zaljubiti. Oni u braku će uživati u harmoniji. Puni ste energije.

ŠKORPIJA

Druga polovina nedelje donosi značajne promene, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Pluton u aspektu sa Venerom možete iskoristiti za finansijske špekulacije, investiranje u nešto kreativno, projekat koji vam pruža zadovoljstvo ili privatan biznis. Aktiviraćete se na mnogim poljima, ali poslovna saradnja će biti u prvom planu, kao i poslovna putovanja, razmena ideja, mišljenja i stavova. Već duže vreme ste omađijani ljubavlju, nekom osobom koja deluje misteriozno, neobično. Sve što planirate, ostvariće se. Sportski ste nastrojeni.

STRELAC

Već početkom nedelje rešavate važna pitanja vezana za privatan biznis, nekretnine, pravnu registraciju vlasništva, sve što se tiče mesta boravka. Porodica, rodbina, je u fokusu i sa njima ćete obavljati konsultacije, ili se usaglašavati oko tehničkih stvari. Mars u opozitnom znaku je povoljan za  jaku saradnju sa istomišljenicima ili ljudima koji imaju ciljeve slične vašim. Podstiče sportske aktivnosti, rad sa decom i omladinom. Ulazite u dinamičan ljubavno-erotski period. Pre svega ako ste mlađi i u potrazi za odgovarajućim partnerom. Prepliću se ljubav i sport.

JARAC

Komunikacija sa okolinom se intezivira a pozabavićete se i administracijom. Najverovatnije pisanjem, prenosom informacija, onlajn nastavom, učenjem, studiranjem. Vodite računa o svakom detalju, sitnici, kako se ne bi potkrala neka greška, propust. Pažljivo razmatrajte svaku novinu i proveravajte činjenice. Isto se odnosi i na vođenje knjiga, ekonomiju,  račune. Odličan je period za privatan biznis, rad kod kuće i rešavanje porodičnih stvari. Vikend je idealan za okupljanje sa porodicom, uživanje sa emotivnim partnerom. Budite oprezni u vožnji i saobraćaju.

VODOLIJA

U ponedeljak Merkur napušta vaš znak i prelazi u polje zarada, finansija, materijalne sigurnosti. Aspekt je povoljan za sve brze, komercijalne, administrativne, službeničke i predavačke poslove. Ipak, budite na oprezu jer je u znaku svog pada, odnosno, da ne napravite lošu procenu, grešku, ili neki propust. Izbegavajte sve što je rizično, a budite krajnje obazrivi u odnosu sa neproverenim saradnicima. Ali zato možete planirati neko kraće putovanje sa emotivnim partnerom. Moguće novo poznanstvo ako ste mlađi. Krećite se što više, družite i uživajte u rekreaciji.

RIBE

Merkur započinje tranzit vašim znakom od ponedeljka. Akcenat je na komunikaciji, kretanju, razmeni mišljenja, intelektualnim poslovima, pisanju. Dolazi lakše do zbližavanja sa drugima, dogovora, sklapanja sporazuma. Do mnogih zaključaka dolazite intuitivno a nisu isključene ni neke tajne do kojih ćete doći na neočekivan način. Kontakti sa nesvakidašnjim osobama mogu imati specifičan upliv na vaš rejting u javnosti. Sve do vikenda ste romantično raspoloženi, prijemčivi za potrebe emotivnog partnera, kao i on za vaše. Vizuelizacija i meditacija su za vas pravi lek.

Piše astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh