I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. oktobra

OVAN

U ovom periodu ispoljavate osetljivost u partnerskim i javnim odnosima. Teško odolevate izazovima, što može prouzrokovati komplikacije u poslovima koji podrazumevaju veću fizičku i psihičku spremnost. Ipak, sreća vas prati na finansijskom planu, pa su izvesni dobici sa više strana. Neophodno je da pažljivije razmatrate predloge koje dobijate od autoriteta ili starijih kolega, iako vas odbija sve što je vezano za prošlost. Sada ste u prilici da se približite osobi koja vas neodoljivo privlači ako ste mlađi. Sklonost problemima sa bubrezima.

BIK

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Ukazuje na potrebu za harmonijom, mirom, odmorom. U skladu s tim, radićete tromo i lenjo samo ono što je neophodno. Ipak, ne gubite iz vida da se obaveze gomilaju i da neki rokovi moraju da se ispoštuju. Venera podstiče javnu komunikaciju, pa ste u prilici da obavite konstruktivne razgovore ili potpišite poslovni ugovor. Dobar aspekt sa Saturnom omogućava dugoročne i trajne veze. Podrazumeva uživanje u naklonosti okoline a naročito emotivnog partnera. Sreća u sentimentalnim odnosima. Vodite računa o urogenitalnom traktu.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, je u dobrim aspektima sa Saturnom i Neptunom. Ukazuje na moć koncentracije, maštovitost, ispoljavanje kreativnosti, intuicije. To znači da ćete sve planove dobro osmisliti, posebno kada je reč o komercijalnim i dugoročnim poslovima. Možete putovati, sklapati nova prijateljstva i napredovati u aktivnostima intelektualne, filozofske, spritualne ili estetske prirode. Podržavaju vas autoriteti ali i starije osobe. Simpatija kroz poslovne kontakte ako ste bez stalnog partnera. Oni u braku mogu da planiraju zajedničko putovanje. Više se odmarajte.

RAK

Kako Mesec opada tako i vaša inicijativa gubi na snazi. Neophodna vam je podrška, pa ćete početkom nedelje obavljati brojne konsultacije sa najrazličitijim institucijama ili prijateljima. Ovo je delikatan period za privatnike i sve koji se bave državnim poslovima. Možda se dvoumite oko prelaska na novo radno mesto ili preuzimanja veće poslovne odgovornosti. U svakom slučaju, neophodno je da stavite tačku na sve što vas je sputavalo u prošlosti. Prilično ste popularni u svom okruženju i lako šarmirate sve oko sebe. Zaljubljivost. Pospanost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

U periodu ste ekspanzije za finansijska ulaganja i špekulacije sa novcem. Sunce u lepom aspektu sa Jupiterom donosi povoljnu priliku za napredovanje, posebno kada je reč o poslovima sa inostranstvom. Od vas zavisi koliko ćete energije uložiti u ostvarenje planova i poboljšanje društvenog statusa. Moguće su bitnije promene na privatnom planu ako se oslanjate na prijatelje, bliske rođake ili ortake u biznisu. Uspeh u učenju, studiranju i komercijalnim poslovima. Prilično ste vezani za porodicu, decu i emotivnog partnera. Najbolje se osećate kod kuće. U dobroj ste formi.

DEVICA

Kako je Merkur, vaš vladar, u povoljnim aspektima sa Saturnom i Neptunom, tako su razum i podsvest međusobno usklađeni. Deluju podsticajno za ispoljavanje meštovitosti, intuicije, što možete iskoristiti ako se bavite kreativnim i stvaralačkim zanimanjima. Dakle, umetnost, nauka, ali i sve što je vezano za finansije. Skloni ste kraćim putovanjima, novim poznanstvima, a biće i konstruktivnih dogovora ili sklapanja novih poslovnih aranžmana. Ljubavne avanture, flert ili paralelne veze ako ste slobodni. Imate moć regeneracije.

VAGA

Sa Suncem i Marsom u vašem znaku nemate ni trenutak za predah. Konstantno ste u akciji, pregovorima, poslovima koji iziskuju brzu reakciju. U prvom planu su sportisti, autoriteti u toj oblasti, svi koji su na visokim pozicijama i privatnici. Neće izostati ni uspeh na finansijskom planu. Mogući prihodi sa više strana a biće i sitnijih poklona. Ipak, većina je usmerena na ostvarenje dugoročnih planova. Ljubavni život je intezivniji nego obično. Budi se interes za nekim ko vam je mnogo značio u prošlosti. Proverite rad reproduktivnih organa.

ŠKORPIJA

Ovih dana zadovoljno trljate ruke jer se ostvario san o poslovnoj saradnji sa inostranstvom. Okruženi ste prijateljima koji vas podržavaju a sklapate i nove plodonosne veze. Ipak, povremeno gubite strpljenje u kontaktu sa neistomišljenicima i onima koji vas ometaju u ostvarenju planova. Poželjno je da se uzdržite od komentara i kritike na račun konkurencije jer ćete samo tako sačuvati ono do čega vam je najviše stalo. Mlađi su raspoloženi za flert, zabavu, kraća putovanja. Nisu isključene paralelne veze, preplitanje ljubavi i prijateljstva. Izbegavajte stres.

STRELAC

Prilično ste tajanstveni kada je reč o karijeri i poslovima. Možda ste u periodu kada više preferirate mir, tišinu, koncentraciju na ono što je bitno. Idealno za učenje, studiranje, istraživački rad i poslove koji se obavljaju u ustanovama zatvorenog tipa. Neki su završili sve što je bilo neophodno i sada uživaju u aktivnostima koje ih opuštaju, oplemenjuju. Biće konsultacija iza zatvorenih vrata ili kovanje planova sa bliskim prijateljima. To može biti i emotivni partner. Ljubavi su skrivene, tajne, ako ste mlađi. Puni ste energije.

JARAC

Možda ste pod tenzijom ovih dana, ali to neće potrajati još dugo. Mars deluje na karijeru i ukazuje na jak tempo, moguće nove poslove. Kako je u izazovnom aspektu sa Saturnom, poželjno je da se držite svojih principa i da ne činite nikakve ustupke. Moguća su neslaganja oko bitnih stavki u poslovanju, ako ste deo tima. Dosta napora, prepreka ako sarađujete sa starijim osobama, inženjerima, mašincima, militantnim ustanovama. Okrenite se društvenom životu, zabavi, izlascima i emotivnom partneru. Posvetite više pažnje relaksaciji.

VODOLIJA

Prilično ste zadovoljni situacijom na poslu.Sve se odvija kako ste zamislili a imate i prostora za ispoljavanje kreativnosti. Komunikacija je na zavidnom nivou, a u prilici ste da razmenjujete iskustva sa mladim i talentovanim osobama. Neki će putovati i na taj načiniti širiti uticaj. U fokusu su intelektualci, diplomate, pisci, predavači, umetnici. Podjednako vas prati uspeh na finansijskom i materijalnom planu. Nikako da uskladite privatan i poslovni život. Odnos sa partnerom je promenljiv. Više spavajte ako se osećate iscrpljeno.

RIBE

U ovom periodu se bavite ozbiljnijim finansijskim problemima. To mogu biti poslovi oko nasleđa, osiguranja, poreskih olakšica, transakcija, dobijanja kredita i slično. Jupiter je u dobrom aspektu sa Suncem što je indikator napredovanja u materijalnoj sferi. Sklopićete unosan posao ili aranžman sa strancima. Sve što je neophodno je da se oslonite na sopstvenu intuiciju i nećete pogrešiti. Aspekt ukazuje na naklonost osobe na visokom položaju a to može biti i bračni partner. Ljubavna romansa na putu ako ste slobodni. Kondicija je na zavidnom nivou.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh