I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 15. do 22. januara

OVAN

Vaš svakodnevni život je ispunjen mnoštvom aktivnosti. Prilično lako ostvarujete ambicije jer ste svesni svojih prioriteta a energije imate u izobilju. Mars je i dalje u znaku gde je izuzetno potentan, a dobar aspekt sa Suncem, od srede, obećava uspeh u finansijskim transakcijama. To je i prilika da započnete nešto novo ili pokrenete inicijativu za projekte od šireg društvenog značaja. Vikend je zanimljiv za sve koji su raspoloženi za druženja naročito sa suprotnim polom. Izbegavajte nepromišljene poteze ako osećate zasićenje u odnosu. Vitalni ste.

BIK

Venera sredinom nedelje menja znak tako da će u narednom periodu imati blagotvoran uticaj na karijeru. Utiče na popularnost, društvenost i čini vas omiljenim u javosti. Uživaćete u brojnim kontaktima, posebno sa umetnicima, ličnostima iz kulturnog života. Krajem nedelje, lep aspekt sa Suncem, donosi uspeh u diplomatskim pregovorima ili dobitak. Naklonjeni su vam autoriteti, šefovi, pretpostavljeni, ako ste žena. Slobodne očekuju promene na emotivnom planu a neke i ljubav kroz poslovne kontakte. Više se krećite ako ste skloni slabijoj cirkulaciji.

BLIZANCI

Sada ste u fazi rešavanja težih i komplikovanijih problema. To mogu biti finansijska pitanja, sve što se odnosi na osiguranje, dobijanje kredita, pozajmica, poreske olakšice, alimentacije, nasledstva, pa sve do dobijanja verbalne ili moralne podrške. Vredno radite, a možete očekivati određenu satisfakciju za svoje zalaganje ako se bavite pravnim poslovima. Prijatna putovanja su rezervisana za vikend, kao i neobični susreti. Neki će iskoristiti ovaj period da se maksimalno posvete  emotivnom pertneru i zajedničkim interesovanjima. Utopljavajte se.

RAK

U sredu je mlad Mesec koji će uticati na partnerske i javne odnose.U pozitivnom smislu čini vas pomirljivim, uravnoteženim, što je idealno za pregovore. Možete se pozabaviti papirologijom vezanom za nekretnine, zemljišni posed, ekonomiju, ako ste u ortakluku. Već u drugoj polovini nedelje videćete rezultate pregovora kada Venera promeni znak. Lep aspekt za dobitke, uvećanje finansija, u čemu imate izuzetnu podršku bračnog partnera. Kod mnogih se pojačavaju strasti, potreba za uzbuđenjima i nesvakidašnjim susretima. Skloni ste reumatskim tegobama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Nikako da se oslobodite rutinskih obaveza, posebno ako se bavite uslužnim delatnostima ili porodičnim biznisom. Sredinom nedelje ulazite u nešto zanimljiviji period jer će biti više društvenih događanja. Mnoge inicijative i počeci mogu biti vezani za kulturna dešavanja, ali i zaključivanje ugovora. Usaglašavanje sa saradnicima, potencijalnim ortacima u poslu, uticaće na popularnost i pozitivan rejting u javnosti. Venera u kući braka doprinosi boljem razumevanju sa dragom osobom. Privlačićete druge svojim šarmom i harizmom ako ste mlađi. Odmarajte se.

DEVICA

Okrenuti ste ozbiljnim, dugoročnim poslovima i realizaciji ličnih interesa. Merkur ima dobar uticaj na intelektualne poslove, sve što se odnosi na obrazovanje, rad sa decom. Takođe, privatni poslovi, reklamiranje,centri za zabavu, a povoljan je i trenutak za registraciju firmi. Podrazumeva se i otvaranje filijale ili centra s predstavništvom pravnog lica. Venera u kući svakodnevnih obaveza doprinosi boljoj poslovnoj saradnji. S druge strane, povezuje ljubav i karijeru, pa lako možete sresti simpatiju na radnom mestu. Obratite pažnju na hronične tegobe.

VAGA

Mlad Mesec u sredu može uticati na imovinska pitanja ili papire od vrednosti. Povoljan je za izgradnju, kupovinu akcija, nekretnina ili privatan biznis. Privlače vas promene ili ćete biti u situaciji da proširite svoju poslovnu delatnost. Venera, kao vaš vladar, menja znak, usmerava ka prezentacijama, izložbama, pozorištu, umetnosti, školi i aktivnostima koje pružaju zadovoljstvo. Dolaze do izražaja kreativne sposobnosti. Ulazite u dinamičan ljubavno-erotski period, posebno ako ste mlađi i slobodni. Posvetite više pažnje rekreaciji i sportu.

ŠKORPIJA

Ovo je period poslovnih susreta, širenja uticaja, novih kontakata, službenih putovanja, predavanja, prenošenja informacija i znanja. Mnogi poslovi imaju dugoročan karakter, posebno ako su povezani sa transportom, izdavaštvom, izvozom ili uvozom. Druga polovina nedelje je značajnija za privatnike i sve koji ulažu u nekretnine. Takođe, za organizaciju preduzeća, privatizaciju ili izgradnju. Najzad ste u prilici da se posvetite porodici,  emotivnom parteru i onima koji su vam dragi. Lep period za ljubav. Pažljivo u saobraćaju.

STRELAC

Kod vas se sve vrti oko poslova i finansija. Zaposleni u većim kompanijama mogu da računaju na povećanje prihoda. Nisu isključene novine koje će pospešiti proizvodnju ili uticati na proširenje saradnje ako se bavite privatnim poslovima. Za većinu je ovo period ekspanzije  i uspeha u organizaciji poslova. Sunce i Venera imaju pozitivan uticaj na komunikaciju i sklapanje ugovora u drugoj polovini nedelje. Biće više kretanja, kraćih putovanja, emotivnih susreta, ali i flertovanja. Ljubavi na daljinu ili ćete sa partnerom iznenada na put. Posvetite se sebi.

JARAC

U sredu je mlad Mesec u vašem znaku. Pogodan je za sređivanje svakodnevnih problema ili izglađivanje konflikata ako je bilo suprostavljanja. Značajan aspekt za političare, sve koji se bave državnim poslovima ili su na visokoj funkciji. Moguće je zaključenje dugoročnih poslova uz podršku autoriteta ili  neke starije osobe. Od četvrtka je odličan period za finansije, dobitke jer Sunce i Venera deluju na kuću novca. To je i prilika da obradujete poklonima one koje volite. Uživaćete u zabavi, izlascima i osvojiti nečije srce ako ste slobodni. Krećite se što više.

VODOLIJA

Od srede je Venera u vašem znaku i najavljuje društvene kontakte. Prijaće vam raznolikost, nova poznanstva ali i porast ugleda. Aspekt ima prilično dobar upliv na finansije, dobitke a često ukazuje na bezbrižan odnos prema poslovima. Ovom aspektu se pridružuje Sunce, krajem nedelje, što često stavlja akcenat na susrete sa autoritetima ili nekom starijom osobom. Značajnija dešavanja na polju umetnosti, kreativnosti ali i ljubavi. Raspoloženi ste za eksperimentisanje, ili će u vaš život uploviti nesvakidašnja osoba. Obratite pažnju na cirkulaciju i krvni pritisak.

RIBE

Ostvarujete značajne kontakte i uspešna putovanja. Većina inicijativa vezana je za inostranstvo, spoljnu trgovinu, transport, ili izdavaštvo, obrazovanje. Imate uspeha u obavljanju pravnih poslova ili ste u prilici da završite sudske sporove. Dosta se oslanjate na udruženja, humanitarne ili socijalne organizacije, stranačku delatnost jer vam prija timski rad. Druga polovina nedelje je povoljna za bavljenje umetničkim delatnostima. Venera u polju tajni ukazuje na delikatne ljubavne susrete, maštanja ili uživanje daleko od očiju javnosti. U prilično dobroj ste formi.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh