I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 15. do 22. februara

OVAN

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Odličan aspekt za karijeru, poslove, nove početke. Puni ste entuzijazma, inspirativni za druge, i samim tim, postižete značajne rezultate na mnogim poljima. Od četvrtka budite strpljiviji u komunikaciji, naročito sa ženama. Pažnja će biti na rešavanju finansijskih problema ili pronalaženju adekvatnih izvora prihoda ako menjate profesiju. Bitno je da prepoznate pravu priliku. Strasti se rasplamsavaju sve više, bar kod mlađe populacije, a to sigurno donosi nova poznanstva i ljubavi na prvi pogled. Proverite rad reproduktivnih organa.

BIK

Venera, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Marsom u drugoj polovini sedmice. Pojačava nemir koji će se najviše ispoljiti na radnom mestu kroz različite kontakte. Za sada se suzdržavate od komentara, konflikata sa neistomišljenicima i onima koji predstavljaju konkurenciju kada je reč o karijeri. Sačekajte kraj meseca, ako ste u iskušenju da donosite ishitrene poteze, jer će se mnoge stvari okrenuti u vašu korist. Kod vas se sve uzburkalo pa tako i na ljubavnom nebu. Nikako da se skrasite ako ste bez stalnog partnera. Neophodna vam je relaksacija i dobar san.

BLIZANCI

U nedelju Merkur, vaš vladar, kreće direktno. Lepa vest jer će to olakšati komunikaciju, protok informacija, poslove. Do tada može biti ometanja, iznenadnih preokreta, otkazivanja, ali ako pažljivo razmotrite mogućnosti proći će sve bez ogrebotina. Svakako, do daljnjeg ne ulazite u rizične situacije, veće kupovine, naročito tehnike… Od ponedeljka se slobodno razmašite ali do tada usmerite pažnju na dogovore i planirajte putovanja. Nikako da se uskladite sa partnerom, kad je on slobodan vi niste i obrnuto. Ipak, to neće bitnije narušiti odnos koji ste toliko dugo gradili. Dobro ste raspoloženi.

RAK

Ovih dana se suočavate sa prilično komplikovanim problemima, ili rešavate zahtevnije poslovne situacije. Mesec je u prvoj fazi i daje snagu, želju da se nešto pokrene ili prevaziđe. Već početkom nedelje imate priliku za dokazivanjem, ako ste na rukovodećoj poziciji, ili se bavite javnim poslovima, zavisite od većeg broja ljudi. Rešavaćete sve što se tiče finansija, bankarskih poslova, osiguranja a na pomolu su i dogovori sa potencijalnim sponzorima. Slobodni Rakovi su u nedoumici ili suzdržani u ispoljavanju osećanja. Oni u braku nemaju većih trzavica. Vitalnost postepeno raste.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce, vaš vladar, menja znak u četvrtak. Delovaće na polje finansija, bogatstva, bankarskih operacija, osiguranja, poreza i slično. Dakle, bavićete se nekim od ovih poslova ili razmišljati o kreditu, pozajmici, investiranju, dobijanju sredstava kroz iznajmljivanje. Dugo čekate na odgovore ili uspostavljanje dijaloga sa poslovnim saradnicima, potpisivanje ugovora, a krajem nedelje stižu pozitivne vesti. Najzad pronalazite način kako da izgladite odnos sa bračnim ili emotivnim partnerom. Shvatićete da je iskrenost najbolji izbor. Bavite se sportom.

DEVICA

Imate utisak da turbulencijama nema kraja i da ništa nije onako kako ste isplanirali. U nedelju Merkur, vaš vladar, kreće direktno, tako da je ovo faza u kojoj imate šanse da završite sve što ste do sada propustili. Već u četvrtak će klupko početi da se odmotava kada Sunce promeni znak i pređe u vaše polje javnosti i partnerstva. Okrenućete se društvenim događajima, umetnosti, povezivanju sa značajnim osobama, autoritetima. Odnos sa bračnim partnerom je sve bolji tako da ćete uživati u porodičnoj harmoniji. Moguć flert kroz poslovne kontakte ako ste slobodni. Izbalansirajte ishranu.

VAGA

Od četvrtka budite spremni na nešto dinamičniji poslovni period. Sunce prelazi u polje svakodnevnih obaveza i uslužnih delatnosti pa su u prvom planu zanatlije, privatni biznismeni ali i medicinari. Bavićete se administracijom, papirologijom, sitnom tehnikom, kompjuterima i slično. Krajem nedelje postižete dogovor o novom projektu ili će biti pozitivnih promena na radnom mestu. Kako je Venera u izazovnom aspektu sa Marsom, strasti se ne stišavaju. Magnetski privlačite suprotni pol ali vešto odolevate iskušenjima ako ste u vezi. Vežbajte da poboljšate cirkulaciju.

ŠKORPIJA

Druga polovina nedelje može biti nešto napetija, pod uslovom da se još niste usaglasili sa ortacima o svim tačkama poslovanja.Ukoliko uporno insistirate na poštovanju određenih uslova, to bi moglo da potraje, a može se desiti i da propustite šansu za napredovanje. Budite fleksibilniji i lakše ćete rešiti probleme koji vas prate već duže vreme. Od četvrtka ste u prilici da se pozabavite finansijama ili čak profitirate ako ispoljite svoju kreativnost. Uživate u porodičnom okruženju a povremeno dolazi do varničenja između vas i partnera. Nemir.

STRELAC

Dosta nepredviđenih poslovnih situacija do kraja nedelje. Ipak, snalazite se prilično dobro, mada vam je svega preko glave. Dobra vest je da Merkur, planeta komuikacije, kreće direktno u nedelju, pa će, samim tim, sve što se tiče administracije, poslovne paprologije krenuti brže. Iskoristite ovaj period da završite sve što ste ostavili po strani ili da napravite dobru strategiju za budućnost. U partnerskim vezama dominira blaga tenzija ili se nešto prećutkuje, podrazumeva, naslućuje. Vikend je rezervisan za porodična okupljanja. Oprez u saobraćaju.

JARAC

Ova nedelja je karakteristična po egzaktnom kvadratu Saturna, vašeg vladara, sa Uranom. Sukob starog i novog, prošlosti i budućnosti… Može najaviti komplikovane situacije koje treba rešiti, nešto iznenadno ili odbojnost prema nečem novom. Aspekt obuhvata polje novca i kreativnosti, pa budite oprezni ako ste naklonjeni finansijskim špekulacijama, nekoj vrsti hazarda. Takođe, kada je reč o investicijama. Porodični odnosi se inteziviraju a to vam prija jer se najbolje osećate kraj onih koje volite. Krećite se što više i boravite na svežem vazduhu.

VODOLIJA

Sunce napušta vaš znak u četvrtak. U narednom periodu deluje na polje zarada, materijalne sigurnosti. Ukazuje na povoljne okolnosti u poslovanju, na konstruktivne dogovore sa autoritetima, poslodavcima, potencijalnim saradnicima ili ortacima. Odličan aspekt za ekonomiju i privatan biznis. Ipak, ono što je u prvom planu i što će obeležiti ovu nedelju je izazovan aspekt Urana sa Saturnom. Nekima donosi nagli preokret u životu a podrazumeva prilagođavanje u različitim situacijama. To se odnosi i na emotivni ili bračni status. Nova ljubav. Izbegavajte stres.

RIBE

Sunce započinje tranzit vašim znakom u četvrtak. Kao da se budite iz sna i krećete u akciju. Doduše nešto sporije, ali entuzijazam raste kao i potreba za nezavisnošću. Tek ćete u narednoj sedmici dobiti ubrzanje, ali sada se fokusirajte na ono što je bitno i praktično. Možda nemate jasnu perspektivu, u kom pravcu da se usmerite ili imate više opcija… Konsultacija sa bliskom osobom može biti od pomoći ako ste u delikatnoj situaciji. Tajanstveni ste u ljubavi, skloni tajnim susretima, ili vas privlači neko neobičan, specifičan. Dominira hedonizam, uživanje u muzici, umetnosti.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh