I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. maja

OVAN

Bili ste pod uplivom Urana dugi niz godina a od utorka on napušta vaš znak i prelazi u oblast finansija i materijalne sigurnosti. Može doneti nagle promene novčanog stanja, imovine, ili ćete donositi impulsivne poslovne odluke. Do kraja nedelje izbegavajte sve što je rizično i držite se uobičajene poslovne rutine. Aspekt podstiče snalažljivost u sticanju zarada i potrebu za nesvakidašnjim izvorima prihoda. Bitno je da ne žurite u svojim procenama. Odnos sa emotivnim partnerom je nedefinisan ili se dvoumite između dve osobe. Pažljivo rukujte električnim aparatima.

BIK

Od utorka Uran tranzitira vaš znak. To je planeta koja ubrzava evoluciju kroz nagle i neočekivane promene. Iako ste fiksni znak koji teži sigurnosti, ovaj aspekt ne dozvoljava statičnost. U pozitivnom smislu uklanja sve prepreke koje vam stoje na putu napredovanja, kao što su predrasude, lenjost, neznanje, usporenost…Mlad Mesec u vašem znaku najavljuje početak ili promenu posla, sredine ili emotivnog statusa. Venera ukazuje na težnju ka zbližavanju sa partnerom ili potrebu za životom u dvoje. Ljubav na kraćem putu za mlađe. Bolovi u vratu ili kičmi.

BLIZANCI

Merkur je promenio znak zajedno sa Uranom. Deluje na polje tajni, podsvesti,pa možete delovati pomalo tajanstveno, nedokučivo. Praktično ste  u top formi kada je reč o mentalnim aktivnostima. Dolazi do izražaja inventivnost, originalnost, kreativne sklonosti, istraživački duh. Odličan aspekt za sve koji rade u zatvorenim ustanovama, naučnim institucijama i raznim centrima moći. Na pomolu su novi poslovi, putovanja i dobici kroz razna sredstva komunikacije. Venera deluje stimulativno na emotivne odnose i čini vas popularnim. Nervoza.

RAK

Mlad Mesec podstiče brojne želje i nade. U isto vreme, Uran  menja znak, što je idealno za saradnju sa drugima i sprovođenje promena. Organizatorski talenat ispoljavate u radu sa brojnim udruženjima, kroz stranačko delovanje, humanitarne poslove i rešavanje socijalnih problema. Moguć veći priliv novca, sponzorisanje ali biće i ulaganja u nove projekte. Povedite računa o većim troškovima i raspolaganju nekretninama. Tenzija između vas i bračnog partnera popušta. Krajem nedelje ulazite u lep ljubavni period. Vitalnost raste.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Ova nedelja donosi zanimljive aspekte a za vas je od presudne važnosti tranzit Urana kroz polje karijere. Idealan aspekt za ambiciozne, talentovane, genijalce i kreativce. Moguće su korenite promene u oblasti profesije, svetovnog položaja i izbora životnih ciljeva. U fokusu su moderna zanimanja, poslovi oko tehnike, računara, inovacija, nauke. Obratite pažnju na javne odnose, komunikaciju, šta izjavljujete, potpisujete jer je Mars u izazovnom aspektu. Neophodna je veća tolerancija u bračnim i emotivnim odnosima. Tajne ljubavi za slobodne. Kontrolišite pritisak.

DEVICA

Merkur u aspektu sa Uranom u polju inostranstva podstiče interes za poslove sa strancima. Od srede ulazite u period kada nećete dizati glavu od posla. Mars u kući rada podrazumeva brzinu, pružanje usluga, zanatske poslove ali i probleme sa tehnikom. Ipak, možete  biti zadovoljni situacijom koja se odvija između vas i saradnika, a posebno utiskom koji ostavljate u javnosti. Krajem nedelje očekujte dobitak ili prijatno iznenađenje od emotivnog partnera. Uživaćete u društvenim aktivnostima a moguća i simpatija kroz prijateljstvo. Čuvajte se povreda na radu.

VAGA

Ova nedelja je u znaku rešavanja ozbiljnijih problema. Naglašeno polje finansija ukazuje na iznenadne promene ili ćete profitirati na neočekivan način. Uran deluje na polje bogatstva, što za neke znači raspolaganje  nasleđem, dobijanje kredita, podrške u vidu sponzorstva i slično. Mars podstiče kreativnost i donosi uspeh u sportskim aktivnostima ali i finansijskim špekulacijama. Ipak, uzdržite se od rizičnih poteza. Iako ste u prethodnom periodu težili nezavisnosti u ljubavi, sada menjate strategiju. Strastveni susreti za mlađe. Uživajte u rekreaciji.

ŠKORPIJA

Dosta planeta u opozitnom polju, uključujući i Urana, stavlja akcenat na javne i partnerske odnose. To mogu biti iznenadne i drastične promene u udruženjima, ortaklucima, timskom radu. Takođe, u sprovođenju reformi od javnog interesa. Možda ćete se više baviti rešavanjem pravnih i sudskih problema. Mars od srede deluje na privatne poslove, pa nije isključeno renoviranje, ili okupiranost kućnim obavezama. Izbegavajte rasprave sa porodicom. Skloni ste korenitim promenama u braku, ljubavi i prijateljskim vezama. Nervna napetost.

STRELAC

Promene na radnom mestu mogu biti neočekivane ali i pozitivne ako ste skloni neuobičajenim profesijama. Uran podstiče nove ideje, inovacije, sve što je moderno, ili ćete više pažnje posvetiti tehnici, računarima. Nisu isključene promene zanimanja, saradnika ili ćete težiti većoj samostalnosti u poslu. Aspekt je idealan za privatnike. Mars od srede utiče na komunikaciju sa okolinom ali i donošenje odluka. Obratite pažnju na izjave, šta potpisujete i proveravajte račune. Sreća vas prati na emotivnom planu jer ste prilično popularni kod suprotnog pola. Bračni partner vas obasipa pažnjom. Pažljivo u saobraćaju.

JARAC

Mars napušta vaš znak od srede i prelazi u polje zarada. Kako je u izazovnom aspektu sa Uranom, nije preporučljivo kockanje. Dakle, izbegavajte rizične poslovne poteze, finansijske špekulacije. Možete biti u iskušenju da se oprobate u nečem novom ali dobro razmislite pre nego se upustite u bilo kakvu avanturu. Aspekt ukazuje na iznenadne i neplanirane troškove, izdatke koji mogu biti veći nego što ste planirali. Promene na emotivnom planu su izvesne ako ste mlađi ili bez stalnog partnera. Javlja se potreba za nezavisnošću, avanturama. Šetajte.

VODOLIJA

Vaš vladar Uran menja znak i prelazi u polje privatnosti. U narednim godinama možete očekivati promene mesta boravka, stanovanja, sve što se odnosi na nekretnine i odnose u porodici. Neki su već osetili potrebu za promenom, da  otputuju, da se otisnu daleko, upoznaju nove ljude, predele, da žive sami, nezavisni i slobodni. Mars je u vašem znaku od srede što  doprinosi većoj pokretljivosti i hrabrosti. Odličan aspekt za sportiste. Većina je posvećena porodici, deci. Venera u kući ljubavi  donosi nove ljubavi i  uspeh u osvajanju. Kanališite energiju na konstruktivan način.

RIBE

Tranzit Marsa kroz vaše polje tajni, od srede, može usloviti povlačenje. S druge strane, ima specifičan uticaj na aktivnosti koje podrazumevaju koncentraciju, izolaciju, preciznost. Ipak, akcenat je na komunikaciji   jer većina planeta deluje na ovo polje, uključujući i Urana. To je aspekt inspiracije, neobičnih interesovanja, susreta, poznanstava. Odličan za pisce, kreativce, naučnike. Moguća su iznenadna putovanja. Upliv Venere na porodične odnose je izuzetno povoljan, tako da se najbolje osećate kod kuće. Uživaćete u pažlji i ljubavi partnera. U dobroj ste formi.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh