I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 15. do 22. juna

OVAN

U ovom periodu se možete osloniti na besprekornu intuiciju. Spremni ste za osvajanje velikih ciljeva, pod uslovom da ste na rukovodećoj poziciji, bavite se politikom, ideologijom ili ste na na neki drugi način društveno angažovani. Dobar aspekt Marsa, vašeg vladara, sa Plutonom i Jupiterom ukazuje na donošenje ispravnih odluka. Neki će se posvetiti ispravljanju nepravde ili pomaganju onima koji su ugroženi ili se ne snalaze najbolje u delikatnim situacijama. Druga polovina nedelje donosi neočekivane vesti ili dešavanja u porodičnom krugu. Ljubav na putu za mlađe. Snažni ste.

BIK

Prilično ste strpljivi i stabilni s obzirom na finansijske okolnosti. Nikako da nadoknadite propušteno ali nazire se kraj problemima koji vas prate već duže vreme. Obratite pažnju na papirologiju, račune, dokumentaciju i sve što potpisujete. Sada nije pravi momenat za nove projekte, dogovore, a ni potpisivanje dugoročnih sporazuma. Ako planirate kraće putovanje neka to bude u prvoj polovini nedelje. Nesigurni ste u emotivnog partnera ako ste od nedavno u vezi. Često se vraćate u prošlost i evocirate uspomene. Više se odmarajte.

BLIZANCI

Retrogardni hod Merkura započinje u četvrtak. Trajaće do sredine jula, pa imajte to u vidu. Donosi odlaganja, neodlučnost, nerazumevanje, otežanu komunikaciju. Često ćete ponavljati određene radnje, ali možete imati sreće ako nešto po drugi put radite, kao polaganje ispita i slično. Aspekt je povoljan za poslove koji su ostali nezavršeni, po strani ili podrazumevaju dublje analize, koncentraciju. Svakako, izbegavajte veće kupovine i sve što je rizično. Ako ste u dugoj vezi ili braku uživate u pažnji partnera. Osetljiv digestivni trakt.

RAK

Zanimljiv period je pred vama. U subotu Sunce započinje tranzit vašim znakom  a već u nedelju je njegovo pomračenje. Čini vas osetljivim, prijemčivim za sve što se dešava u okolini, a posebno u odnosu sa bliskim osobama, naročito porodicom. Ako se bavite javnim poslovima, obratite pažnju na reakciju mase, šta javno izjavljujete i kako se ophodite prema ženama. Možda ćete se  povlačiti više nego obično, posebno ako ste na liderskoj poziciji. Od emotivnog partnera očekujete neograničenu podršku i razumevanje. Tajne ljubavi i susreti. Osetljiv stomak.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

U nedelju je pomračenje Sunca, vašeg vladara, u polju podsvesti, tajni. Budite pažljivi u komunikaciji, oko donošenja odluka, važnih poslova. Aspekt se oseća mnogo ranije a reakcije su individualne, u zavisnosti od toga koliko ste osetljivi i prijemčivi za okolinu. Mogući su tajni razgovori, konsultacije, primanje poverljivih informacija ili bavljenje poslovima koji iziskuju diskreciju. Dobar je period za učenje i studiranje,polaganje ispita. Prilično ste tajanstveni kada je reč o emotivnom životu. Privlači vas osoba za koju mislite da je teško osvojiva. Nemir.

DEVICA

Merkur,vaš vladar, kreće retrogardno u četvrtak. Sve do sredine jula izbegavajte rizične poslove, veće kupovine, nove projekte. Mogu se prolongirati dogovori sa potencijalnim saradnicima, ili odgoditi sastanci od kojih ste mnogo očekivali, posebno kada je reč o nekretninama. Nekima će kasniti isplate. Ipak, aspekt možete iskoristi za poslove koji podrazumevaju veći napor, ili su ostali po strani, nešto što ponavljate, radite po drugi put. Budite tolerantniji prema emotivnom partneru kako običan nesporazum ne bi eskalirao u nešto što ne želite. Nervoza.

VAGA

Možda će ova nedelja biti ključna po pitanju karijere i statusa. Ipak, neki aspekti odlažu konačnu odluku ako ste planirali da menjate radno mesto ili prihvatite odgovorniju funkciju. U svakom slučaju, dobićete zanimljiv predlog, podsticaj ili će vas neko inspirisati da se angažujete oko specifičnog projekta. Krajnje je vreme da se pozabavite svakodnevnim obavezama koje ste ostavili po strani. Ponašanje drage osobe je nejasno ili vam se čini da niste otvoreni u komunikaciji. Konstantno se preispitujete ali će i tome doći kraj. Rekreirajte se.

ŠKORPIJA

U ovom periodu maštate o putovanjima, poslovima sa inostranstvom i povezivanju sa onima koji su daleko. Već ste u pregovorima sa stranim kompanijama, firmama ili visokoobrazovnim ustanovama. Retro Merkur, od četvrtka, može usporiti realizaciju određenih planova. Strpite se do sredine jula kada će se otkloniti svi problemi. Do tada, radite na pripremama, strategiji ili marketingu, ako je neophodno. Zadovoljni ste atmosferom koja vlada između vas i voljene osobe. Mlađi su u potrazi za uzbuđenjima. Prija vam kretanje i bavljenje sportom.

STRELAC

Delikatan period za obavljanje državnih poslova, posebno kada je reč o finansijama. Možda ćete biti u situaciji da donosite važne odluke, ali je poželjno da budete krajne obazrivi. Većina aspekata ukazuje na bavljenje ozbiljnijim temama, nasledstvom, nekretninama, osiguranjem. Takođe, dobijanjem podrške, kako verbalne, tako i materijalne. Biće pregovora, možda konsultacija sa pravnicima, advokatima. Komunikacija sa bračnim partnerom je prilično dobra, mada imate utisak da nešto prećutkujete jedno od drugog. U odličnoj ste formi.

JARAC

U nedelju je pomračenje Sunca u opozitnom znaku. Ima upliv na javne i partnerske odnose. Vodite računa šta izjavljujete, potpisujete, s kim se udružujete ili koga zastupate. Nije sve kako se na prvi pogled čini, a možda nije pravi trenutak za rizike, zaokret u projektima od javnog značaja. Ako se budete pridržavali uobičajenih principa nadajte se uspehu i podršci autoriteta. Takođe, intelektualaca i mlađih osoba. Budite iskreni u komunikaciji sa emotivnim partnerom jer samo tako možete uspostaviti balans. Kolega na radnom mestu privlači vašu pažnju ako ste slobodni. Problemi sa kolenom.

VODOLIJA

Ulazite u fazu koja podrazumeva veći napor. Poslovi se nagomilavaju a neke čeka i prekovremeni rad. Pre svega, kada je reč o administraciji, knjigovodstvu, papirologiji, zaostalim računima. Mogu se odložiti poslovna putovanja, pregovori sa saradnicima ako se bavite trgovinom, nekretninama, pružanjem usluga, privatnim biznisom. Finansijske transakcije se ne preporučuju, a ni  poslovi koji podrazumevaju neka veća ulaganja. Niste raspoloženi za nove ljubavne početke jer još uvek čeznete za osobom koja vam je značila u prošlosti. Nesanica.

RIBE

Iako na prvi pogled delujete dezorijentisano, tačno znate šta želite i kako da to ostvarite. Trenutno je najbolje da posmatrate šta se dešava oko vas, da ne talasate previše jer su aspekti kontradiktorni. Umirite se, čekajte, izbegavajte rizike ali radite uobičajene svakodnevne poslove i sve će doći na svoje mesto. Odlično se snalazite u svemu što je vezano za kreativnost, stvaralaštvo, umetnost, sportske i rekreativne aktivnosti, turizam. Raspoloženi ste za dobar provod, romantične susrete kojih će biti ako ste slobodni. Sklonost psihosomatskim smetnjama.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh