I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 15.10. do 22.10.

OVAN – Dragi Ovnovi, pred vama je jedna dobra poslovna nedelja. Možda biste trebali da pokušate sa igrama na sreću – imaćete uspeha. Inače, ako imate posla sa bankama, papirima od vrednosti, kreditom -sad je moguće da ćete to srediti. Niste baš u punoj formi što se zdravlja tiče, osećate kako vas hvata gripa, ali ništa značajno, razveseliće vas ipak vesti oko posla. Što se ljubavi tiče, očekujte susret ili poziv od osobe koja vam se veoma dopada. Mars iz sazvežđa Strelca može vam doneti ljubav sa partnerom koji je udaljen, živi u inostranstvu ili vam čak može doneti planiranje puta u inostranstvo krajem ovog meseca.

BIK – Dragi Bikovi, zdravi ste i dobro se osećate ali niste baš dobro raspoloženi kada je partner u pitanju. Zadnjih meseci trpeli ste nezadovoljstvo partnera, sukobe i konflikte, a ove nedelje nešto je malo bolja situacija -uspostavljate ponovo dobre odnose. Slobodni Bikovi mogu čak upoznati novu osobu preko interneta, vrlo zanimljivu i komunikativnu. Bikovi u stabilnim vezama ipak mogu da odahnu ove nedelje jer će situacija posle dužeg vremena ipak da se izgladi. Što se tiče posla, pred vama je naporan period, mnogo kontakata, aktivnosti i razgovora oko posla i novca koji nikako da stigne. Neke stvari koje ste očekivali da se dese odjednom se komplikuju.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, uhvatiće vas manja prehlada ove nedelje, energija će malo pasti. Izgleda da je ljubav najvažnija ove nedelje. Mnogi od vas mogu započeti vezu koja vodi u zajednički zivot, odluke donete ovih dana na brzinu mogu vas skupo koštati – nije vreme za započinjanje novih veza a pogotovo ne zajedničkog života, bez obzira koliko partner može biti uporan i insistirati na tim stvarima. Što se tiče posla, veoma je važno da vaši planovi vezani za posao konačno krenu ka realizaciji i da se ne završi sve samo na priči. Mlad mesec u Vagi može pokrenuti sve vaše zamisli vezane za posao u pravom smeru.

RAK – Dragi Rakovi, ove nedelje mlad Mesec u Vagi veoma vam odgovara da pokrenete posao i najbolji savet za vas je da možda upravo ove nedelje pokrenete inicijativu kontakata ili razgovora oko posla. Rizikujte, nazovite poslodavca, šefa ili prijatelje za koje smatrate da vam mogu pomoći oko posla, uspeće vam da u roku od dve nedelje dobijete dobre vesti. Dobro ćete se osećati zbog posla ove nedelje. Na emotivnom planu već duže vreme se oslanjate na partnera i od njega mnogo očekujete, vraćate se starom partneru ili staroj ljubavi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV – Dragi Lavovi, naredna nedelja ne daje baš mnogo optimizma kada je posao u pitanju. Ako vam se predlažu neke promene nije možda trenutak da ih prihvatate, jer kao da ne vidite baš jasno stvari. Možda da potražite savet od nekog sa kim ste ranije radili i ko je već prošao ono što vi planirate. Zdravlje vam je sasvim dobro. U kući vam se situacija popravlja, nesporazumi sa ukućanima polako se smiruju, naročito sa mlađim osobama, decom ili mlađom rodbinom. Iscrpilo vas je stanje u porodici zadnjih meseci, vreme je da spustite loptu. Ako ste slobodni, prihvatite poziv osobe koja živi u inostranstvu.

DEVICA -Drage Device, nudiće vam se posao početkom nedelje, koji niste ranije radili i koji vam ne odgovara baš najbolje, može se ticati životnog osigutranja, tuđeg novca, nekretnine, banke. Prihvatite, pokušajte čak i ako se osećate nesigurno.Takođe, početkom nedelje mlad mesec može doneti priliv novca ili vesti da je neko mlađi iz porodice dobio novac. Dobro se osećate, zdravi ste, možda pritisak varira, emocije utiču na zdravlje, niste baš pažljivi u saobraćaju. Ljubav vam dolazi preko posla, taj ko vam nudi posao, ponudiće vam i emociju.

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, startujete nedelju sa mladim Mesecom u vašem znaku što može doneti dosta važnih stvari  – kao prvo priliv novca koji već duže kasni, zatim mogućnost da napredujete u okviru istog posla što će možda podrazumevati izvesne promene mesta, lokacije, a i promene na emotivnom planu. Biće interesantnih dešavanja, negde na nekom putu može vam se udvarati osoba koja je zauzeta ili je poznata po tome da voli da sedi na dve stolice. Prilaze vam muškarci koji se bave sportom ili vam se udvaraju tako što vas pozivaju na izlet, kraći put ili započinju razgovor baš o sportu.Treba da se zabavljate ali ne očekujte baš previše. Zdravi ste, ali ipak kontrolišite stomačne probleme.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, tokom ove nedelje imaćete potrebu da krijete dosta toga od svoji najbližih, povešćete neke razgovore oko posla, novca ili nekretnina a nećete želeti da o tome pričate sa svojom familijom pre nego donesete odluku, možda je tako i najbolje, ćutite o svojim planovima, povucite se za sada. Saturn je ušao u vaš znak prošle nedelje i vreme je da ozbiljno razmislite o svojim budućim potezima na svim poljima, novac je to što vas brine, imovina a i zdravlje nekoga iz porodice. Moguće da ste se zadnjih dana i svađali zbog toga sa članovima porodice jer ne možete da postignete sporazum ni oko čega. Zato ćutite i radite.  Nećete baš spavati ove nedelje zbog misli koje vas muče.

STRELAC – Dragi Strelčevi, malo ste preterali zbog ovog Marsa u vašem znaku, svađate se sa familijom i govorite po običaju šta vam pada prvo na pamet. Sa druge strane ako rešite da se bavite sportom sad je pravi trenutak. Takođe, oni Strelčevi koji nisu položili vozački ili žele da uče neki strani jezik, bolje bi bilo da svoju energiju usmere u tom pravcu nego da se raspravljaju sa okruženjem. Što se ljubavi tiče, rešićete da uzmete stvar u svoje ruke, prvi prilazite ili stavljate jasno do znanja osobi koja vam se dopada da vam je stalo do nje. To baš i nije neka ideja, malo ćete se razočarati jer partner neće odmah reagovati kako želite.Nervozni ste, iskreno pazite da se ne povredite, padnete, čuvajte kolena, zglobove, moguće da ste se i prehladili malo. Preporučujem da učite, to će dati najbolje rezultate.

JARAC – Dragi Jarčevi, već duže vreme osećate da gubite kontrolu na poslu i da na vaš posao utiču stvari i događaji koji spadaju u domen više sile, politike, okolnosti koje vi zaista niste u stanju da predvidite. Možda je vreme da promenite posao i ako imate mogućnosti da se vratite staroj firmi ili nečemu što ste ranije radili to nije loša ideja, pogotovo ako je u pitanju zdravstvo ili prosveta. Zdravi ste i dobro se osećate, niste spremni da eksperimentišete na emotivnom planu, relativno mirna nedelja, možda ako i želite da započnete nešto shvatite vrlo brzo da je osoba vrlo teška za vas. To vam ne treba, opustite se, verujte više prijateljima i budite jedno vreme sami.

VODOLIJA – Drage Vodolije, možete baš ove nedelje dobiti prvi odgovor u vezi pravnog problema koji vas brine, poziv od suda, policije ili papir koji ste dugo čekali, pustite da stvari idu svojim tokom, rešiće se, dajte advokatu da radi svoj posao. Takođe ćete primetiti da vam se sve više otvaraju kontakti sa osobama koje dolaze iz inostranstva, komunikacija i strane firme, prihvatite to jer će se kasnije pokazati kao veoma važno za vaš posao u budućnosti. Na žalost, što se ljubavi tiče sami ste krivi jer zbog preteranih obaveza zapostavljate partnera i ulazite u sukob bez potrebe, nervozni ste, izdirete se na partnera i mada vam posle bude žao može biti kasno ako preterate. Zdravlje vam je dobro, osim što ste veoma nervozni zbog previše obaveza. Partner će želeti da sa vama razgovara o budućem odnosu pa čak i o zajedničkom životu.

RIBE – Drage Ribe, novac čekate, pozajmićete ga, dobićete ga i vratićete ga, tako da ste opet na istom. Osećate da morate nešto da uradite sa poslom, nude vam se varijante preko familije, prihvatite dodani posao, stižu vam opomene zbog neplaćenih računa. Rođaci vam i dalje idu na živce ili vam predstavljaju mogući izvor problema narocito partnerovi rođaci. Zdravi ste i dobro se osećate, Venera iz sazvezđa Device tera vas na razmišljanje zbog nekog susreta sa osobom iz prošlosti, čak i ozbiljan razgovor sa starom ljubavi moguće da vas pokrene ove nedelje na razmišljanje i analizu o vašem sadašnjem emotivnom izboru.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh