I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 15. do 22. aprila

OVAN

Ova nedelja je prilično zanimljiva jer nekoliko planeta menja položaj. U sredu Merkur tranzitira vašim znakom a od subote mu se pridružuje i Venera. To podrazumeva brže rešavanje problema, veću pokretljivost i uspeh u komunikaciji. Šanse da započnete novi posao su na dohvat ruke ili da potpišete ugovor o poslovnoj saradnji. Poboljšanje ćete osetiti i na finansijskom planu, pa se nadajte iznenadnim dobicima. U prilici ste da mnogo toga menjate na emotivnom planu. Skloni ste zaljubljivanju, pa nisu isključene ljubavi na prvi pogled i avanture. Nervoza.

BIK

Možda ćete sve do subote biti u fazi iščekivanja,priprema. U ovom trenutku najveći problem mogu biti finansije, povećani troškovi ili investicije na koje niste računali. Kao da ste  izgubili kontrolu nad resursima, a bez vidljivog razloga. Krajem nedelje, Sunce prelazi u vaš znak, a Venera u polje tajni. Dobijate poslovnu šansu ili neobičan podsticaj za stvaralački rad. Idealno za inovatore, pronalazače, sve koji se bave nekonvencionalnim delatnostima. Najzad ste u prilici da se opustite i uživate u društvu emotivnog partnera, daleko od očiju javnosti. Relaksirajte se.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak u sredu. U narednom periodu utiče na društveni život. Pojačava entuzijazam, organizatorske sposobnosti, originalnost, potrebu za brzim delovanjem i reformama. U prilici ste da ostvarite bolju saradnju sa udruženjima, asocijacijama, klubovima, strankama ili pridobijete pomoć, pokroviteljstvo, sponzorstvo. Prijatelji mogu biti  uključeni u ostvarenje planova, želja i najvažnijih ciljeva. Neki se mogu zaljubiti, strastveno, iznenada, dok će oni u braku ili stabilnim vezama uživati u izlascima, proslavama. U dobroj ste formi.

RAK

U petak je pun Mesec koji deluje na vaše polje privatnosti. Predstavlja neki vid kulminacije ili na površinu izbacuje sve što ste odlagali, sporne stvari, posebno kada je reč o privatnom biznisu. Možda će vam ponuditi promenu radnog mesta, novu poziciju, projekat za koji u prvi mah nećete biti spremni. Ipak, nema razloga za brigu jer će se sve što bude konfuzno razrešiti u rekordnom roku. Merkur i Venera, krajem nedelje, donose stabilizaciju, kako na profesionalnom, tako i na emotivnom planu. Ljubavna romansa kroz poslovne kontakte. Nesanica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Nedelju započinjete prilično rasterećeno i sa puno optimizma. Sunce u lepom aspektu sa Jupiterom podrazumeva podršku osoba na visokom položaju, dobijanje saveta za rešavanje problema. Od subote će uticati na  karijeru u pozitivnom smislu. Moguća su iznenađenja, određene promene, pa budite spremni na brze odluke. Ako razmišljate o putovanju sada je prilika da to i ostvarite. Prihodi od poslova sa inostranstvom. Razrešićete konfuziju u odnosu sa emotivnim partnerom. Neki se mogu strastveno zaljubiti ili ući u paralelnu vezu. Vitalni ste.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, najzad menja znak od srede. Ako ste imali problem da se fokusirate, materijalizujete svoje ideje, osetićete olakšanje. Sve će se odvijati mnogo brže a i vama će sve biti kristalno jasno. Pre svega u oblasti finansija. Biće prilike za transakcije, bankarske operacije,  uzimanje kredita, pozajmica ili raspolaganja nasleđem. Lakše ćete uspostavljati saradnju, pregovore i rešavati pravne poslove. Dobici kroz partnerstvo. Biće promena i na ljubavnom planu. Preuzećete inicijativu jer ste shvatili da od čekanja nema ništa. Vitalnost i optimizam rastu.

VAGA

U petak je pun Mesec u vašem znaku. U prvom planu su javni i partnerski odnosi. Možete dobiti priznanje za svoj rad ili ćete osetiti veću popularnost u društvu. Zbog izazovnog aspekta sa Uranom, obratite pažnju na donošenje odluka, posebno ako ste u iskušenju da nešto menjate. Takođe, šta  izjavljujete, potpisujete, jer možete biti pogrešno shvaćeni. Venera od subote menja znak i čini vas društveno  orijentisanim. Podstiče strastvenost, potrebu za privlačenjem pažnje a to podrazumeva uzbuđenja na ljubavnom planu. Nova ljubav. Imate moć regeneracije.

ŠKORPIJA

U ovom periodu niste naročito raspoloženi da skrećete pažnju na sebe. Uživate u svakodnevnom radu, rutinskim obavezama ali i svemu što je kreativno. Od srede, Merkur ima dobar upliv na uspostavljanje saradnje,  poslovna putovanja i zanatske aktivnosti. Biće prilike za napredovanje i javno delovanje u drugoj polovini nedelje, pod uslovom da se bavite privatnim biznisom. Što se tiče finansija,  najbolje bi bilo da štedite i sačekate još neko vreme za investicije. Gajite simpatije prema osobi iz radnog okruženja. Vibracije su obostrane. Osetljivost pluća.

STRELAC

Za većinu znakova ovo je period promena, pa tako i za vas. Možda ste biti pod utiskom da ste zapali u kolotečinu i da se ništa zanimljivo ne dešava. Od srede se otvaraju nova poslovna vrata. Uglavnom, do kraja nedelje ništa neće biti kao pre, jer ćete uspeti u poduhvatu koji vas izuzetno privlači. Aspekti su povoljni za sve koji su kreativni, spremni za promene, stvaralački nastrojeni. Kako imate izražen entuzijazam uspećete da privučete istomišljenike. Uzbudljivih dešavanja će biti i na emotivnom planu. Novi susreti, zabave, flert. Odličan period za sportske aktivnosti.

JARAC

Prilično ste okupirani poslovima ali ne vidite naročitu perspektivu. U poslednje vreme ste izgubili inicijativu i samo odrađujete ono što  je neophodno bez naročitog entuzijazma. Od srede imate priliku da nešto menjate na privatnom planu. Svi dogovori su pali u vodu i shvatili ste da drugi samo obećavaju a od realizacije nema ništa. Dakle, sami sebi ste oslonac a to znači da ćete se aktivirati u pravcu koji vama najviše odgovara. Vikend je idealan za okupljanje sa porodicom ili onima koje volite. Moguće neobično poznanstvo ako ste slobodni. Sklonost alergijama.

VODOLIJA

Uložili ste dosta truda u razne projekte i poslovne veze ali se to višestruko isplatilo. Od srede je akcenat na komunikaciji, intelektualnim poslovima i kraćim putovanjima. Možete obaviti preliminarne razgovore, telefonske pozive, razmeniti papirologiju, informacije. Merkur i Venera imaju blagotvoran uticaj na odnose sa okolinom, organizaciju, posredništvo, trgovinu knjigama, novinama. Više se posvećujete emotivnom partneru ali i on vama. Ako ste u prilici, otputujte negde zajedno i uživajte. Konstruktivno usmeravajte energiju.

RIBE

Merkur napušta vaš znak od srede, kao i Venera u subotu. Njihov uticaj će biti usmeren na finansije, zarade i materijalnu sigurnost. Dakle, ulazite u fazu koja podrazumeva nove poslovne obaveze, veći priliv novca ili će biti šansi za dobitke od honorarnih aktivnosti. Može biti kolebanja u interesovanjima, posebno kada je reč o studiranju, učenju, usvajanju novih informacija. Važno je da prepoznate prave šanse. Situacija na sentimentalnom planu se polako menja, pa će mnogi iz romantične faze uskočiti u pravu lavinu strasti. Posvetite više pažnje rekreaciji.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh