I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv Park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 15. do 22. maja

Merkur, planeta razuma, i Sunce, kao planeta svesnosti, menjaju znake

OVAN

Sredinom nedelje Merkur napušta vaš znak. Prelazi u polje novca, zarada, što će većini doneti poboljšanje na materijalnom planu. Izvesni su prihodi sa više strana, koji najverovatnije nisu veliki, ali će vas obradovati. Četvrtak je idealan dan za dogovore, pregovore i postizanje uspeha ako ste deo tima. Bitno je da ne prenagljujete jer ćete lakše postizati kompromise sa, eventualnim, neistomišljenicima. ,,Kako ste još uvek pod uplivom Venere, favorizujete odnos sa partnerom, izlaske, zabavu. Mlađi misle samo na ljubav. Oprezno upravljajte vozilom.

BIK

I-Taxi

Iskoristite energiju Sunca, koje će vas grejati do vikenda. U međuvremenu, Merkur tranzitira vašim znakom i stavlja akcenat na komunikaciju sa okolinom. Kretaćete se više nego obično a nisu isključena ni kraća poslovna putovanja. Aspekt je dobar za trgovinu, posredovanje,za agente različitog profila, intelektualce. Prihodi dolaze od bavljenja praktičnim stvarima. Biće prilike da proširite svoj poslovni uticaj ili steknete nove saradnike. U ljubavi ste prilično tajanstveni, posebno ako ste bez stalnog emotivnog partnera. Kontrolišite šećer.

BLIZANCI

Pored Marsa, od subote je i Sunce u vašem znaku. Obe planete simbolišu snagu i volju za uspehom, životom. Aspekt naglašava sposobnost za donošenje važnih odluka, posebno ako ste na rukovodećoj poziciji. Idealno za lidere, autoritete, sve koji upravljaju drugima ili važnim projektima. Možete se istaći kao organizator ili neko ko hrabro sprovodi u delo projekte koje drugi zaobilaze u širokom luku. Merkur, menja znak i ukazuje na tajne sastanke i dogovore. Šarmantni ste, privlačni za suprotni pol, ali više naginjete flertu. Bavite se  sportom.

RAK

Dok je Mesec u opadanju sumirate rezultate ali nemate razloga za brigu. Početkom nedelje su mogući susreti od kojih mnogo očekujete. Neki će biti u prilici da se predstave publici na specifičan način ili da se bore za sprovođenje važnih ideja. Merkur ima dobar uticaj na timski rad, udruživanje i bavljenje organizacijom poslova. Okrećete se društvenom životu, prijateljima, kovanju zajedničkih planova. U ljubavi ste prilično zahtevni i ne pristajete na kompromise. Ipak, niste imuni na komplimente kojih će biti krajem nedelje. Uspostavite ravnotežu između aktivnosti i odmora.

LAV

Od utorka je Merkur u polju karijere što je povoljno za realizaciju planova. Inteziviraju se kontakti, susreti, kraća poslovna putovanja. Značajna su prijateljstva, udruživanje jer to doprinosi visokom položaju. Ukoliko ste naklonjeni promenama, neophodno je da se posavetujete sa onima u koje imate poverenje. Krajem nedelje Sunce ima dobar upliv na finansije, tako da će vas obradovati veći priliv novca. Ne možete da se požalite na ljubavni rejting jer je oko vas, obično, gomila obožavalaca. Bavljenje sportom pojačava vitalnost.

DEVICA

Merkur od utorka menja znak, pa očekujte promene. Kako je u zemljanom znaku ,možete realizovati planove, posebno ako imaju veze sa inostranstvom. Idealno ako se bavite trgovinom, izvozno-uvoznim poslovima, transportom. Sunce ima lep upliv na karijeru od subote. Svakako, radićete više nego obično ili imati kontakte sa autoritetima. Odličan period za profesore, studente i sve koji spremaju ispite. Strastvenost je i dalje prisutna između vas i partnera, ako ste od nedavno u vezi. Magnetski ste privlačni. Posvetite se više relaksaciji i odmoru.

VAGA

Dok je Venera u kući javnosti brzo uspostavljate kontakte sa drugima. Uživate u društvenoj angažovanosti, posredovanju između suprotstavljenih strana, posebno ako ste pravnik. Merkur ima uticaja na finansije i rešavanje težih problema, ukoliko ih ima. Odličan aspekt za finansijske transakcije. Krajem nedelje se realizuje plan o putovanju. Bićete spremni na akciju, kontakte sa strancima ili poslove sa stranim firmama. Neko obleće oko vas već duže vreme a od vas zavisi da li ćete prihvatiti naklonost. Za vas je bitno da ne odstupate od svakodnevne rutine.

ŠKORPIJA

Od utorka je Merkur u kući partnerstva i pospešuje timski rad. Odlično se snalazite u taktičkom posredovanju, pravnim poslovima, administrativnim i svuda gde je neophodno savetovanje. Izvesno je potpisivanje važnih dokumenata ili će se određeni sporazumi privesti kraju. Ozbiljnije teme su rezervisane za kraj nedelje. Ukoliko zatražite podršku dobićete je, kako finansijsku, tako i verbalnu. Odnosi se na kredite, sponzorstva, osiguranje, alimentaciju, nasleđe. Komunikacija sa bračnim partnerom je sve bolja. Možete se osloniti na dragu osobu. Vitalni ste.

STRELAC

Od utorka ulazite u aktivniji poslovni period. Merkur u polju rada je indikator putovanja, posebno ako se bavite trgovinom, komercijalnim poslovima. Prijaće vam aktivnosti jer podrazumevaju susrete sa najrazličitijim ljudima. Uglavnom, komunikacija sa mladima, intelektualcima ili  majstorima svog zanata. Sunce u polju partnerstva naglašava društvenost i veze sa autoritetima. Odličan aspekt za žene jer su u prilici da skrenu pažnju na sebe. Na emotivnom planu daje priliku za pronalaženje odgovarajućeg partnera. Skloni ste povredama ekstremiteta.

JARAC

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Osećanja utiču na odluke a možete biti i prijemčiviji za potrebe okoline. Izuzetno ste aktivni, vredni i glavu ne dižete od posla. Tu se bitnije ništa neće menjati do vikenda. Sunce u kući rada je pogodno za rukovodioce i sve koji se bave privatnim biznisom. Izvesni su susreti sa autoritetima, dogovori a za neke i mogućnost napredovanja u karijeri. Merkur je povoljan za sportiste i sve koji se bave pedagoškim radom. Mladima donosi više zabave, izlazaka i susreta. Prijatni razgovori sa partnerom. Rekreirajte se.

VODOLIJA

Mesec je u vašem znaku sredinom nedelje i čini vas intuitivnijim, maštovitijim i kreativnijim. S druge strane, to je prilika da nešto menjate u svom poslu a za neke i da se dokažu u novoj ulozi. Većina je raspoložena za privatne poslove, nešto što pruža nezavisnost, slobodu. Mars je dobar za sportiste, sve koji se bave fitnesom ili su vlasnici teretane, mesta za zabavu i rekreaciju. Krajem nedelje Sunce ima upliv na porodične odnose. Uživaćete u braku, sa onima koje volite. Prijaju vam izleti, šetnje i rekreacija na svežem vazduhu.

RIBE

Kako je Merkur od utorka u vašem polju komunikacije, to je dobra prilika da se povežete sa onima koji vas inspirišu ali i vi njih. Aspekt je pvoljan za pisanje, studiranje, učenje, predavanje, prenošenje znanja i informacija. Biće kraćih putovanja, dosta kretanja, vožnje. Što se tiče ostalih poslova, nekako je sve usmereno na privatnost, radove koji se obavljaju kod kuće. Sunce je krajem nedelje u polju intime, tako da ćete se  više oslanjati na porodicu. Osetićete se zaštićeno kraj emotivnog partnera i to će biti  najvažnije. Obratite pažnju na signale koje vam šalje telo.

Vesna Lalić

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh