I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 15. do 22. jula

OVAN

Kako nedelja bude odmicala bićete sve zadovoljniji postignutim rezultatima. Ipak, ne preterujte kada je reč o rizicima, posebno oko finansija, ulaganja, nepotrebnih troškova. Na putu ste da ostvarite uspešan poslovni dogovor sa strancima ili nekom većom kompanijom. Dolazi do izražaja vaš organizatorski talenat ako ste na rukovodećoj poziciji, bavite se propagandom ili državnim poslovima. Možda vas opterećuju porodični problemi ili ste u raskoraku između svakodnevnih i profesionalnih obaveza. Mlađi su skloni zaljubljivanju. Vitalni ste.

BIK

U ovom periodu obratite pažnju na komunikaciju i odnose sa okolinom. Izazovan aspekt Venere, vašeg vladara, sa Saturnom ukazuje na frustracije, inhibicije, nerazumevanje i moguća optuživanja, posebno  kada je reč o starijim osobama. Izbegavajte uplitanje u  afere i podrobno analizirajte svaki dokument, šta potpisujete jer su izvesne omaške. Posebno kada  je reč o finansijama, plaćanju računa ili dogovora vezanih za nekretnine. Nećete biti naročito raspoloženi za sentimentalne susrete, upoznavanja, ako ste bez stalnog partnera. Proverite rad štitne žlezde.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

BLIZANCI

Merkur se u petak opet vraća u znak Raka, s obzirom da je i dalje retro. Možda će vas podsetiti na određena dugovanja, neplaćene račune, finansijske transakcije oko kojih se dvoumite. Stavlja u prvi plan aktivnosti i poslove oko nekretina, zemljišta, iznajmljivanja stanova, lokala i slično. Ova nedelja nije naročito pogodna za postizanje kompromisa sa autoritetima, za potpisivanje ugovora i poslovna putovanja od kojih mnogo očekujete. Strpite se još neko vreme. Lep period za sve koji su u braku i dužim vezama. Usamljeni čeznu za nekim ko je daleko. Osetljivost.

RAK

Ova nedelja je zanimljiva zbog Lunarnog pomračenja u opozitnom znaku i povratka Merkura .Obnoviće se neki kontakti ili sećanja na nešto što još nije završeno. U prilici ste da raščistite neodumice u odnosu sa nadređenima, autoritetima, ili zatražite savet oko novog angažmana. Možda će se prolongirati poslovni ugovor koji je istekao ili saradnja oko projekta od kojeg ste digli ruke. Kad je reč o novcu, budite štedljiviji. Prilično ste sentimentalni, skloni vraćanju u prošlost ,evociranju uspomena na staru ljubav. Problemi sa zglobovima.

LAV

Na neki način ste se distancirali od rutinskih, svakodnevnih obaveza. Imate dosta nedoumica vezanih za prihode, rashode, materijalnu sigurnost. Druga polovina nedelje je pogodna za savetovanje, istraživački rad, studiranje i analiziranje tema koje ste ostavili po strani. Biće sastanaka iza zatvorenih vrata, osmišljavanja specifičnih planova ili ćete se posvetiti pomaganju drugima, humanitarnim aktivnostima. Mars u vašem znaku je povoljan za sportiste a ukazuje i na dosta kretanja. Čini vas magnetski privlačnim, pa nisu isključene strastvene avanture. Obratite pažnju na kičmu.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, vraća se u polje planova u petak. Možda ćete se više posvetiti ciljevima od kojih ste na neki način odustali ili vam se čini da su nedostižni. Biće ovo period saradnje, timskog rada,mnogobrojnih sastanaka, susreta sa autoritetima, ali i konkurencijom. Ambicije ćete usmeriti na nešto što je  neobično, neistraženo ili oblast koja podrazumeva veliko umeće, talenat i hrabrost. Iako neke isplate kasne, to nije razlog za rasprave sa bračnim partnerom. Ljubav kroz druženje i prijateljstvo ako ste slobodni. Čuvajte ekstremitete.

VAGA

Većina planeta deluje na vaše polje karijere i statusa. Imate priliku da napredujete, skrenete pažnju publike ako se bavite umetnošću ili javnim poslom. Druga polovina sedmice je zanimljiva za susrete, dogovore i obnovu saradnje. Pažljivo donosite odluke kada je reč o dugoročnim projektima. Nisu isključene iznenadne promene na radnom mestu, a od dobre procene situacije i ljudi zavisice i budući rejting. Venera u izazovnom aspektu sa Saturnom često udaljava od onih koje volite ili vas čini nezainteresovanim za nešto novo, uzbudljivo. Birajte lakšu hranu.

ŠKORPIJA

Polako popušta pritisak na poslu. Naziru se efekti napora koji ste ulagali u poslednje vreme i na neki način ste ponosni na sebe. Mars je u lepom aspektu sa Jupiterom što je idealno za ostvarenje ambicija na mnogim poljima, posebno kada je reč o  sportu. Svim projektima gde upravljate, gde se podrazumeva ogromna energija, ali i sve što je povezano sa pravom, državnim i administrativnim poslovima. Na ljubavnom planu ima zanimljivih dešavanja, preokreta ako ste bez stalnog partnera. Neki će uživati u romantičnom putovanju. Imate moć regeneracije.

STRELAC

Mnoge stvari se odvijaju baš u vašu korist. Jupiter je u sjajnom aspektu sa Marsom, a to otvara mnoga vrata, naročito u inostranstvu. Dakle, ako idete na sportska takmičenja, ili poslovno sarađujete sa stranim firmama, kompanijama ali i visokoobrazovnim institucijama. Dobijate pozive za učešće na konferencijama, izložbama, naučnim skupovima i slično. Krajem nedelje obratite pažnju na finansije ,posebno ako ste sa nekim u ortakluku. Ako nemate stalnu vezu, uglavnom, živite u oblacima, maštate o idealnoj ljubavi. U top formi ste.

JARAC

Lunarno pomračenje je u vašem znaku, u utorak i sredu. Oseća se mnogo ranije a stavlja akcenat na porodične i društvene odgovornosti. Ne preporučuju se radikalne odluke u vezi nekretnina, kupovine stana, kuće, zemljišta, lokala… Treba sačekati neko vreme dok sve prođe i onda doneti odluku. Ako ima nedoumica oko imovine, materijalne sigurnosti, zajedničkih prihoda sa ostalim članovima porodice, biće prilike da o svemu razgovarate krajem nedelje. Prilično ste zanimljivi i često na meti udvarača ako ste mlađi. Lep period za ljubav. Nesanica.

VODOLIJA

Izuzetno dinamičan poslovni period, posebno ako ste konstantno pred očima javnosti. U stanju ste da animirate druge, zbog entuzijazma i energije kojom zračite. Mars u polju partnerstva je idealan za  timski rad, udruživanje, ortakluke. Čekaju vas prekovremeni poslovi u drugoj polovini nedelje. Možda sređivanje papirologije, knjigovodstva, računa, administracije. Ipak, možete da odahnete jer će saradnici biti na vašoj strani i obaviti dobar deo aktivnosti. Prepustili ste inicijativu bračnom partneru. Slobodni uživaju u flertu ili simpatiji kolege na radnom mestu. Proveravajte krvni pritisak.

RIBE

Odlično se snalazite u svakodnevnom radu, pružanju usluga i poslovima koji podrazumevaju metodičnost. Iako ste u poslednje vreme bili pretrpani najrazličitijim obavezama, situacija se postepeno stabilizuje. Sada ste u prilici da se više posvetite aktivnostima koje volite, koje su kreativne i podrazumevaju određenu slobodu. Lep period za sve koji se bave umetnošću, nekim vidom zabave, prezentacijama, putovanjima, turizmom i slično. Uzbuđenja vas očekuju i na sentimentalnom planu. Više izlazaka, druženja, udvaranja a možda i nova ljubav. Zračite.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh