I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. juna

OVAN

S obzirom na to da je Mars, vaš vladar, u vatrenom znaku, ispoljavate neverovatnu strastvenost u svemu što radite. Ovo je dinamičan period u kom ostvarujete zavidne rezultate na mnogim poljima a najviše u sportu. Iako ste naklonjeni hazardu, rizičnim poslovima, savet je da pažljivije raspolažete finansijama. Možda ćete krajem nedelje osetiti određene promene ili da drugi nisu u stanju da prate vaš tempo. Magnetski privlačite suprotni pola, pa su avanture sasvim izvesne ako ste bez stalnog partnera. Oni u vezama se odlično zabavljaju. Vitalni ste.

BIK

U ovom periodu postižete izvanredne rezultate u kreativnim i umetničkim oblastima. Posebno ako se bavite pisanjem, poezijom ali i muzikom. Biće prilike za učenje novih stvari, za kraća putovanja koja vas mogu duhovno obogatiti i proširiti vidike. Finansijski ne stojite loše ali ima nekog zastoja ili otplaćivanja dugova koji vas iritiraju. Određeni aspekti nagoveštavaju korenite promene u karijeri, pod uslovom da ste u zavisnom odnosu. Prilično ste emotivni, senzitivni, ranjivi i vezani za porodicu. Ljubav na kraćem putu ako ste mlađi. Obratite pažnju na ishranu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

BLIZANCI

Merkur je i dalje retro, pa se savetuje oprez kod svih važnijih odluka. Dakle, sačekajte narednu nedelju ako planirate nešto novo, od potpisivanja ugovora, preko iniciranja projekata, pa sve do neke značajnije kupovine. Osim toga, u nedelju Jupiter kreće retrogardno, a kako je vezan za vaše polje karijere, spremite se za iznenađenje ili promene. Mogu se odložiti studije, polaganje ispita, putovanja ili će doći do promene stavova o važnim pitanjima. Na ljubavnom nebu nema iznenađenja a većina je okrenuta romantici, porodičnom okupljanju. Pažljivo u saobraćaju.

RAK

Mesec je u fazi rasta a to podrazumeva neku vrstu oporavka. Osećate da se snaga vraća, energija a i želja da reagujete na vreme. Trenutno ste zabrinuti zbog finansija, priliva novca koji, iako je konstantan, kao da ne zadovoljava sve vaše potrebe. Troškovi su se povećali a u narednom periodu su moguća iznenađenja ili prekoračenje budžeta. Pomalo ste tajanstveni, a biće i tajnih sastanaka, konsultacija sa autoritetima. Venera ima čaroban upliv na emotivni i porodični status. Lako se možete zaljubiti ako ste bili usamljeni. Sklonost hedonizmu.

LAV

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku a ukazuje na prijemčivost za sve što se dešava oko vas. Ženski uticaji su od prevashodne važnosti, kao i javni život, kontakti sa većim brojem ljudi. Ovo je delikatan period za većinu a ispoljava se kroz neku vrstu pritiska. S jedne strane sanjate o promeni, a na drugoj se plašite da odbacite prošlost, sve za šta ste vezani dugi niz godina. Trenutno ste u pregovorima sa različitim interesnim grupama ali se dvoumite oko donošenja odluke. Tajni ljubavni susret ili ćete uživati daleko od očiju javnosti. Više vežbajte.

DEVICA

Poslovna dinamika je prilično naglašena, mada zbog retro Merkura nije sve kako ste planirali. Česti su nesporazumi, kašnjenja, odlaganja, ali to za vas nije neki problem. Krajem nedelje su izvesne promene ako se bavite javnim poslom ili zavisite od medija. Merkur u izazovnom aspektu sa Jupiterom je povoljan za političare, za intelektualce, sve koji se bave obrazovanjem, pravom, marketingom. Uglavnom ste okrenuti izlascima, druženju, a moguće je i romantično poznanstvo preko prijatelja. Konstruktivno raspoređujte energiju.

VAGA

Venera, vaš vladar, ima upliv na karijeru a to donosi popularnost, omiljenost u poslovnim krugovima. Aspekt je idealan za uspostavljanje diplomatije, za rešavanje pravnih problema, društveni uspon, naročito u odnosima sa javnošću. Obratite pažnju na uspostavljanje novih prijateljstava ili saradnje sa neproverenim osobama. Privlače vas rafinirane osobe, produhovljene, kreativne, i sa njima najviše sarađujete. Posvećenost obavezama može vas udaljiti od partnera, porodice, ali sve možete brzo nadoknaditi ako se potrudite. Relaksirajte se.

ŠKORPIJA

Na poslu ste pod pritiskom zbog određenih promena, možda uvođenja novina ili neizvesne budućnosti. Ipak, većinu poslova obavljate izuzetno profesionalno, pre svega ako ste izloženi očima javnosti ili se bavite militantnim profesijama. Za neke je ovo period borbe, kada se suočavaju sa konkurencijom, rivalima, oponentima. Izbegavajte radikalne poteze, prekide odnosa i insistiranje da se sve odvija po vašim pravilima. To važi i za emotivne, bračne i prijateljske odnose. Romantičan susret na putu za slobodne. Nervna napetost.

STRELAC

Jupiter, vaš vladar, u nedelju kreće retrogardno. Obično je povoljan za duhovnost. Može značiti odlaganje putovanja iz inostranstva, a nekima vraćanje jer situacija nije onakva kako su očekivali. Promene su izvesne i kada je reč o studiranju, učenju, izboru fakulteta. Kako vlada vašim poljem karijere, možete očekivati vraćanje na nešto staro, radno mesto ili ponavljanje situacije. Još neko vreme se uzdržite od potpisivanja ugovora ako planirate nove projekte, udruživanje i partnerstvo. Neophodo je da se više posvetite dragoj osobi i da otvorenije razgovarate o svemu. U dobroj ste formi.

JARAC

Sada ste u odličnom poslovnom periodu. Vladar je u polju javnosti, partnerstva, pa ste u prilici da poboljšate svoj rejting i skrenete pažnju svojim diplomatskim delovanjem. Imaćete dosta uspeha u pravnim poslovima, svemu što je vezano za kulturu, umetnost, žene, lepotu. Neki poslovni put se odlaže ili ste još uvek u fazi dogovora. No, već naredne nedelje se može realizovati. Obratite pažnju na troškove, investicije, jer tu može biti iznenađenja. U ljubavi uživate kao što davno niste a skloni ste i romantici. Lep period za sve koji su u braku. Čuvajte zglobove i kosti.

VODOLIJA

Na radnom mestu je prijatna atmosfera, pod uslovom da ste okruženi ženama, mladim osobama. Odlično se snalazite u uslužnim delatnostima, svemu što je vezano za lepotu, negu, kozmetiku, higijenu, farmaciju. Skrećete pažnju javnosti svojim nastupima, izjavama ali i potrebom da druge animirate na specifičan način. Svakako, povedite računa šta izjavljujete, kako nastupate ili koga zastupate ako zavisite od popularnosti, medija. Na neki način dominirate u emotivnim i bračnim odnosima ali partner je tolerantan. Konstruktivno usmeravajte energiju.

RIBE

Ovo je period kada ne dižete glavu od posla ali vam to prija. U nedelju, vaš vladar Jupiter, kreće retrogardno ali je to povoljno. Za mnoge je prilika da uživaju u višim duhovnim sferama, da se posvete temama koje ih izuzetno privlače ili intuitivno dođu do značajnih otkrića. Otvaraju se šanse za daleka putovanja, kontakte sa inostranstvom ili poslovnu saradnju na daljinu. Porodične nedoumice su još uvek aktuelne ali već naredne nedelje se oslobađate sumnji ili barijera, ako ih je bilo. Romantičan period za slobodne i sve one koji maštaju o ljubavi. Smanjite obim poslova.

Piše: Vesna Lalić, astrolog

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh